Tales of the Abyss cosplay group 2010 (Huom pvm!)

2 min read

Deviation Actions

sshameless's avatar
By
Published:
846 Views
EDIT 8.1.2010
Huomio huomio, ryhmän päivämääräksi on sovittu alustavasti sunnuntai 4.7.2010. Toivottavasti tämä on kaikille toimiva ratkaisu. Kysymyksiä saa esittää.

____

Ahoy, mates!

Järjestelemässä Tales of the Abyss-aiheista cosplayryhmää ensi vuoden kesälle, Traconin sunnuntaipäivälle 4.7.2010.

Porukkaan saa ilomielin ilmoittautua mukaan ja allekirjoittanutta saa - ja pitääkin - korjata, mikäli journalissa ilmenee epämääräistä tahi vanhentunutta informaatiota, tahdotte vaihtaa hahmoanne tai irtisanoutua porukasta.

Ryhmän tarkoitus ei ole saavuttaa mainetta ja kunniaa, vaan lähinnä hyviä valokuvia ja hyviä muistoja samanhenkisten ihmisten keskuudessa. Meillä on kuitenkin melkein puoli vuotta käytössämme, joten ohjelmaa ei tarvitse vielä pitkiin aikoihin päättää. Ehdotuksia saa kuitenkin esittää.

Mukana ovat:

Luke fon Fabre -- Mupe-chan
Guy Cecil -- juustozzi
Natalia Luzu Kimlasca Lanvaldear -- TheCaringPoisoner
Mystearica 'Tear' Grants -- Aselea
Jade Curtiss -- Minna-chan
Mieu -- TheFieryNuisance
Fon Master Ion -- sshameless
Vandesdelca 'Van' Grants -- semla-chan
Sync the Tempest -- Elzy-Zen

Vapaita hahmoja mm. Arietta, Anise, Legretta, Asch, Dist, Largo (oi kyllä!), Peony...
© 2010 - 2024 sshameless
Comments50
Join the community to add your comment. Already a deviant? Log In
juustozzi's avatar
Onko se Traconin jälkeisen viikonlopun photoshoottiretki nyt kuinka varmasti toteutumassa...? Oletko kysellyt kuinka monelta jo?

Saatiin Minnyn kanssa idea pitää shootin jälkeiset afterpartyt tai vastaavat meillä~
Idea lähti siitä, että mietittiin mahdollisuutta majoittaa kauempaa tulevia tyyppejä jos jollain ei ole mahdollisuutta matkata samana päivänä kotiin tai majoittua hotellissa tms (kun siis Helsingistä on tänne lähijunalla puoli tuntia ja max 5,90e suunta). Sitten se paisui siihen, että kaikki/mahdolliset pääsijät voisivat tulla shootin päätteeksi (tai miksei vaikka edeltävänä iltana?) meille viettämään iltaa ja yöksikin jos uskaltaa. :,D
Laskettiin että tänne mahtuu koko porukka yöpymään jos tahtoo, ja vielä kun ainakin yksi kotiväestä on silloin matkalla Pohjois-Suomessa.

öäh pahoittelut kun tuli kauhea epämääräinen selostus, mutta on vähän kiire ja kuitenkin unohdan heittää viestiä jos en sitä nyt tee :,D