literature

Visszaadom nem vissza

Deviation Actions

skotan's avatar
By skotan
1 Favourite
0 Comments
574 Views

Literature Text

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy hercegnő.👸 A hercegnő egy keresztet ajándékozott a jegyesének,✟ és mesélt hogy a király neki adta ez keresztet és hogy a király neki mondta, ha ismersz egy jó férfi kinek jó szíve van, adjál az férfinek ezt. A hercegnő azért a jegyesének adta a keresztet, mondta ő. A mese mit mesélt a hercegnő, nem igaz volt. Azt tudunk biztosan. Honnan van a kereszt, senki azt nem tud. De a jegyesének adta a hercegnő. És mindig közel a szívén viselt a keresztet a hercegnő jegyese.

Háromszor a jegyese a hercegnőnek adta gyűrűt.💍 Háromszor a hercegnő a gyűrűket eladta,💍 és háromszor kifogást koholt a hercegnő.💍 És mindig mondott a hercegnő hogy nagyon szeret a jegyeset.💓 De titokban találkozott egy másik férfival mindig.😶

Végül a hercegnő jegyese megtudta.💔 És napon megtudta több hazugságot. Úgy hazug vannak a hercegnő és a másik férfi. Nem többé tud viselni a volt jegyese a keresztet, mert túl sértő az emlék. De nem tud eladni olyan így mint a hercegnő eladta mind a gyűrűt úgy gondatlanul. Soha azt nem tud csinálni.

És a volt jegyes mondta, most visszaadom nem vissza. Ez keresztet mit nem bírom, a királynak visszaadom nem vissza. Talán lehet akkor a király fog ezt adni a lányának. Talán lehet fog mondni neki, ha ismersz egy jó férfi kinek jó szíve van, adjál az férfinek ezt. - Hát, biztos nem! De lehetne. És ha igaz lesz csak egy hazugság, akkor semmi nem többé lehetetlen. ✨
Itt a vége, fuss el véle.
Rég írtam. De nem akartam megosztni míg csak mese volt. És nem tudtam a címet. Most már küldtöm egy csomagot a hazug hercegnőm apajának. Ez igazan történt.
Published:
© 2018 - 2021 skotan
Comments0
Join the community to add your comment. Already a deviant? Log In