thenerdyogre's avatar
Swaji Mawi Hamid Nusa
180 Watchers15.3K Page Views119 Deviations
Artist // Hobbyist // Digital Art
  • Nov 2
  • Indonesia
  • Deviant for 10 years
  • He / Him
Badges
Super Llama: Llamas are awesome! (36)
My Bio
Hi! Welcome! :la:

Current Residence: Palembang and Bandar Lampung, Indonesia
Favourite genre of music: Brit-Rock, Rock and Roll, Alternative Rock
Favourite style of art: I can't tell how the way I draw..
Favourite cartoon character: Homer Simpson... "Do'oh!"
Personal Quote: I was a born loser, I still am.

Favourite Visual Artist
Urasawa Naoki, Stan Lee, Jack Kirby, Walter Elias Disney, Ozamu Tetsuka, Matt Groening
Favourite Movies
"Run Forrest! Run!"
Favourite Bands / Musical Artists
The S.I.G.I.T, The Strokes, Greenday, Arctic Monkeys, The Killers
Favourite Writers
JRR. Tolkien

2013

2013

Well, a lot of things happen since the last time I was active on DA. I don't spend a lot of time on the internet now, perhaps what I was just doing were lurking and stalking at some good works for reference. I promise myself to be more productive this year. Anyway, I quit the office now I think I shall try to focus more on my art :)

2012

2012

Hello Again DevArt, it's been a while.. :)

a sleeping problem, or just simply being stressful

a sleeping problem, or just simply being stressful

.. Disini aku berbaring, di lantai keramik penuh debu Mataku menatap datar ke langit-langit, Menerawang lepas menembus dinding diam itu Lengan kananku merangkul badan gitar, jari-jarinya memetik senar serampangan.. Jari kiriku menekan-nekan grip tanpa arah, berpindah-pindah dari satu nada ke nada lainnya meski tanpa irama.. Tidak, aku tidak sekarat dan menyerah pada kehidupan Aku hanya muak, dan bingung pada saat bersamaan. Entah aku yang salah arah, atau mereka memang tidak perduli, tetap tak satu pilihan tersebut jadi alasan bosan ku kini Aku tidak tau apa yang kupikirkan saat ini, Fokus ku buyar entah kenapa.. Aku terlalu le

Comments 124

Join the community to add your comment. Already a deviant? Log In
bisa share fb dan twitter anda ngga??
thenerdyogreHobbyist Digital Artist
halo sorry baru bales, baru check DA.. twit saya @aji_hamid kalo mau cari di FB search aja "Swaji Mawi Hamid Nusa" .. Thanks :)
ochunkProfessional Digital Artist
hi there, you've been featured here [link]
:)
habziHAURAhmanHobbyist General Artist
kang swaji..:)..ketemu lagi
gantibajuProfessional Interface Designer
salam kenal bung! karya anda gila!
pak ogre,saya watch ya ,hehehe..:)
WentiiHobbyist Digital Artist
hai~ ini wentii~ DA baru.. yg lama :iconwentiihyakuretsu:
tolong di watch balik yah~ ^^