viragagg's avatar
Virag Agg
18 Watchers4.4K Page Views10 Deviations
Artist // Hobbyist
Badges
Llama: Llamas are awesome! (9)
My Bio
Current Residence: Budapest, Hungary


CLUBS

BECAUSE I'AM A HUNGARIAN
:iconda-hungary: :iconhungariandeviants: :iconhungarikum:
BECAUSE GOTH IS COOL
:icondark-chara: :icongothictemple:
BECAUSE I LOVE BLACK AND WHITE
:iconlineartcollection: :iconengaging-in-ink: :iconcolor-me-club:
BECAUSE I LOVE VIVID COLORS
:iconcolorfulartists: :iconcolorful-art: :iconcolor-coded: :iconi-heart-colors: :iconcolorfulvision: :iconinspiredbycolor: :iconwe-love-colours: :iconrainbow-artists: :iconglitterandrainbows:
AND OTHERS
:iconautodidactic-artist: :iconfantasy-fellowship: :iconart-box-club: :iconfantasy-drawings: :iconfeatured-arts: :iconworld-imaginary: :iconmy-own-creation: :iconyoung-dreamers:

Favourite Visual Artist
Gustav Klimt and sezession
Favourite Movies
The Island
Favourite Books
Game of Thrones, The Vampire Chronicles

Devious Journal Entry

Devious Journal Entry

Hello! Hungarian /// Itt pár rajzot találhatsz tőlem. Gyakran frissülő honlapom itt található: www.behance.net/viragagg A Deviantart portfóliómat itt leled: Deviantart Portfolio English /// There are a few drawings from me. You can visit my portfolio at www.behance.net/viragagg My Deviantart portfolio is available at Deviantart Portfolio

Devious Journal Entry

Devious Journal Entry

Hello! Hungarian /// Itt pár rajzot találhatsz tőlem. Gyakran frissülő honlapom itt található: http://www.behance.net/viragagg A Deviantart portfóliómat itt leled: Deviantart Portfolio English /// There are a few drawings from me. You can visit my portfolio at http://www.behance.net/viragagg My Deviantart portfolio is available at Deviantart Portfolio

Comments 22

Join the community to add your comment. Already a deviant? Log In
fallowfrenzyStudent General Artist
Happy Birthday! :iconhrtplz:
hamis-autostopHobbyist Traditional Artist
marhajó a stílusod, publikálhatnál kicsit gyakrabban :)
viragaggHobbyist
Köszi :)
Hát igen, igazad van :D Kicsit elhanyagolom Devartot.
hamis-autostopHobbyist Traditional Artist
jó, mondjuk én is, meg annyira telítve is van az egész jó alkotókkal, hogy a magam részéről unalmamban töltök már fel ide valamit, mert elveszek a tömegben, de neked érdemes lenne, tényleg jó stílusod, és baromi impulzív is, kijárna a figyelem :)
viragaggHobbyist
Szerintem ha az ember azon gondolkozik, hogy rajta kívül még mennyi alkotni szerető és egyébként meg milyen sok tehetséges ember van, akkor az csak demotiválja. Gyakran azon veszem észre magam, hogy csak ülök, és egy vonalat nem bírok húzni, mert nem látom értelmét, "úgyis elveszik a tömegben". Aztán elgondolkozom, hogy az valahol egy függőség csupán, hogy amit az ember alkot, feltölti a netre, hogy valakik reagáljanak rá. Szerintem. De nem is ez a cél! Hanem az alkotás öröme, nem?
Amúgy valószínűleg nem a DA a legjobb hely manapság arra, hogy publikálja az ember a dolgait, mert nagyon sok tagja van.
Ezért sem töltök fel sok cuccot, nem annyira látom értelmét.
blockmysterProfessional Traditional Artist
thanks
angelujoProfessional Digital Artist
kösziii a :+fav:-ot! :D