Shop Forum More Submit  Join Login
About Literature / Hobbyist I write stories^^Male/Netherlands Recent Activity
Deviant for 7 Years
Needs Core Membership
Statistics 71 Deviations 706 Comments 8,615 Pageviews
×

Newest Deviations

Literature
Dief van Herfst hoofdstuk 5 De macht van Tijd. pt2
Dief van Herfst
- Hoofdstuk 5 -
De macht van Tijd. Deel 2.
1887
Het Land van de Eeuwige Herfst
‘Angie,’ zei Paul geschokt. Hij zakte op zijn knieën en staarde naar het levenloze lichaam van Angelique. Een plas bloed vormde zich rond haar lijf en enkele straaltjes dropen in de scheurtjes in de vloer. ‘Wat heb je gedaan?’ schreeuwde hij richting de Dief van Herfst. Achter de kwade Geest zag hij de Koning van Winter verschijnen. ‘Doe iets,’ riep hij.
De Koning van Winter rende op de Dief af en greep haar bij haar middel. Er klonk een klap en in een waas van rook waren de twee Geesten verdwenen. Van buiten de bibliotheek klonken ineens schreeuwende geluiden, ten teken van de twee vechtende Geesten.
Paul stond op en rende naar het lichaam van Angelique. ‘Angie, wakker worden,’ zei hij paniekerig. De ogen van Angelique waren nog open en keken glazig omhoog. Het vuur dat er eens in had gebrand was verdwenen.
Er klonk een kuch aan de andere
:iconValking:Valking
:iconvalking:Valking 2 0
Literature
Dief van Herfst - hoofdstuk 5 - De macht van Tijd
Dief van Herfst
- Hoofdstuk 5 -
De macht van Tijd.
1887
Het Land van de Eeuwige Herfst
‘Wat doe je hier?’ vroeg Paul kil en hij kwam overeind. Het geluid van de woekerende vlammen achter hem klonk angstaanjagend. Er ging nog steeds een licht gehuil door de lucht. Alsof de wereld verdrietig was om de vernietiging van de Muurboom.
‘Hulp bieden,’ antwoordde de Koning der Winter. Hij zag er nog steeds hetzelfde uit als de vorige keer dat Paul hem had gezien. Korte witte haren en een hoekig, bleek gezicht. Hij was groot en gespierd en droeg ijsblauwe kleding en een mantel.
‘Hulp bieden? Jij?’ Paul keek woedend naar de Koning van Winter. De man had een hele lange tijd gehad om hem dingen uit te leggen en om hem te helpen bij het verslaan van de Dief van Herfst, maar koos nu pas om te komen op dagen?
De Winterkoning zuchtte en liep langs Paul heen richting de rand van het stukje grond waar ze op stonden. ‘Luister…’ begon hij.
‘Nee,&
:iconValking:Valking
:iconvalking:Valking 0 0
Literature
Hoofdstuk 4 - Het bedrog van de Dief
Dief van Herfst
- Hoofdstuk 4 -
Het bedrog van de Dief
1887
Het Land van de Eeuwige Herfst
Paul keek ongelovig naar de Dief van Herfst. De vrouw stond midden op de reusachtige wijzerplaat in het midden van de grote bolle ruimte bevond. De Dief lachte luid en keek hen grijnzend aan. ‘Mijn dochter, Angelique,’ riep ze luid.
Paul keek naar Angelique. Het meisje staarde paniekerige naar de vrouw, die zich een stukje beneden hen bevond. ‘Luister niet naar haar,’ zei hij en hij pakte haar hand vast.
Ze trok zich bruut los uit zijn greep en zette een stapje naar voren. ‘Leg uit,’ riep ze naar de Dief van Herfst.
‘Wat valt er uit te leggen anders dan dat je mijn dochter bent?’ zei de Dief sluw.
‘Hoe is dat mogelijk?’ Angelique had haar vuisten gebald en Paul zag dat ze op haar lip beet.
‘Moet ik je nu over de bloemetjes en de bijtjes vertellen?’ vroeg de Dief lachend. ‘Want dat weiger ik.’ Ze zette zich af tege
:iconValking:Valking
:iconvalking:Valking 0 0
Literature
Dief van Herfst - Hoofdstuk 3 - Een foute legende
Dief van Herfst
- Hoofdstuk 3 -
Een foute legende
1887
Het Land van de Eeuwige Herfst
Hoe dieper ze het woud introkken, hoe duisterder het leek te worden. Het was doodstil tussen de bomen en afgezien van enkele kraaien, was er geen ander teken van leven te zien. Sinds ze het hutje van Baba Yaga enkele dagen geleden hadden verlaten had Angelique het idee dat ze werden gevolgd, maar dankzij het dikke bladerdek en de donkere schaduwen kon ze geen achtervolger ontdekken. Misschien was het wel gewoon haar paranoia. Het woud gaf haar de kriebels. Overal waar ze liepen voelde het slecht. Alsof er een soort ziekte heerste, die al het goede uit de wereld had ontnomen.
In de duisternis van het woud waren ze al meerdere malen aangevallen door de wezens die er leefden. Trollen, feeksen en geesten waren een van deze wezens. Angelique had wel geleerd dat alles in deze wereld vreselijk was en gericht op het doden van mensen.
