Shop Forum More Submit  Join Login
×
Sziasztok!

Szeretnélek tájékoztatni egy két dologról titeket így új év kezdetén =)

Először is van egy koreai oldal a Line WebToons ami egy versenyt hirdetett. A lényeg hogy eredeti és folyamatos képregényeket kell feltölteni az oldalra és a nyertes pénznyereményben részesül =). Erre felkaptam a fejem és Áron kollégával neki vágtunk fordítgatni a képregényeinket!
Közben volt egy youtube csatornán is egy hasonló képregény verseny ahova szintén beküldtük műveink, ha nem is a pénzért, de a néhány másodperces bevágásért amit a legjobbak kaptak! Áron képregénye megjelent az enyém. Nem volt mit tenni tovább kellet lépni.
Erre a versenyre már egy ideje töltögettünk, mivel a verseny Január 26.-án ér véget. (Aki még nevezne még tud) És a tegnapi nap arra kaptam a fejem hogy drasztikusan leértékelték a képregényem. Kommenteket nem kapok, szóval nem tudom hogy igazából mit gondolhatnak róla külföldön. 
Ha kíváncsiak vagytok az oldalon lévő képregényekre, akkor az alábbi linken megnézhetitek őket. Szavazáshoz regisztrálni kell.
www.webtoons.com/contest

Ha érdekel hogy állunk Áronnal az alábbi linken megtudjátok nézni:
SomJoe Comics: www.webtoons.com/challenge/epi…
Say it Aaron: www.webtoons.com/challenge/epi…

A sok fordítgatás során megfordult a fejemben hogy készítek egy angol webképregény oldalt tele a képregényeimmel, de ezen még töprengek =P
Ebben a hónapban nem igazán fogok alkotni, max töltögetni. Elég elfoglalt vagyok =D de Áron megígérte hogy elkészíti 5 képregényem helyettem! Amit én is izgatottan várok =D

Köszönöm a figyelmetek =D
Üdv. SomJoe
Sziasztok!
Mindjárt vége a tavasznak és jön a nyár! Viszont a vizsgák is most jönnek =( így a Májusi hónapban egyáltalán nem fogok rajzolni. DE mivel szeretném hogy ez folyamatos legyen, és még 200 ötlet lapul a fejemben, ezért megkértem valakit hogy rajzolja meg helyettem míg tanulok, küzdök és sírok a vizsgáimmal.
Az az illető nem más mint Zoé--> :iconzoeviolin: . Ez nem azt jelenti hogy mindig lesz kint képregény csak annyit hogy lesz Májusban még képregény =). Egy hatalmas köszönet a munkáért előre is =D
További szép napokat, és a képregény legyen veletek!
Üdv SomJoe
Olvasd el e sztorit.

ladyilona1984.deviantart.com/j…

Véleményem:

Amikor ezt a történetet olvastam el kell hogy mondjam először elképedtem milyen szörnyű emberek vannak a földön (ami sajna igaz is) aztán tovább olvasva azon gondolkoztam hogy "Ez kamu, nincs az az élő ember aki tudná hogy azok a lányok mit hallottak, vagy hogy mi történt igazából.". 
Viszont ez a történet számomra elmondta valamit amit idáig is tapasztaltam, a földön sok szörnyű ember van akik mások szenvedésén és piszkálásán szórakoznak. Sajna mindig lesznek ilyen emberek, és mindig hallani hasonló sztorikat is.

Könnyű az ilyen dolgoktól elfordulni és fittyet hányni, de nem helyes. Szóval én most megosztom e sztorit hogy emlékeztessen erre másokat is.
Előző héten véget ért az utolsó vizsgám a hétre, és elkezdtem tervezgetni, mit is fogok csinálni a nyáron. Munka, tanulás pihenés... De a legjobban a rajzolással kapcsolatban voltak terveim. Annyi dolgot akartam rajzolni amire alig volt időm és most lenne. Papír ok, rajzeszközök ok, szkenner ok, gép ... na itt kezdődnek a bajok. Alig hogy vége lett a vizsgámnak a képernyő olykor elment és vissza jött. Nem állt le a gép, nem veszet el semmim, csak egy kis időre le állt. Ez a hiba egyre jobban előfordult, és az utóbbi két napban, mint informatikus meg próbáltam oldani a problémát. Rájöttem hogy a videokártyával van valami (vezeték, monitor ok, és vírus sincs a gépen szerintem) Ezért frissítettem a videokártyát. Sikerült és egy ideig nem is volt gond. Viszont így 21 óra felé a monitor teljes sötétségbe borult. =( azóta semmi. És most egy 12 éves gépet használok (ami piszok lassú) és holnap újra belevetem magam a munkába. Ezért sajna a rajzolás hátérbe szorult. Igyekszem ha máshogy nem is, ezen a gépen folytatni a rajzolást, remélem.
Ha érdekel a folytatás, vagy tudnátok adni valami tanácsot csak kommentlejetek.
-------------------------------------------------------------------------------------

Last week I ended my last exam for the year, and I started to plan what I will do in the summer. Work, study, rest ... But most of it was for drawing. I wanted to draw so many things, and now I can. Paper check, pen check, scanners check, computer ... Jeah there's the problem. After the exam the screen of my computer went and came back for some reason. It was only for a short time, I didn't lose any files from it, and the system didn't shout down, but it was really bothering me. This error started to get worst, and the last two days and as IT I tried to solve the problem. I realized that the video card has do something with it (other options were out) that's why I upgraded the video card successfully and it worked. There was no problem for a while. However, today 9pm my monitor turned to complete darkness. =( ( And now I use a 12-year old computer (which is damn slow). Tomorrow I throw myself in again. Therefore unfortunately I didn't have much time to finish any of my drawings works. I will try to continue it soon, I hope.
If you are interested at my story, or you want to share some advise just comment.

(sorry if my English is bad, please comment it)