taramultimedia's avatar

taramultimedia

graphic design
160 Watchers
15.1K
Page Views
123 Deviations
siegmeyer76
apalad-kun
ginagina19
MOVETWO
juniorstarIND
rickyirawan
magicaldix
estelersketsa
pinomulticast
pinomultimedia
omorfia
evawahyudi
3D-Artists
Zizaza
Drawing-Tutorials
CartonCollection
indonesia
KMSR-ITB
Komikus-Indonesia
Fighting-Games-Elite
TheDigitalPainter
Traditional-Mecha
vectorbersamakita
windymultimedia
CreativeGallery
DD-Catalogue
NightsongWS

Deviation Spotlight

My hyperlink by taramultimedia, visual art

Artist // Professional // Digital Art
  • Indonesia
  • Deviant for 12 years
  • He / Him
Badges
Llama: Llamas are awesome! (3)
My Bio
i am a graphic design teacher of a multimedia vocational high school. i teaching Nirmana, Packaging Design, Poster, brochure, Digital Imaging, and Illustration. i have been worked for 4 years. and i am graphic design freelancer for many company
Now, i teach flash animation in my school
Current Residence: ::deviantshare.com:add:blogger:taramultimedia::
deviantWEAR sizing preference: medium
Print preference: A3 paper
Favourite genre of music: jazz,metal,blues
Favourite photographer: darwis triadi
Favourite style of art: popstyle,freestyle,urbanart,
Operating System: Windows 7
Favourite cartoon character: Avatar

Favourite Visual Artist
all
Favourite Movies
harry potter
Favourite Bands / Musical Artists
dewa budjana
Favourite Writers
Andrea Hirata, Kang Abi,
Favourite Games
Resident Evil
Favourite Gaming Platform
Adventure
Other Interests
art n music
0 min read
Contact Information Email:    taufan_adhe@yahoo.co.id    taufan.rahardyanto@gmail.com Mobile Number:    6281280625788 Current Address:    jl. Nakula 6b blok c no. 207 - jakasetia    Galaxi, Bekasi, Indonesia 17147 Website:    Deviantart = http://taramultimedia.deviantart.com    Daportfolio = http://taramultimedia.daportfolio.com    Blog = http://taramultimedia.blogspot.com Education and Work College:        * Bina Sarana Informatika Academy '09        * Advertising High School:        * BPSK vocational high school '06 Employer:        * Multimedia-SMK BPSK 2 Jakarta Position:        * Teacher Time Period:
0Comments
Join the community to add your comment. Already a deviant? Log In
0 min read
arti wanita bagi seorang lelaki (share) Share Today at 1:05pm Dia yang diambil dari tulang rusuk. Jika Tuhan memersatukan dua orang yang berlawanan sifatnya, maka itu akan menjadi saling melengkapi. Dialah penolongmu yang sepadan, bukan lawan yang sepadan. Ketika pertandingan dimulai, dia tidak berhadapan denganmu untuk melawanmu, tetapi dia akan berada bersamamu untuk berjaga-jaga di belakang saat engkau berada di depan, atau segera mengembalikan bola ketika bola itu terlewat olehmu, dialah yang akan menutupi kekuranganmu. Dia ada untuk melengkapi yang tak ada dalam laki-laki : perasaan, emosi, kelemahlembutan, keluwesan, keindahan, keca
0Comments
Join the community to add your comment. Already a deviant? Log In
0 min read
Duhhh,pusing banget nyusun TA yahhh,,walaupun g susah2 banget kaya yang kelompok ber4.gw nyusun corporate identity yang mana klien gw sebuah outlet minuman teh hijau siap minum. dia punya konsep green,nature,profesional. hehhhmmmm, bolehh2.huhh,butek,,g ada inspirasi. deuuh,,jeleknya begini nih,jadi desainer. kalo kerja masih mood2an. padahal paling pantangan banget desainer kerja tanpa mood2an dan harus lebih profesional. kalo klien minta dateline trus kita lg g mood. beuuh,,lewat dah rejeki kita. itulah desainer,
0Comments
Join the community to add your comment. Already a deviant? Log In

Comments 109

Join the community to add your comment. Already a deviant? Log In
Thanks so glad you like my art :D
makasih fave nya ya :)
makasih favnya ya :D
watch deviat saya dong pak
Thanks for the Watch , be sure to tell your friends and join :icondragonfoodgroup:
watch deviat saya yang baru pa ... yang lama lupa paswordnya hhhe
pak ini deviantart saya...
deviantART muro drawingComment Drawing