De ontdekking dat de Dief van Herfst op haar moeder leek was daarnaast ook g
:iconValking:Valking
:iconvalking:Valking 0 0
Literature
Dief van Herfst - Hoofdstuk 2 - De Bottenheks
Dief van Herfst
- Hoofdstuk 2 -
De Bottenheks
1888
Het Land van de Eeuwige Herfst
Het gekrijs van de Draugr ging door merg en been. Paul draaide rondjes om zijn as en probeerde te bepalen vanuit welke positie hij het beste kon toe slaan. Naast zich voelde hij Angelique trillen. ‘Wat doen we nu?’ vroeg het meisje met een bange stem.
‘We vechten,’ antwoordde hij. ‘Dat is het enige wat mogelijk is als we hier levend vandaan willen komen.’
‘Nog tips?’ vroeg Angelique.
‘Raak ze tussen de ogen…?’ antwoordde Paul. Hij was het niet gewend om mensen bij zich te hebben. Al helemaal niet in het duistere Land van de Eeuwige Herfst. Hij vervloekte zichzelf dat hij zo snel met de vraag van Angelique had ingestemd. Hoe kon hij nou zo’n idioot zijn geweest? Deze quest was vanaf het begin al gedoemd geweest om te falen en de omsingeling van de Draugr was daar een keiharde bevestiging van.
Paul boog door zijn knieën en richtte
:iconValking:Valking
:iconvalking:Valking 0 0
Literature
Dief van Herfst - Hoofdstuk 1 - Kitsune
Dief van Herfst
- Hoofdstuk 1 -
De voordelen van Kitsune
1887
Oostenrijk
Bibberend stapte Angelique de buitenlucht in. De zon scheen waterig door de wolken heen en haar adem vormde wolkjes. Ze keek om zich heen, maar er was geen mens te bekennen.
Het was twee dagen sinds haar kleine broertje Grim was verdwenen en haar vader en stiefmoeder maakte zich grote zorgen. Ze had haar uiterste best gedaan om informatie te vinden over de Dief van Herfst. Het wezen dat Grim waarschijnlijk had meegenomen naar zijn wereld. Uiteindelijk had het haar niets meer dan een handjevol teksten opgeleverd, die allemaal hetzelfde zeiden. De Die van Herfst was onvindbaar, ongrijpbaar en ondefinieerbaar.
Niemand wist hoe het figuur er uit zag. Er was zelfs niet bekend of het een hij of een zij was. Er deden veel verhalen ronde over de Dief van Herfst, maar in al die verhalen was er maar een ding dat echt duidelijk was. De Dief was zeer gevaarlijk en machtig.
Ze wandelde over een modderig paadje richting het dor
:iconValking:Valking
:iconvalking:Valking 0 0
Literature
Dief van Herfst - Grim
Dief van Herfst
- proloog -
Grim
1888
Oostenrijk
‘In het begin der tijden. Toen de Aarde nog jong was, leefden alle wezens vrij met elkaar. De wereld was licht en van het Kwaad was geen sprake. Geregeerd door de vier Grootmeesters, was er voorspoed en vrede. Zij waren figuren die alle vier een andere soort speciale band met de Aarde hadden en alle vier een grootse macht.
Toen nam de duisternis zijn intrede en het verspreidde zich als een virus over de aarde.
Ziel voor ziel werd verduisterd met het Kwaad en maar een klein gedeelte bleef onaangetast. Om hen die waren betast met het Kwaad te beschermen, besloten de vier Grootmeesters om de muur op te richten. Ze verdeelden de wezens in vijf groepen. De wezens van de Winter, Lente, Zomer, Herfst en Aarde. Elk nam een groep wezens, waar hij of zij het beste voor kon zorgen, onder de hoede.
Maar de Grootmeesters hadden niet door dat het Kwaad van hun plan af wist en hen met alle macht probeerde te stoppen.
Het Kwaad viel de muur aan en
:iconValking:Valking
:iconvalking:Valking 0 16
Literature
De Geesten der Seizoenen - Recap
Wat vooraf ging in de Geesten der Seizoenen
Koning der Winter:
In 1881 gaat de achttienjarige Paul opzoek naar zijn geliefde Chaya, die in een winterse storm ontvoerd is door een van de gevaarlijkste wezens ter wereld. De Wendigo.
Hij reist af naar het Land van de Eeuwige Winter, een ijskoud land dat wordt geregeerd door de Koning der Winter.
Hier ontmoet hij een oude vriend, die een jaar eerder was verdwenen in een storm, en samen met hem dringt hij het kasteel van de Koning der Winter binnen. Dan blijkt echter dat zijn vriend de Wendigo in vermomming is en dat de Winterkoning het monster niet de opdracht had gegeven Chaya te ontvoeren, maar haar juist ervan gered heeft.
Na een moeilijk gevecht weet Paul de Wendigo te overmeesteren en is opgelucht als hij Chaya weer in zijn armen kan sluiten.
Zij is in de tussentijd echter verliefd geworden op de Koning der Winter en besluit om in zijn land achter te blijven.
