Shop Forum More Submit  Join Login
Salaheila 2018 by Spairnew Salaheila 2018 by Spairnew
Osallistuin UL:n massatradeen vain avustajan verran, kun eräs piirtäjistä perääntyi. Sain uhreikseni Mutrun (Rayhaaja) ja Glorian (Riikin). Ei ollut ehkä helpoin työ herätellä piirtoinspistä suurin piirtein puolen vuoden piirustustauon jälkeen mutta tein sen silti. Mutrun korva tosin on virheellinen ainakin, mutta lupasin itselleni että saan anteeksi!

Mutru c. :iconrayhaaja:
Gloria c. :iconriikin:
Add a Comment:
 
:iconrayhaaja:
Rayhaaja Featured By Owner Jul 18, 2018  Hobbyist Traditional Artist
Oli oikein hieno ele tulla piirtämään massatradeen hädän hetkellä - eritoten arvostan sitä, kun kyseessä on kuva minulle! Pakko myöntää, ettei varmastikaan ollut se helpoin työ toteuttaa kaksi hahmoa näin lähekkäisissä tunnelmissa, jos piirtämisestä on ollut aikaa. Silti sä onnistuit siinä, ja minusta on suorastaan hurmaavaa katsoa, miten iholle Mutru on tässä kuvassa tunkenut. :D Hahmojen ilmeet ja asennot ovat selkeät kertoessaan hahmojen ajatuksia katsojille: Mutru nojaa innoissaan eteenpäin ja hänellä on kyllä jotain iskemisyritystä varmasti mielessä, kun taas Glorian painopiste ja kasvot ovat poispäin Mutrusta. Parantaja ei selvästikään nauti tilanteesta mutta on liian kohtelias ilmaistakseen sen riittävän selvästi tahvolle suomalaiselle. 
Komppaan Wohwaa siinä, että kuviot olet toteuttanut todella kivasti. Hahmot ovat omia itsejään, ja saat kyllä anteeksi, vaikka Mutrulta se taittokorva jäi puuttumaan. Oletettavasti hän on vain niin into piukeena että on korvakin noussut pystyyn. xD Tausta on todella pehmeä ja vaikka ääriviivattomuus siinä on erikoinen ratkaisu, se toimii ja tuo jotenkin unenomaisen tunnelman. Kuin koirat olisivat pumpulimaassa!
Iso kiitos tästä kuvasta. Hug 
Reply
:iconspairnew:
Spairnew Featured By Owner Jul 18, 2018  Hobbyist Digital Artist
Ollos hyve vain! 8) Ehkä Mutrun korvan asento kertoo sen tunnetiloista... XD
Reply
:iconrayhaaja:
Rayhaaja Featured By Owner Jul 18, 2018  Hobbyist Traditional Artist
Hohoo, korva vaatii oman tunnekartan jotta kaikki voi seurata, millä fiiliksillä Mutru on!
Reply
:iconwohwelii:
Wohwelii Featured By Owner Jul 16, 2018  Hobbyist
Mun on pakko tulla nostamaan isosti sulle hattua, että osallistuit Salaheilaan, kun muutamat olivat jäädä vaille kuviaan. Vaikeaa uskoa, että sun viimeisimmistä piirtelyistä olisi jo noin pitkä aika vierähtänyt sillä jälki on todella sulavaa ja vaivattoman oloista. Pidän pehmeästä varjostuksesta sekä siitä miten olet tehnyt kuvointien rajat häipyneiksi. Tämä parivaljakko on kyllä omalla tavallansa hyvin herttainen, vaikka Gloria ei vaikutakkaan järin innostuneelta Mutrun suosion osoituksista! <'D
Reply
:iconspairnew:
Spairnew Featured By Owner Jul 18, 2018  Hobbyist Digital Artist
Suuret kiitokset Wohwa piristävästä kommentista! 8> 
Reply
Add a Comment:
 
×Details

Submitted on
July 7
Image Size
2.8 MB
Resolution
942×778
Link
Thumb

Stats

Views
36
Favourites
6 (who?)
Comments
5
Downloads
0