thenerdyogre's avatar

thenerdyogre

Swaji Mawi Hamid Nusa
179 Watchers15.6K Page Views119 Deviations
Itsmefelixx
Crossz-Grimlock
baguspersadha
megared2801
spock2001
prattamma
Look-Nothing
HikaruNoMiraiW
samiximas22
sylvanzh
Petercrut
LilyLamperouge24
ARIELAkris
DevilhandsRyo
nicholaskole
blitzcadet
Brilcrist
Cryptid-Creations
wredwrat
Bogdanbl4
Xavietta
Happy-Mutt
JeffVictor
D8P
adrhaze
tahra
TysonTan

Deviation Spotlight

Flying trough Fantasy by thenerdyogre, visual art

Artist // Hobbyist // Digital Art
  • Nov 2
  • Indonesia
  • Deviant for 11 years
  • He / Him
Badges
Super Llama: Llamas are awesome! (36)
My Bio
Hi! Welcome! :la:

Current Residence: Palembang and Bandar Lampung, Indonesia
Favourite genre of music: Brit-Rock, Rock and Roll, Alternative Rock
Favourite style of art: I can't tell how the way I draw..
Favourite cartoon character: Homer Simpson... "Do'oh!"
Personal Quote: I was a born loser, I still am.

Favourite Visual Artist
Urasawa Naoki, Stan Lee, Jack Kirby, Walter Elias Disney, Ozamu Tetsuka, Matt Groening
Favourite Movies
"Run Forrest! Run!"
Favourite Bands / Musical Artists
The S.I.G.I.T, The Strokes, Greenday, Arctic Monkeys, The Killers
Favourite Writers
JRR. Tolkien
0 min read
Well, a lot of things happen since the last time I was active on DA. I don't spend a lot of time on the internet now, perhaps what I was just doing were lurking and stalking at some good works for reference. I promise myself to be more productive this year. Anyway, I quit the office now I think I shall try to focus more on my art :)
0Comments
Join the community to add your comment. Already a deviant? Log In
0 min read
Hello Again DevArt, it's been a while.. :)
0Comments
Join the community to add your comment. Already a deviant? Log In
0 min read
.. Disini aku berbaring, di lantai keramik penuh debu Mataku menatap datar ke langit-langit, Menerawang lepas menembus dinding diam itu Lengan kananku merangkul badan gitar, jari-jarinya memetik senar serampangan.. Jari kiriku menekan-nekan grip tanpa arah, berpindah-pindah dari satu nada ke nada lainnya meski tanpa irama.. Tidak, aku tidak sekarat dan menyerah pada kehidupan Aku hanya muak, dan bingung pada saat bersamaan. Entah aku yang salah arah, atau mereka memang tidak perduli, tetap tak satu pilihan tersebut jadi alasan bosan ku kini Aku tidak tau apa yang kupikirkan saat ini, Fokus ku buyar entah kenapa.. Aku terlalu le
1Comments
Join the community to add your comment. Already a deviant? Log In

Comments 128

Join the community to add your comment. Already a deviant? Log In
bisa share fb dan twitter anda ngga??
halo sorry baru bales, baru check DA.. twit saya @aji_hamid kalo mau cari di FB search aja "Swaji Mawi Hamid Nusa" .. Thanks :)
hi there, you've been featured here [link]
:)
kang swaji..:)..ketemu lagi
salam kenal bung! karya anda gila!
pak ogre,saya watch ya ,hehehe..:)
hai~ ini wentii~ DA baru.. yg lama :iconwentiihyakuretsu:
tolong di watch balik yah~ ^^