De Winterkoning brengt Paul weer thuis, maar verteld hem eerst nog het verha
:iconValking:Valking
:iconvalking:Valking 1 0
Literature
Zoenen op het hoogste puntje van the Londen Eye
Zoenen op het hoogste punt van the Londen Eye
Als cadeautje voor mijn zestiende verjaardag ging ik samen met Joel naar een pretpark. Mijn ouders zetten ons af bij de ingang van het park en vanaf daar startte ons grootte avontuur.
We waren voor het eerst zonder toezicht in een pretpark en besloten er zo veel mogelijk uit te halen als we konden.
We renden van attractie naar attractie en probeerden alles uit. Hoewel ik vooral fan was van het spookhuis en de waterbaan, vond ik de achtbanen ook zeer geslaagd.
We kochten snoep en deden alles wat we als kleine kinderen nooit mochten doen.
Alles ging goed totdat we besloten het reuzenrad in te gaan.
We stapten de smalle cabines in en al snel zaten we hoog in de lucht. We kletsten wat over school en genoten van het uitzicht over het park. Onder ons zochten minuscule mensen hun weg naar attracties. De wegen slingerden zich als aderen door het park, met de bezoekers als bloedcellen.
De zon scheen, maar in de verte zag ik enkele wolken aan komen d
:iconValking:Valking
:iconvalking:Valking 2 0
Literature
Goudvis
Goudvis
Het verhaal van de goudvis begon dertien jaar geleden.
Ik was zes jaar oud en had nog geen idee van mij ziekte. Mijn ouders hadden besloten dat het een goed idee was om mij een huisdier te geven, iets waarvan ze later ongelofelijk veel spijt hadden. Mijn natuurlijke keuze was een hond, hun keuze was een goudvis.
Die laatste werd het.
Op een goede herfstochtend nam mijn vader me mee naar een plaatselijke dierenwinkel om een vis uit te kiezen. Terwijl mijn vader met de verkoper onderhandelde onderzocht ik in de achterkant van de winkel de glazen aquariums met de meest bijzondere vissen.
Er zwommen fel blauwe vissen rond, maar ook kleine paarse.
Het aquarium zat vol met allerlei soorten en ik had moeite met het kiezen. Totdat er een kleine jongen met bruine stekeltjes naast me kwam staan. ‘Groen,’ zei hij.
‘Groen?’ was mijn antwoord.
De jongen knikte heftig en drukte met zijn vinger tegen het glas. ‘Deze.’ Er zwom een nogal dom uitziende vis voo
:iconValking:Valking
:iconvalking:Valking 1 0
Literature
Heer van Zomer - Hoofdstuk 4 - In bloed beschreven
Heer van Zomer
- Hoofdstuk 4 -
In bloed beschreven
1887
Het Land van de Eeuwige Zomer
Björn hapte naar adem. De gelijkenis was zo treffend en zo levendig, dat hij even in de waan was dat hij echt zijn vrouw tegen het lijf was gelopen.
Pas na een minuut naar haar gezicht te hebben gestaard besefte hij pas dat er een lijst omheen zat. Het was een schilderij.
Even was zijn hoofd leeg en stond Björn gapend naar het schilderij te kijken. Toen sprong de vraag bij hem op. Waarom hing er een schilderij van zijn vrouw in het paleis van de Heer van Zomer?
Hoewel ze op het doek een prachtige, blauwe jurk droeg, die ze op Aarde nooit droeg, was de gelijkenis perfect. Het moest zijn vrouw wel zijn.
Björn leunde tegen de muur achter hem en keek in de ogen van zijn vrouw. Ze keek hem strak aan, alsof ze wist dat hij er was. Terwijl hij nadacht over wat dit moest betekenen kwam hij tot het besef dat er maar een antwoord mogelijk was. Zijn vrouw moest hier geweest zijn. In het Land van d
:iconValking:Valking
:iconvalking:Valking 0 0
Literature
Heer van Zomer- Hoofdstuk 3 - De Stad van de Zomer
Heer van Zomer
- Hoofdstuk 3 -
De stad van de Zomer
1887
Het Land van de Eeuwige Zomer
‘Daar is het,’ zei Bubur vanaf zijn rijdersplaats op de kar. Snel kwam Björn van zijn plek vandaan en duwde zijn hoofd door de ingang van de wagen.
Terwijl de wagen rammelend heen en weer hobbelde zag Björn in de verte de toppen van enkele torens verschijnen. ‘Dat is het paleis van de Heer van Zomer,’ zei de Saci en hij sloeg de teugels nog eens aan. Hinnikend versnelden de paarden hun pas.
Verwachtingsvol nam Björn plaats naast het eenvoetige mannetje. Tot zijn verbazing zag hij dat Aladna, de pratende mangoest, op een kussentje naast hem lag te slapen. Het katachtige beestje leek nog steeds niet helemaal bekomen te zijn van de klap die ze had opgevangen tijdens de aanvaring met de Banshees, maar volgens Bubur deed ze maar alsof. Hij had aan Björn uitgelegd dat Aladna nog wel eens om aandacht kon vragen als ze daar zin in had.
