devianTART is an expert in making a [...]

1 min read

Deviation Actions

... bloated, sluggish oh-so-web 2.0 website!

It's so wonderful! I have yet to see website that is able to make Google Chrome crashed in 5 seconds--other than devianTART, of course!



So when do you guys plan on releasing "deviantART Lite Version 2.0"? December 12th 2012? That would be great! We all would be enjoying super-extra fast devianTART from hell at that time.

---

PS: Apologize for not being able to reply to all of your comments after such an inactivity. This journal explains it pretty much.
Published:
© 2010 - 2021 XaliberDeathlock
Comments7
Join the community to add your comment. Already a deviant? Log In
yamazakimiyu's avatar
Chrome miyu kuat nih.


Sabar ya. :D
pinniped's avatar
Wakakaka... Syukurlah Chrome saya masih kuat... Hebat deh dA...

Untuk sebuah website 'seni', tampaknya mereka tidak memiliki sense sama sekali dalam perancangan tampilan sendiri... :rofl:
chaosregion's avatar
Behance does better, brad. :D
if chrome does crash, the whole computer will be crash also if you open it with Fx :P
Terrazaru's avatar
'Simpler than ever before'? 'Quicker and easier experience with super browse'? Yea, right. :|
gitablu's avatar
ga cuma saya ternyata. chrome saya kemaren sampe ngelag cuma krn buka DA doang. ram uda 4 giga, seharusnya lancar dong ah, dan ini pake chrome pula.

emang sih, lbh enak skrng, tp kenapa nda ada versi DA lite aja sih? *membayangkan saya buka DA pake kompe butut saya dulu, merinding, bergidik, ato buka di warnet yg ramnya pas2an. tadi mau ngetes upload gambar di warnet, tp nda jadi, koneksinya lama sekali di sana soalnya*
Cairy's avatar
Langsung crush kalau pake gugelkrom?
Pake mojila aja deh -w-
Join the community to add your comment. Already a deviant? Log In