Zanna-kun's avatar
S a k u
76 Watchers22.3K Page Views213 Deviations
Knight-Captain Cullen
2
15
Care to join me
1
19
At the Rift
0
5
0
4
Legion sketch
0
7
Knight-Captain Cullen
1
4
Cullen
5
9
Bandits on the road
3
9
Autumn Night and Shadowmere
0
3
Arcanine
4
29
See all
Artist // Student // Varied
Badges
Super Albino: Llamas are awesome! (126)
My Bio
Desucon
This was the most awesome con in a while and I had so much fun with everybody! Also my Cullen costume was a success (I had my worries) and I'll be posting some photos when I get my hands on them : D Next mission: Legion cosplay to Tracon!! I must be super crazy :'---D
11
0
tumblr
Ok so I'm kinda very lazy with DA which you must have maybe noticed so if you're interested in my lame sketches and seeing my arts faster you might want to see my Tumblr accounts http://sak-u.tumblr.com and my sketchblog http://saqswonders.tumblr.com That is all carry on C:
1
0
Koneongelmia
Tietokoneeni kärähti tuossa kuukausi sitten ja olen ollut melko netittömässä tilassa siitä lähtien. Sain tänään tietoon, että saan uuden koneen parin viikon päästä ja saan silloin mahdollisesti päivitettyä littleumbrella.orgin. Frostbiteen olen näillä näkymin tekemässä Dragon Age, Mass Effect ja Supernatural aiheisia printtejä ja varmaan joitakin originaaleja töitä. Laitan tarkemman hinnaston päivityksen yhteydessä, mutta printit tulevat varmaan olemaan 2-5 euron luokkaa ja jos etukäteen haluaa tilata töitä niin A4 kokoon tehdyt tussi & vesivärityöt ovat 10 euroa ja A3 kokoon tehdyt 20 eurosta ylöspäin. Paikan päällä teen 5 euron piirroksia.
0
0

Comments386

anonymous's avatar
Join the community to add your comment. Already a deviant? Sign In
Jellyclaw's avatar
JellyclawHobbyist Digital Artist
happy birthday!
FeiLongLiu's avatar
FeiLongLiuHobbyist Traditional Artist
Cullen :D watching
-Ketojan
mantelikukka's avatar
mantelikukkaHobbyist Artist
culleeen 8DD
GOKNOTT's avatar
Olen siulle velkaa luonnoksen viime vuodelta! Elikkäs öö ee ! Kirjotin tästä journalin. Jos tahot et piirrän jonku tietyn hahmon niin ilmoittele. C: Nyt on energia huipussaan.
Zanna-kun's avatar
Zanna-kunStudent General Artist
8I


Jos sie nii sanot nii toki! ääööoo noo eipä miul mitää ihmeempiä haluja nyt mut jos sie miun Jaquessin piirustat niin kiitos : D
..eikä yhtään myöhässä noista siun energioista tää.. C:'
GOKNOTT's avatar
Hehee juuri kerkesit messiin hihi melkein kerkesin postata muiden työt jo esille :3 Eli hänet piirrän sinulle odottakaatten !
Murwelo's avatar
KA-POW!1!111 MOI :):):):):):):) Muistaks mut viel istuttii kuvikses vierekkäi :3