‘Zullen we er snel zijn
:iconValking:Valking
:iconvalking:Valking 0 0
Literature
Heer van Zomer- Hoofdstuk 2 - De voorspelling
Heer van Zomer
- Hoofdstuk 2 -
De voorspelling van de Banshee
1887
Oostenrijk
Versteend staarde Björn naar de uitgestoken hand van de Banshee. –Zijn ‘anam’ is het die we zoeken- De stem van de Banshee zweefde over het kampement en het leek regelrecht zijn hart te raken. Hij herkende het woord uit een van de boeken over het oude Gaelisch, die hij ooit had gelezen. De precieze betekenis kon hij zich niet herinneren.
Bubur sprong voor hem. Hij wipte heen en weer op zijn voet en hield zijn handen gebald voor zijn gezicht. ‘Kom maar op feeksen,’ zei hij. ‘Als je hem wilt, moet je eerst langs mij!’
-Wees niet dwaas, Aon Cos- De Banshee liet haar arm zakken en kwam dichterbij. Haar beweging leek niet op lopen, maar op een soort glijden. Alsof de grond van ijs was en zij schaatsen droeg.
Nu was het Aladna die tevoorschijn sprong en richting de Banshee rende. Het katachtige lichaam van de mangoest bewoog zich sierlijk door de mistflarden. Vlak voor
:iconValking:Valking
:iconvalking:Valking 0 0
Literature
Heer van Zomer- 1 - De buitenstaanders
Heer van Zomer
- Hoofdstuk 1 -
De buitenstaanders
1887
Oostenrijk
Björn liep nu al uren rond over de snikhete vlakte. Hij had geen water en geen beschutting tegen de zon en had het vermoeden dat hij straks fel verband zou zijn.
Wat had hem ook alweer op het idee gebracht de dwaallichtjes zomaar, zonder voorbereiding te volgen?
Sinds hij in het Land van de Eeuwige Zomer was beland had hij niets anders dan zand en verdorde struikjes gezien.
Hij miste Liberance nu al, maar hij moest door want Sophia moest gered worden. Hij snapte nog steeds niet waarom de Heer van Zomer haar had laten ontvoeren, maar hij verwachtte daar snel achter te komen.
In de verte werd plots een stipje zichtbaar aan de horizon. Was hij aan het hallucineren of zag hij dat het daadwerkelijk groter werd.
Niet veel later bereikte hem ook het geluid van galopperen.
Nog sneller daarna moest hij als een gek opzij springen om niet omver gereden te worden door paarden en wagens.
Terwijl hij in het zand lag draafden de paarde
:iconValking:Valking
:iconvalking:Valking 1 0
Literature
Heer van Zomer- Manticore
Heer van Zomer
- proloog -
Manticore
1887
Oostenrijk
Björn sloeg met een klap zijn register dicht. Hoewel de zomer in het dorpje Liberance al volop bezig was, moest hij binnen in de bibliotheek de boeken sorteren.
Niet dat hij het heel erg vond, gezien het in de bibliotheek koel was en buiten bloedheet. Maar liever was hij nu bij Sophia, zijn geliefde vriendin.
‘Heerlijk weer hè?’ vroeg Vincent, de pastoor van het dorpje. Hoewel hij normaal een saaie man was, leek zelfs Vincent vrolijk vandaag.
‘Inderdaad,’ beaamde Björn en hij keek dromerig uit het raam van de hal waarin zijn bureau stond. ‘U bent klaar voor vandaag?’
Vincent knikte en glimlachte. ‘Ik ga maar eens een wandeling door het dorp maken,’ zei hij en met die woorden verliet hij de hal.
Björn zuchtte en rekte zich uit achter zijn bureau. Was Sophia maar bij hem. Dat zou zijn dag een stuk beter maken.
Zijn dochter Angelique was twee jaar eerder verhuisd naar
:iconValking:Valking
:iconvalking:Valking 0 0
Literature
Koningin van Lente - 3 - Vaticinium
Koningin van Lente
- Hoofdstuk 3 -
Vaticinium
1882
Het Land van de Eeuwige Lente
Anna staarde naar de Ubume. De vrouw, die zoveel op haar eigen moeder leek, staarde Anna terug aan.
‘Wat wil je?’ vroeg Anna bruut. Achter haar hoorde ze nog steeds de Koningin van Lente haar ijselijke gil uitkramen.
De vrouw bracht een vinger naar haar lippen. Ze draaide zich om en verdween, om verderop weer te verschijnen. Anna besefte meteen dat de Ubume wilde dat ze haar volgde.
Ze rende naar de Ubume toe. De vrouw verdween deze keer niet, maar gleed direct weg over de vloer. Anna bleef haar volgen en niet veel later was het geschreeuw van de Koningin van Lente nog maar een vage roep in de verte.
Anna merkte dat de gang waar ze in liep steeds breder werd en na enkele minuten lopen, mondde het uit in een nieuwe hal. De hal was anders dan de voorgaande hallen die ze was tegengekomen en waar in een ervan, Triplex nog steeds aan het vechten was met de Koningin.
De hal had een laag plafond en in
:iconValking:Valking
:iconvalking:Valking 0 0

