Deviation Actions

Super-kip's avatar

Junglebook Wildcats

By Super-kip
Bagheera the panther and Shere Khan the tiger from Rudyard Joseph Kipling's Jungle Books.

I'm proud of myself. :P

Painting on 75 cm by 115 cm canvas. Acrylic mostly, but there's some oil paints in there.

Here's the WIP: draco-malfoy-lover.deviantart.…

Enjoy!

Edit: I got a new camera, so I managed to take some better pictures of the painting. It is much closer to the original colours now.
Image details
Image size
529x800px 752.68 KB
Published:
© 2011 - 2021 Super-kip
Comments32
Join the community to add your comment. Already a deviant? Log In
Kodimarto's avatar
Great job on this picture and these two cats too!:):thumbsup::thumbsup::thumbsup:
Super-kip's avatar
Thank you very much.
Kodimarto's avatar
You're welcome.
kittyocean's avatar
It still looks so awesome....
Super-kip's avatar
Thank you. :)
Maybe I'll post some detail (zoomed in) pictures now that those look decent.
dauwdrupje's avatar
Overigens - foei tegen mezelf, ik had het nog niet aan m'n favorieten toegevoegd!
dauwdrupje's avatar
Ahh, die kleuren zijn geweldig. Blij ze nu een beetje beter te zien. Shere Khans vacht straalt helemaal!
Super-kip's avatar
Ja, ik ben ook blij. Ik heb ook foto's gemaakt van mijn haakwerkjes en wow wat een verschil. Met foto's van de andere camera moest ik gigantisch veel tweeken met photoshop om het er enigszins degelijk uit te laten zien. Van de foto's van deze camera hoefde ik alleen een beetje het contrast te veranderen.

Ha, geeft niets. Het is heel makkelijk dat te vergeten. :P
dauwdrupje's avatar
Dat snap ik... Sinds ik een extra functie op m'n camera ontdekt heb, lukt het fotograferen van m'n tekeningen ook 'n stuk beter x'D Maar m'n photoshop is helaas nog altijd stuk, en m'n scanner staat helaas nog altijd thuis.
Super-kip's avatar
Beter. Ik ben nog met de camera aan het spelen. Kijken welke settings het beste werken voor welke situaties. Vervelend dat photoshop niet werkt, maar je hebt tegenwoordig ook online dingen waarmee je je foto's kan aanpassen. Maar ik moet zeggen dat je foto's er wel degelijk uitzien.
dauwdrupje's avatar
Ja, da's waar... Zo'n online ding wil ik wel nog 'ns proberen. In elk geval is zo'n camera een leuk iets ^^ Een nieuwe computer vind ik vreselijk - ik heb altijd schrik iets fout te doen-, maar een nieuwe gsm of camera is precies speelgoed ofzo xD
Super-kip's avatar
Oh dat probleem heb ik ook. Ik ben weer opzoek naar een nieuwe computer, maar ik vind het vreselijk want dan heb ik weer een nieuw besturingssysteem waar ik niet mee om kan gaan. D:
dauwdrupje's avatar
Mijn computer rammelt ook nogal - net nog kreeg ik hem niet opgestart, na een paar keer op esc te slaan is-ie in gang geschoten x'D En het volume werkt ook niet meer. Ik ben dan maar zo'n beetje back-ups aan het maken... ;.; Hij zit wel nog in garantie - ik heb 'm nog maar een jaar - maar ik vind al dat gedoe errond - naar de winkel moeten en al die stomme uitleg - gewoon veel te vermoeiend. En bovendien mag ik er niet eens lichtelijk gestresseerd uitzien, of m'n moeder gaat huilen.

Oké, gedaan met zeuren. (Jouw beurt nu ;) ) Hoe gaat het nu eigenlijk bij jou thuis?
Super-kip's avatar
Ja, ik heb dus al lang geen garantie meer, mijn computer is een beetje verouderd. Ik had een jaar of wat geleden serieuze computerproblemen. De cooler deed het niet meer, waardoor hij oververhit raakte, waardoor de computer niet meer opstartte. toen heb ik een externe cooled gekocht, maar plots deed de cooler van de laptop het weer. Stom ding.
Ik heb nu een nieuwe laptop uitgezocht op internet, met hulp van mijn tante. Nu het ding nog bestellen. Ach, ik weet hoe het voelt. Bij mijn thuis is er nu constant strijd en verheven stemmen. Maar als ik dan minder dan op mijn opperbest ben dan is het gelijk "Doe eens niet zo lelijk" en "Waarom doe je zo chagrijnig". Zucht.
yolin's avatar
Ah het schilderij aan uwe ouders muur. Ze boffen maar met zo'n artistieke dochter! Hoeven ze geen kunst te kopen. (Ik weet niet of ze dat zouden doen maar ach, HET IDEE.)
Super-kip's avatar
Mijn moeder is een raar mens dat van opscheppen houd, dus als haar dochter kunst maakt dan moet het aan de muur. :P Vroeger hadden ze kunst van een vriend aan de muur (dat hangt nu boven)
yolin's avatar
Aww die arme vriend zijn kunst. HOP NAAR BOVEN JIJ. En je moeder is het tegenover gestelde van mijn vader, die heeft geen idee wat ik teken/maak/schrijf/doe in het leven. (Batman/meer Batman/Geheim/Batman zijn)
Super-kip's avatar
Allemaal in het geheim. Ik laat de meeste zooi niet aan mijn ouders zien, dat is het niet waard. Alleen grote dingen zoals dat schilderij zijn een beetje moeilijk subtiel te houden.
De dingen die jij doet in het leven zijn te gek, helaas is mijn leven maar saai. XD
yolin's avatar
Tja, als het groot is is het inderdaad moeilijk te verstoppen. Gelukkig kun jij altijd achter je schilderij verstoppen.
Was jij ook maar Batman, dan had jij ook een te gek leven!
Super-kip's avatar
Helaas ben ik niet Batman. Waarom!? Ach ja, ik ben nog altijd superkip.
yolin's avatar
taniathepirate's avatar
this is amazing! i think that your art has really taken an awesome turn! keep it up!
Super-kip's avatar
Thank you very much
taniathepirate's avatar
Join the community to add your comment. Already a deviant? Log In