Deviation Actions

winzrella's avatar

Improvement meme 2003-2009

By winzrella
0 Favourites
9 Comments
461 Views
Well, I decided to do this in the end and worked on this a good while today.
This is the first ever meme I have done and who knows might be the last. I did it because I have been thinking of showing how I have improved trough the years and then I saw others to do this. An easy way to do what I have been thinking of doing.

I did not have all the original fonts so I changed some of them. However the blank meme [link] is by :iconkamaniki:

With some years I had hard time choosing what to show you, but others were fairly easy because of the lack of art... If there would have been 2002 in this meme it would have been perfect. However 2002 - 2004 were so full of changes in my art that just four pics/year would not be enough to show. ^^;

In the meme from year 2004 down the fourth picture each year has to do with Taint of Exile.
Image details
Image size
850x2180px 638.37 KB
Published:
© 2010 - 2021 winzrella
Comments9
Join the community to add your comment. Already a deviant? Log In
Candis's avatar
Voih! Multa löytyy jotai mun piirustuksia ekalta luokalta ^^''' Kammottaa ajatellaki! Mun pitäs varmaa joku päivä kans tällanen meme tehä. Itteäni varten enemmänkin. Ehkä se innostas jatkaa piirtämistä jos pystyn näkee improvement?

Sun tyylis on kyl vaihdellu vuosien varrella mut oot selvästi viime vuosina löytäny sen sulle sopivimman. Oletan kyllä että jatkossaki tulee jotain muutoksia olemaan, ja varmasti se realistisempi tyyli taas pukahtaa esiin. Jos ei muuta ni ainakin Hän nukkuu sinussa mukana.
winzrella's avatar
Koko ajan se realistinen tyyli kolkutta mielessä ja aina mietin miten sen kanssa aloittaisi. Tuskin kuitenkaan palaan ihan vanhaan, mutta haluan nykyiseen tyyliini enemmän kasvon piirteitä ja pään malleja. Kehojen kohdalla sitä teenkin jo sarjakuvissa. Tällä hetkellä keskityn siihen, mutta kyllä ne kasvotkin tulee vielä mukaan.
Candis's avatar
Oon aina niin kade. Sä oot tuhat askelta mun edellä! Oma syyni tietty, mut siiiltiiii. Meikä täs jokunen viikko sitten sai jonkun hienon älynväläyksen taas anatomiaan liittyen, jonka oisin niin voinu aikoja sitten kekata xD
winzrella's avatar
Hyvä että kekkasit! Mikä ikinä onkaan. Parempi myöhään kuin milloinkaan.
Candis's avatar
Joo, hiffasin ettei mun tartte aina sitä ruumista mitata päämitalla, vaan voin laittaa merkin missä jalat loppuu, ja sit jakaa sen alueen ruumiille. Duh!
winzrella's avatar
Totta, ja mä yleensä teenkin niin vaan huomatakseni epäonnistuneeni ja totean että tarvinkin enemmän tai vähemmän pituutta kun puolet on jo piirretty...
Candis's avatar
Se on arpapeliä. Must usein tuntuu et jalat jää lyhyeks piirtäessä, mut sit lopulta ei ne aina ookkaan. En oo ihan varma et oonko mä jotenki tottunu kattoomaan mangan pitkä jalka/lyhyt selkä hemmoja ja siks mun hemmoil tuntuu olevan lyhyet jalat, vai onko ne oikeestikin lyhyet. Mut se ei kyl selitä miks ne piirtäessä näyttää lyhyiltä mut lopulta ei aina niin. Voi kuinka hankalaa :D
winzrella's avatar
Silmä valehtelee paljon. Siksi tehokkaita virheitä nähdä todelliset virheet on peilin kautta katsominen tai huomiseen odottaminen.
Burning-heart's avatar
Wow. Really brings back memories.
Ja sama suomeks :P
Join the community to add your comment. Already a deviant? Log In