Shop Forum More Submit  Join Login

Mature Content

This content is intended for mature audiences.


or, enter your birth date.*


Month

Day

Year*
Please enter a valid date format (mm-dd-yyyy)
Please confirm you have reviewed DeviantArt's Terms of Service below.
* We do not retain your date-of-birth information.
Mijn liefste vrienden.
Het spijt me dat jullie hebben moeten sterven voor mij. Dit was immers jullie gevecht niet. Ik ben immers de verschoppeling, degene die geboren is met afwijkingen. Moeder had me al verborgen gehouden voor de rest van de wereld omdat ze vreesde dat hun mij niet konden accepteren. Maar ze stierf en ik moest wel naar buiten om te overleven. Ik dank jullie allemaal omdat jullie je mijn vrienden wilden zijn. Me eten gaven en lief voor me waren. Het spijt me dat jullie zijn gestorven omdat een stel onwetende mensen kennis in jullie wouden slaan. Terwijl jullie duidelijk meer kennis hadden dan hun ooit zullen begrijpen. Maar ik dank jullie dat jullie mijn vrienden wilden zijn. Dat jullie het voor me opnamen als mensen me een freak noemden. Alleen jullie zagen mijn ware kleuren. Nu zijn jullie dood en heb ik niets meer om voor te leven. Ik kan jullie niet allemaal tot leven brengen, een ziel voor een leven. Ik kon niet kiezen wie van jullie het meeste betekende voor mij. Daarom heb ik jullie allemaal samengevoegd tot een mens. Dat was het enige wat ik op dit moment kan bedenken om jullie allemaal tot leven te brengen. Nu ik dit schrijf ligt jullie lichaam compleet in elkaar, klaar om tot leven gewekt te worden. Hopelijk accepteren de mensen jullie zoals jullie nu zijn. Jullie waren stuk voor stuk mooie mensen en ik heb van jullie allemaal het mooiste onderdeel uitgekozen om tot een nieuw mens te maken. Al vraag je misschien af waarom ik Alastor hoofd heb gekozen, gezien dat het meest gehaverde was van allemaal. Dit komt omdat hij de slimste was. Tevens kende iedereen hem. Niemand zal in twijfel nemen dat je een deel van Alastor bent. Bijna iedereen gaf om  Alastor . Hopelijk zorgt dit er voor dat jullie geaccepteerd worden door die stel wilde bavianen daarbuiten dar zichzelf mensen durft te noemen. Vrienden ik wens jullie een mooi leven toe. Nu moet ik gaan. De duivel wacht op mij. Hij wil mijn ziel zodat hij jullie lichaam tot leven kan wekken.
Leef lang en voorspoedig
Shelley

Hij wreef met zijn hand over zijn ogen maar het voelde niet als zijn hand. Hij keek naar zijn hand maar het was duidelijk niet de zijne. Hij ging recht overeind zitten en het voelde allemaal zo verkeerd. Hij keek naar beneden en zag dat zijn lichaam uit meerdere onderdelen aan elkaar gehecht was. Geschrokken controleerde hij zijn lichaam. Op zijn buik lag een brief. Hij pakte deze om te kunnen lezen maar hij had het blad nog maar net vast toen hij een harde knal hoorde. Geschrokken kijk hij opzij. Wat hij zag was niet bepaald smakelijk. Overal lagen lichamen waar onderdelen van miste. Ook zijn lichaam lag er. Maar ook een lichaam dat verkoold was, je zou er niet meer uit kunnen halen wie het was, al wist hij het precies. Hij kende maar een persoon met 3 benen en 4 armen. Shelley. Weer een knal, iemand was duidelijk de deur in aan het beuken. Via een raam kwam een lange lichtgetinte gestalte binnen vliegen. Geschokt keek hij rond en als laatste naar hem. "Je moet hier weg."
Voor hij ook maar kon reageren werd hij opgepakt door de lange gestalte en hij vloog omhoog naar de duisterste nissen. Nog een paar harde klappen volgden en de deur begaf het. Een menigte met hooivorken en fakkels kwam de kamer binnen. Hun gezichten duidelijk geschokt. De man die hem opgetild had begon luid en duidelijk te spreken.
"Zijn jullie nu tevreden. Hebben jullie nu je zin. Want dit alles is jullie schuld. Al deze mensen zijn gestorven door jullie schuld. Ik hoop dat jullie trots op jezelf zijn."
De meeste mensen keken ongemakkelijk naar hun voeten. Duidelijk schamend.
"Jij begrijpt het niet Ryuu. Je bent geen mens, je kan het niet snappen."
"Wat kan ik niet snappen. Dat jullie bang zijn voor het onbekende. Dat jullie bang zijn voor dat wat jullie niet snappen."
"Zie wat ze gedaan heeft."
"Het enige dat ik zie is een vrouw die haar ziel aan de duivel heeft verkocht omdat JIJ bang voor haar was en haar vrienden doodde. Ja, Karel ik weet dat jij je dochter hebt doodgeslagen omdat je zo kwaad was dat ze met Shelley om ging. Omdat zij zag wat jij niet kon zien. Dat Shelley een lieve aardige en goede vrouw was met geen greintje kwaad. Ja, ik weet dat je de pastoor in je woede hebt doodgeslagen omdat je hem niet kon overtuigen. En ja ik weet dan anderen ook schuldig zijn aan deze doden. Het enige dat Shelley heeft gedaan is haar leven opofferen zodat de anderen konden leven."
"Ze zijn dood Ryuu"
Ryuu de man die hem droeg vloog omlaag in het licht. Nu pas kon hij de persoon die hem vast hield goed zien. Het was Ryuu Bloedwaardig een van de mensen die het opgenomen had voor Shelley net voor het gevecht uit brak.
"Nee, ze leven. Shelley deed wat ze kon doen. Een ziel voor een leven. Dus stopte ze van al haar vrienden een beetje in dit wezen."
Hij keek naar beneden en zag alleen geschokte gezichten die al snel plaats maakte voor gezichten die naar iets vies keken.
"Maar wees niet bang. Ik zal voor dit wezen zorgen. Ver weg van jullie. Jullie zijn de goedheid van dit wezen niet waard. Ik hoop dat jullie tevreden zijn met jezelf. Gefeliciteerd jullie zijn verantwoordelijk voor de dood van 6 onschuldige mensen."
Weer veranderde de gezichtsuitdrukking op de gezichten van de mensen. De meeste keken schamend al keken sommige zelfvoldaan.
"Je snapt het niet." Het was weer de burgemeester die sprak.
"Ja, ik snap het wel, juist omdat ik niet menselijk ben. Maar ik ga niet met je in discussie want het enige kwaadaardige hier in deze kamer ben jij." Meteen hierna vloog Ryuu het raam uit. In de lucht wachten een paar andere op hun. Het was een vrouwenstem die sprak.
"O mijn god nee we waren te laat."
"helaas wel. We waren te laat voor Shelley maar we waren op tijd voor Frankenstein. We hadden geen halve minuut later moeten komen. Kom op we moeten weg."
een concept, er moet eigenlijk nog veel meer detail in maar het zat in me hoofd en het moest eruit.
No comments have been added yet.

Add a Comment:
 
×

:iconvampierdraakje: More from VampierDraakjeMore from DeviantArtDetails

Submitted on
May 12, 2010
File Size
5.9 KB
Mature Content
Yes
Link
Thumb

Stats

Views
73
Favourites
0
Comments
0