Favourites

Garden of Lini by ancalinar Garden of Lini :iconancalinar:ancalinar 328 35 Monster Quest Title screen by dustsplat Monster Quest Title screen :icondustsplat:dustsplat 2,597 102 Avatar Street 2 Earth and Fire by dustsplat Avatar Street 2 Earth and Fire :icondustsplat:dustsplat 12,251 731 Frozen - Elsa by dustsplat Frozen - Elsa :icondustsplat:dustsplat 1,734 26 Avatar by AdamWithers Avatar :iconadamwithers:AdamWithers 10,308 1,242 #231 Deathly Hallows by Picolo-kun #231 Deathly Hallows :iconpicolo-kun:Picolo-kun 8,171 255 Dancing Groot by Banzchan Dancing Groot :iconbanzchan:Banzchan 2,868 167 guardians of the galaxy by dugonism guardians of the galaxy :icondugonism:dugonism 935 23 TH - Space Pie by IntroducingEmy TH - Space Pie :iconintroducingemy:IntroducingEmy 346 35 HTTYD 2 We Love Fine Contest by sharkie19 HTTYD 2 We Love Fine Contest :iconsharkie19:sharkie19 3,300 112 #216 Countdown by Picolo-kun #216 Countdown :iconpicolo-kun:Picolo-kun 11,007 468 Groot's Detention by Naolito Groot's Detention :iconnaolito:Naolito 2,121 85 Sherlock by AndyFairhurst Sherlock :iconandyfairhurst:AndyFairhurst 325 52 Batman v Superman by AndyFairhurst Batman v Superman :iconandyfairhurst:AndyFairhurst 290 34 Glowing Forest Concept by MaxiimusT Glowing Forest Concept :iconmaxiimust:MaxiimusT 278 20 How to Train Your Dragon doodles by TwilightSaphir How to Train Your Dragon doodles :icontwilightsaphir:TwilightSaphir 738 25

