Shop Forum More Submit  Join Login
Salaruska: Mutru by Spairnew Salaruska: Mutru by Spairnew
Salaruskassa sain uhrikseni :iconrayhaaja: n! Meillä oli Rayn kanssa jo omakin trade menossa, eli sain hänen hienosta hahmokaartistaan valita kaksi uhria, joista salaruskaan päätyi suosikkini Mutru. Artblock on meinannut potkia ja tästäkin kuvasta löydän vammaisuuksia, mutta toivottavasti armas uhrini silti pitää kuvasta! En ollut nyt ihan varma tuosta harmaansävystä, mutta jospa se olisi riittävän oikea. 8>
:iconrayhaaja:
Rayhaaja Featured By Owner Sep 24, 2017  Hobbyist Traditional Artist
Juuri kun sain yhteen Mutru-arttiin kommentoitua, niin ilmestyy heti perään toinen! Nyyh, miksi minua näin kiusataan ja hemmotellaan! 
Tämä uhri siis TODELLAKIN pitää tästä kuvasta. Koska Mutru. Mutrua ei voi koskaan olla liikaa. Hänellä on veikeä asento tässä, kyyristelemässä tosi aidon näköisen kivenjärkäleen päällä ja vaanien vaahteranlehteä kuin pentu ikään. No kyllähän syksyn leijailevat lehdet pistävät vähän jokaisen taantumaan lapsen tasolle. :) Taustassa näkyy hienosti syksyistä väriä, tuoden teeman mukaista tuntua kuvaan. Erityisesti tuo taivas on tosi kaunis, oranssi ja punainen sointuu hyvin yhteen!
Mutru näyttää kaikin puolin onnistuneen, hänellä on oikein ominainen ulkomuoto. Tuo harmaa on sävyltään oikein hyvä, elä huoli! :D Ja kyllä mä nyt sen verran taiteellista vapautta annan ettei sävyt aina ole jetsulleen, koska meikäkään ei puukynillä saa aina tavoitettua samaa väriä kuin jossain digitaalisesti piirretyssä hahmossa. 
Se oli kyllä hauska yllätys, että heti meidän kahdenvälisen traden jälkeen saat minut pariksesi vielä massatradessakin! Ei sillä, ei ainakaan mua haittaa. ;D Suurkiitokset tästä piristävästä kuvasta! Hug 
Reply
:iconspairnew:
Spairnew Featured By Owner Sep 24, 2017  Hobbyist Digital Artist
Mutru on kyllä niin hieno hahmo, ettei sitä voi kertakaikkiaan olla liikaa! 8D Melkein mieleni tekisi väkertää joku päivä Harmista ja Mutrusta ku harmillisen mutruileva yhteiskuva, jääköön se tuleivaisuuteen nähtäväksi saanko ikinä aikaiseksi. Hienoa että harmaakin on oikea! 8)

Ehkäpä kohtalotar ajatteli että mun on piirrettävä sulle aina vain enemmän! <DD

Kiva että tykkäilet! Huggle! 
Reply
Add a Comment:
 
×

Details

Submitted on
September 24, 2017
Image Size
1.5 MB
Resolution
700×552
Link
Thumb

Stats

Views
86
Favourites
11 (who?)
Comments
2
Downloads
0