Skudde's avatar

Vengeance

By Skudde
31 Favourites
15 Comments
1K Views
Inside Luigi's mind the forest was filled with smirking faces and devilish laugh. In reality, the only unusual feature was his own fast-moving footsteps and heavy breathing. After arriving into more open area, Luigi stopped to catch his breath. Open wounds from earlier the same day reminded about themselves by causing more and more pain. Anger and sorrow made Luigi lose his patience.
>>You wanna kill me too?! Well none of your venoms is gonna take my life before I get my teeth in you! I make you regret the day you were born and pray for mercy - I swear!!>>
Luigi's oath echoed through the forest, but only one living thing was still alive to witness it.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Date: 26.1.2010
Photoshop Cs 3 | 25 layers

Shadings in just one day - new record! :D (click "download" for 50% view of the original!)

Three main reasons for me doing this pic: Some basic practice with perspective, more practice with shading and thought that I haven't drawn my loved character Luigi enough. = P I also finally realized that backgrounds aren't so impossible to draw after all.

More about the scene here. It's (likely) from the last (unwritten) chapter of Throne Of Darkness, which is this story I've been doing for a while now - inside my head mostly. There's some oldish text from the story, so those of you who understand finnish and are interested, please check it out:skudde.deviantart.com/art/Old-… And for those who aren't so interested I'm just telling, that these two here are Luigi (front), one of the good guys and some kind of main character. The other one in the tree is Draigar, surprise surprise, the bad guy.

Phew, really, I can't believe I did this so fast. In one evening I went from nothing to lineart. Background and finding the right way to do Luigi's shading took some time, but the rest was just downhill. I like how the pic turned out, even though Luigi looks so spyroish. ><' Don't be afraid to give critique anyway.

I hope you like it!

Characters & art (c) :iconskudde:
IMAGE DETAILS
Image size
1500x1100px 1.34 MB
Published:
© 2010 - 2020 Skudde
Comments15
anonymous's avatar
Join the community to add your comment. Already a deviant? Log In
ilbv's avatar
yikes! this might get bad! great work
Skudde's avatar
Yamashita-akaDoragon's avatar
Skudde's avatar
Kiitoksia. -^^-
Tomssulisko's avatar
Luigi näyttää siistiltä, tykkään tästä kuvakulmasta ja ilmeestä (noi irvistysrypyt kuonossa on ihanat) ja kaikesta ja varsinkin Luigista kun nyt näkee vähän paremmin miltä se näyttää... Ja alan pikkuhiljaa pääsemään yli siitä ettei Luigi olekaan sininen.
Skudde's avatar
Kiitoskiitos! :aww:

Just vähän aikaa sitten muistelinkin kun sanoit että kuvittelit Luigin olevan sininen. x3
WhitePhoenix7's avatar
No tähän on kyllä nyt pakko lätkiä jotain kommenttia, vaikka nukkumaankin pitäis pian joutua... Valitettavasti tää tais olla taas sellainen haaste/potku persiille, että inspis iski, eikä silloin varmaan tuu nukuttua... x'D (Mikä on muuten yksi syy siihen, miksi olen viettänyt vähempi aikaa DAssa nykyään... Liikaa inspiroivia kuvia, mistä seuraa unettomuutta >_>)

Juu, elikkäs tästä kuvasta... No nuo linet on ihan pirun nätit, edelleen rakastan tuollaisia ohuita linetyksiä, ja sitten nuo varjostukset... Kunnolla tehdyt celit ja ohuet linet = epic win <3 Paikoin noi celit menee kyllä karvasen otuksen varjostuksien tyylisiksi, kuten noissa siivissä ja selässä selkäpiikkien takana, mutta ei se oikeastaan näytä häiritsevältä. Muuten noi varjostukset kyllä toimii tähän kuvaan, ne on ainakin mukavan vahvat.
Ja Luigin pose ei kyllä tuottanut pettymystä sen siluettikuvan tuomiin odotuksiin ^^ Tuo asento on tyylikäs.Vähän jotain häikkää on tuossa etujalan, öö, olkavarressa, kun se menee loharin myötäisesti kylkeä pitkin, ja sitten tuo jalka kääntyy tänne sivulle päin noin 'radikaalisti' kyynärpään jälkeen. Ja tuosta selityksestä nyt ei tietysti saa mitään selkoa xP Mutta siinäpä tuli nyt samalla jotain anatomiasta... Jos sitä vielä jatketaan, niin Luigin reisi näyttää vähän tönköltä. Varpaat, pää (sekä ilme!), ja siivet taas on kaikki varsin ihquteltavia ja hienosti onnistuneita C: Ja btw:nä, se on varmaankin tuo Luigin silmä joka tekee siitä vähän spyromaisen... Niillä spyrolaisilla kun on sellaiset suht isot ja tuon muotoiset silmät o.o Mutta juu, tuo verikin on ihan kelpoisen näköistä. Harjottelemisella on vielä varaa, mutta kyllä tuo nyt huomattavasti enemmän vereltä näyttää kuin veri 95%:ssa kaikista piirroksista...
Jospa siirrytään taustaan... Taustan puut on samanlaisia humalaisia näköjään kuin kuuset mun töissä (en muuten koskaan oo tainnut piirtää kuusia suoraan...), mutta tähän kuvaan se ainakin sopii korostamaan tuota kuuta ja Draigaria tuolla kaiken keskellä. Ei se vaan olis sama asia suoraan ylöspäin töröttävillä kuusilla :p Vähän nuo kuuset vaan on tuota perinteistä 'pyramidimallia', eli niiden kolmiomaisuuteen kannattaa vastaisuudessa kiinnittää vähän huomiota. Muuten toteutus on onnistunut.
Ruohikkokin menee ruohikosta, ja sen kuvan sivuille päin tummuminen tuo mukavasti tunnelmaa tähän kuvaan. Kuuhun sanon sen saman kritiikin kuin mitä itsekin aina kuulen, eli enempi eri sävyjä siihenkin, kun 'reikäinenhän' se tuppaa oikeasti olemaan ;) Jos vaan keksit hyvän keinon tehdä sellainen järkevän näköinen 'reikäkuu', niin kerro mullekin... *köhköh* Tuota kuun kajastusta taivaalla olisi voinut vähän tasoittaa. Siinä on välissä tuollaisia kovia hyppyjä kontrastien välillä, niinkuin tuossa ihan tuon Draigarin puun yläosien vieressä *Osoittaa sormella sitä kohtaa* Huomaatkos? :p Taivas on muuten oikein nätti kimaltelevine tähtineen ^^ *Pöllii tähdet, ja perustaa oman glitter-tehtaan*
Hurr, Draigar on pelottava... Tyylikkäät repaleiset siivet sillä ainakin on, ja tuo siluetti jostain syystä muistuttaa mua hirvikärpäsistä O_o Ne on ikäviä otuksia ne, hirvikärpäset... Draigsullahan on myös oikein kaunis pepsodent-hymy! ^^ *Odottaa, milloin Draigar tulee tappamaan tämän*