Activity


  • Listening to: circle of life
  • Reading: Sherlock Holmes and more
  • Watching: Fringe/Supernatural/The Vampire Diaries
  • Playing: AC REVELATIONS
  • Eating: air
  • Drinking: Water (as always)
Every dutch friend of me seems to do this test so... why not me too.
for extra fun try to give explanations!
all answers are slightly true but only one is the real answer

1. What is my biggest problem?
a) The head of my school I. v.d N.
b) The feeling of being captured in a dungeon and just wanting to be free from everything
c) Having to much ideas for stories

2. My favorite TV series?
a) Supernatural
b) How I Met Your Mother
c) Fringe
d) Being Human

3. Who is my favorite author?
a) Lemony Snicket
b) J.K. Rowling
c) Darren Shan
d) Isaac Marion

4. What is my favorite book?
a) Harry Potter
b) Cirque du Freak
c) Gone
d) The Hunger Games
e) Warm Bodies

5. Who are my favorite game characters?
a) Sora (Kingdom Hearts)
b) Nathan Drake (Uncharted)
c) Ezio (Assassin's Creed)

6. What is my favorite movie
a) Edward Sciccorhands
b) The Dark Knight
c) The Prestige
d) Into the Wild

7. Who is my favorite director?
a) Marc Webb
b) Tim Burton
c) Christopher Nolan

8. What can't I stand in movies or television?
a) When I disapprove of something a main character does
b) When the ending is not satisfying
c) When the music is bad or wrong

9. What am I most afraid of?
a) Heights
b) Saw
c) cockroaches

10. What is the title of the story I'm currently writing?
a) Nightmare-Island (Nachtmerrie-Eiland)(part of the Dragonstone series)(Het Slot van de Draken)
b) The Eagles
c) The Equation 2: The Gift
d) Spy-Me

11. The traditional final question - why did I make this test?
a) Because all my friends are making it
b) Because I'm bored
c) To see who will give the best answers.
d) Because the tiny voices inside my head are telling me to make this test or else they will destory the whole universe...

deviantID

Valking's Profile Picture
Valking
I write stories^^
Artist | Hobbyist | Literature
Netherlands
well....
this is supossed to be a bio but there's actually nothing interesting to say other than that I wrote my first story when I was around the age of 7.
My biggest dream is to become the best writer(not particulary the best known writer, although that would be cool) the world has ever known^^
I'm currently writing a book (the first book is already written and I'm now bussy with the second book in a series of ten books)...
So there's nothing more interesting to say...
BOOOJAH!!!!!
Interests

Comments


Add a Comment:
 
:icontrimiyn:
trimiyn Featured By Owner Oct 19, 2013  Student General Artist
Hey, hey, happy birthday! ^_^ guess how I know? Cuss yeah we met, you gotta guess where! :D
Reply
:iconvalking:
Valking Featured By Owner Nov 12, 2013  Hobbyist Writer
Thanks!
Sorry for the late response! Haven't looked up on my profileposts in a long time.
we have met...
hm... let me think! 
Reply
:iconvalking:
Valking Featured By Owner Nov 12, 2013  Hobbyist Writer
oh! Hey!
masterclass! YEAH!
Reply
:icontrimiyn:
trimiyn Featured By Owner Nov 18, 2013  Student General Artist
Thats it! :icondragonlaughplz:
Reply
:iconginas-cakes:
ginas-cakes Featured By Owner Apr 18, 2013  Hobbyist Artisan Crafter
Thankyou for the watch and fave....:aww:
Reply
:iconalphalupine:
AlphaLupine Featured By Owner Apr 2, 2013  Hobbyist Traditional Artist
Thx for the fave :D
Reply
:iconvalking:
Valking Featured By Owner Apr 4, 2013  Hobbyist Writer
no thnx! it's awesome:D
Reply
:iconmasarusana:
MasaruSana Featured By Owner Nov 12, 2012
Dank je voor de fave Jobber
Reply
:iconvalking:
Valking Featured By Owner Nov 18, 2012  Hobbyist Writer
you are awesome!!!
Reply
:iconkitty-olenic:
Kitty-Olenic Featured By Owner Oct 16, 2012
Thank you for the fav on "Tangled"
Reply
Add a Comment: