Shop Forum More Submit  Join Login
oi41.tinypic.com/o0uulj.jpg
oi41.tinypic.com/o0uulj.jpg

666 Watchers! Thank You!

UUh I might have not been as active as possible lately. But I will try my best! I've been quite busy lately with studying japanese and painting myself blue so no time to draw.
I'm going to Japan on 2nd of September! So there is only 45 days left until I fly away from Finland. I need to get a lot of stuff organized before that. I still don't have an appartment in Tokyo. I was thinking of staying in a guest house since I will only be there for five months and the place would be already furnished. So no use byuing all new furniture when I'm gonna move out of there anyway in five months. Does anybody have any experience of Guest Houses is Tokyo? My school is in Hachioji so hopefully I can find a place from that area!

I'm trying to enjoy the last bits of finnish summer I have! I will really miss Finland and my little doggy Bulma!
  • Listening to: the rain
  • Reading: learn to wite kanji
  • Watching: Scrubs
  • Playing: Pokemon White
Add a Comment:
 
:iconsurrealtoons:
surrealtoons Featured By Owner Jul 21, 2013  Student Traditional Artist
That's so awesome, have fun in Japan ;A; <3
Reply
:iconyellowpin:
yellowpin Featured By Owner Jul 22, 2013  Professional General Artist
Whaa thanks! Arigatou eheh
Reply
:iconyolko:
Yolko Featured By Owner Jul 21, 2013  Hobbyist Traditional Artist
Äöää voinko tulla sun matkalaukkuun yhyy niin kovasti haluisin palata Japaniin sniff. Mutta onnea kielen opiskeluun ja toivottavasti löytyy majapaikkakin toksi ajaksi sitten! Edelleenkin niin siistiä että pääset lähtemään. Oh yeah. Jäi ne japaninkirjat sulle sitten antamatta... En oo ehtiny Helsinkiin matkaamaan kun on ollut töitä D: Mutta ilmeisesti oot jotain saanutkin käsiisi? : D Tosta Reading-kohdasta päätellen ainakin.

Mitä teet btw Flow Festivalin aikaan? :0 Sulla taitaa siinä vaiheessa olla jo aika kiire, vähintään nähdä kaikkia tuttuja vikaa kertaa yms. mutta oon siis Flow'hun taas tulossa ja jälleen ehkä jopa majapaikkaakin tarviimassa sniff. Mut no pressure sit!
Reply
:iconyellowpin:
yellowpin Featured By Owner Jul 22, 2013  Professional General Artist
AAh mää asun nyt mun poikaystävän ja meidän pikku koiran kanssa, että voin kysyy sopiiko esalle että tuut tänne, mutta mulle ainakin käy. Ohoo ootko kaikille päiville tulossa<? mÄä haluisin kovasti nähhä kraftwerrkin 3D shown T.T
Juu oon saanu parinlta kaverilta japanin kirjoi. : D ja kaikkii dvdtä että nyt on materiaalia hhee hitaasti tässä opin, mutta ymmärrän jonkun verran, puhuminen on vielä vähä huonoa.
Reply
:iconyolko:
Yolko Featured By Owner Jul 24, 2013  Hobbyist Traditional Artist
Aa aivan, oonkin naamakirjasta ja muualta näin todennut! Esa ja Bulma, rite? Mutta jos mitenkään onnistuu olis kyllä ihan mahtavaa. Mahdun pieneen tilaan ja voin lahjoa teitä tuliaisilla sit kun tuun. ::: DD Mutta ymmärrän siis kyllä tietty jos ei, voin yrittää muilta Helsingin tutuilta kysellä jos ei käy. :0 Ja joo pe-su välille oon näillä näkymin tulossa, varmistuu kunhan saan palkan kesätöistä (muuten oon kyllä pa :---D). Harmi jos sä et pääse tänä vuonna! Etkö ees suhteilla ois taas ranneketta saanu? :----D

Joo no hyvä jos oppimateriaalia riittää : DD Voin yrittää höpöttää sulle sit japania lololoo. ja opettaa kaikkee jota ei oppikirjoissa lue muahaha no eivaa. joo hei opetan sulle japania yöpaikkaa vastaan! :D:D:D:D just kiddin'. tosin puhun sitä kuulemma välillä unissani derp.
Reply
:iconyellowpin:
yellowpin Featured By Owner Jul 25, 2013  Professional General Artist
Auuh mää tajusin kyl että mää taidan ola Oulussa just ton Flown aikaan. Kyl tänne silti piäsis mutta en tiiä halluutko olla esan kanssa yksin? : D Mut juu kantsii ehkä kysyy muilta stadi kamuiltas. ^^ Nii varmaan saisin kyl lipun flowhun mutta kerran oon ouluun menossa niin ei kai tässä sit mitään XD
Reply
:iconyolko:
Yolko Featured By Owner Jul 26, 2013  Hobbyist Traditional Artist
Eiiiiiiihhh aijaa. Niin harmi yhyy. Ja en mä nyt joo ehkä Esalle yksin viitti kun en kuitenkaan tunne koko tyyppiä olis vähän ehkä tunkeilevaa hmm-m :---D Pitää yrittää saada sitten jostain muualta yösija, toivottavasti onnistun. Oon kyllä taas tyhmä kun näin myöhään liikeellä : D Pidä hauskaa Oulussa sit!
Reply
:iconheikala:
heikala Featured By Owner Jul 19, 2013  Professional Traditional Artist
Mää tiedän yhden tosi hyvän majoituspaikan tokiosta, mutta se on Koenjissa asti. (eli tunnin matka sun koululle) : / Mutta paikka on muuten kuulemma tosi ihana ja vuokraemäntä vuokraa huoneitaan ja asuntojaan nimenomaan suomalaisille opiskelijoille ja Japaninmatkaajille. Kannattaa tsekkaa nettisivut, sen paikan nimi on nekotalo ja siellä on kissojakin! www.nekotalo.com/ jos ei lähempää löydy niin kannattaa harkita. : )
Reply
:iconyellowpin:
yellowpin Featured By Owner Jul 20, 2013  Professional General Artist
nEKO TALOOO OOOH marika kerto mulle kyllä tosta paikasta hehee katotaan mitä sieltä löytyis ; D ootko ite ollu siellä vieraana?
Reply
:iconheikala:
heikala Featured By Owner Jul 20, 2013  Professional Traditional Artist
en, mut oon kuullu itekki tosi paljon hyvää tosta paikasta : )
Reply
Add a Comment:
 
×

:iconyellowpin: More from yellowpin


More from DeviantArtDetails

Submitted on
July 19, 2013
Link
Thumb

Stats

Views
938
Favourites
0
Comments
10