Shop Forum More Submit  Join Login
e-book cover Computercode Cthulhu by taisteng e-book cover Computercode Cthulhu by taisteng
Digital art based on my own material

Buy the book at www.smashwords.com/books/view/…
www.amazon.nl/Computercode-Cth…
 
Dit is de 2007 versie. In 2005 verscheen een versie met Paul Harland als medeautheur. Deze versie heb ik volledig herschreven. Jammer genoeg bleek het zo goed als onmogelijk om bij Smashwords twee auteurs in te voeren, zodat ik de omslag en het colofon moest aanpassen. . Bij Amazon lukte dat moeiteloos.

Flaptekst:
Cyberpunk meets Cthulhu!
‘Stoor niet Cthulhu’s slaap! Want hij die doden uit hun graf oproept en de worm berooft, hij die het gezelschap van lijkenknagers verkiest boven dat van soepele maagden: zijn slaap kàn zoet zijn en onbezorgd. Doch hij die Cthulhu heeft aanschouwd in al Zijn onmetelijke vreemdheid, hij zal in zoete dromen rusten nimmer meer...’
De Necronomicon is één en ondeelbaar. Rampspoed komt over hen die slechts fragmenten overschrijven, want het is dooraderd met kloppende runen die als bloedbanen door de woorden stromen en naar compleetheid streven.
In een toekomst waar de wereld half in puin en as ligt en waar mensen vertrouwen op kunstmatige intelligenties, is de Necronomicon extra gevaarlijk. Wat staat er in het goed beveiligde Cthulhu-bestand?
Een roman over een nabije toekomst die geraffineerde satire vermengt met de mythische verschrikkingen van H.P. Lovecraft.
No comments have been added yet.

Add a Comment:
 
×Details

Submitted on
May 22, 2018
Image Size
23.1 KB
Resolution
233×350
Link
Thumb

Stats

Views
57
Favourites
1 (who?)
Comments
0