Nomnomnom, pöllin Luigin ja hoidan sen haavat kuntoon. Toivottavasti ;_; Pitänee joskus tsiikailla, mitä tuon linkin takaa löytyy... Nyt pitäisi varmaan oikeasti mennä nukkumaan. Miten kommentin kirjottamiseen voi hurahtaa puoli tuntia? O_o ... Noh, toivottavasti tuolla olisi jotain hyödyllistäkin kritiikkiä seassa...

... Ai juu. Favetus mukaan.
Skudde's avatar
Huuuooooh! Täälä koulun kirjastossa kuulu jo ihmetteleviä huokauksia kun ihmiset näki sivusilmällä tän sun kommenttis... ^^ Mutta niin.

Imen tällä kertaa yhtään kiertelemättä kritiikit olkavarresta, reidestä, varjostuksista, kuusista ja kaikesta mitä tuolta nyt lensi. Puitahan olis aina kiva opetella kunnolla tekemään kun ne tuntuu aina olemaan lajia "runko-ja-sen-päässä-virheä-pallo"-tyyliä. Kuun kajon epätasaisuuden huomasin saman tien kun sen sain taustan ensimmäisenä asiana tehtyä, mutten ajatellut sitä niin pahaksi virheeksi joten annoin olla. Myönnettäköön kuitenkin että tota järisyttävää varjoseinämää puun vieressä en huomannut. Tai sitten olin niin hurmioitunut musiikista ja Luigin onnistuneesta asennosta, etten tajunnut. Vereen oon oikeastaan tyytyväinen. :3 Ai joo, linet ois pitäny värittää, mut päätin sitten että mustahan sopii tähän ihan hyvin, ja kun noi linet on noin ohuetkin.
Draigaria oon tässä miettinytkin... Että kun se ref pitäis tehdä ja muuta kaikkee. Mutta onhan tässä vähän muutakin hommaa.

Kiitokset nyt tästä itkettävän pitkästä kommentista ja mukavista pikkukritiikeistä. :aww: *myhäilee edelleen juuri saamalleen kympille kuviksen kolmoskurssista* Tein tän kuvan ehkä myös sen takia että sä muistaisit mitä sun on pitäny jo kauemmin tehdä, mutta tietoisena sun aikataulustas voin sivuuttaa sen seikan. ^^
WhitePhoenix7's avatar
Jaa-as... Miksiköhän toi loppu teksti meni boldiksi...
Skudde's avatar
Hyvä kysymys. Mulla kävi samoin. o__O
VenomEXsoldier's avatar
Hey nice :D I like the pose :]
Skudde's avatar
RadonKalmor's avatar
8O Tästähän tuli ihan sairaan siisti! Rakastan noita Luigin linejäääh! <3
Mutama kivi ois ollu kiva tuala maassa, mutta muuten tää on kyllä niin omsknomsknom.

Kivasti oot saanu ton veren valuun tollai jännästi. (Mikä lause..)
Ja ah, toi virne tuolla Draigarilla. >:'DD Lovetan sen.
Skudde's avatar
Muwahaha. Kiva kun tykkäät. <:3 Ai joo, kivet jäi. En kyllä olis jaksanukaan niitä sinne tehä ja musta toi nurmikko näytti tarpeeks kivalta.
anonymous's avatar
Join the community to add your comment. Already a deviant? Log In