Shop Forum More Submit  Join Login
About Varied / Student keks-a-lot the argonianFinland Recent Activity
Deviant for 8 Years
Needs Core Membership
Statistics 254 Deviations 3,063 Comments 55,178 Pageviews
×
ALLEKIRJOITTAKAA: 
www.adressit.com/adressi_globa…


Suomea on estettävä allekirjoittamasta sopimusta, joka tarkoittaisi käytännössä sitä, ettei valtiomme enää itse saa päättää maahanmuutostaan, vaan YK päättää ja se päättää sen tietämättä mitään itse suomalaisten oloista tai välittämättä suomalaisten suostumuksesta. EI OLE OIKEIN VAATIA YHTÄKÄÄN KANSAKUNTAA HYVÄKSYMÄÄN SEN ELÄMÄÄN VAIKUTTAVIA PÄÄTÖKSIÄ, JOIHIN SE EI OLE ANTANUT SUOSTUMUSTAAN!

Jos olet sitä mieltä, että Suomen on saatava päättää omista asioistaan, allekirjoita. Meidän ja rakkaidemme turvallinen tulevaisuus on uhattuna. Suomen ulkopuolisille tahoille ei kuulu päätäntävalta siitä, mitä Suomessa tehdään. He eivät elä suomalaisissa kodeissa, naapurustoissa ja kaupungeissa. He eivät elä sitä todellisuutta, jonka me suomalaiset elämme, kun muutokset, joihin emme koskaan antaneet suostumustamme, käyvät voimaan.

Kansojen pakollinen sekoittaminen ilman toisen kansan suostumusta on maailmanhistoriassa aina johtanut ja johtaa tänäkin päivänä levottomuuksiin ja turvattomuuteen. Se voisit olla sinä tai henkilö josta välität, joka joudut lynkatuksi siksi ettet jonkun mielestä seuraa "oikeaa uskontoa", tai koska joku pitää uskomustensa takia sinua pukeutumisesi takia vapaana riistana väkivallalle etm. tällaisen pakollisen sekoittamisen tuloksena. Heitä on jo Suomessa ja muualla Euroopassa, heitä jotka ovat henkilökohtaisesti kärsineet tällaisen politiikan seuraukset elämässään ja jopa suoraan kehossaan. 

Tällaista EI PIDÄ HYVÄKSYÄ.

Otathan huomioon, että tämän addressin allekirjoittaminen ei tee sinusta rasistia, muukalaiskammoista tai mitään muutakaan mörköä. Addressi ei vastusta maahanmuuttoa itsessään eikä se liity kenenkään ihonväriin. Siinä on kyse Suomen itsemääräämisoikeudesta omista asioistaan. 

Miltä sinusta tuntuisi, jos joku keisari käskisi, että sinun on otettava kotiisi kymmenen ventovierasta ihmistä, jotka saavat syödä ruokaasi, istua sohvillasi ja pelata tietokoneellasi ja osa heistä vetäisi sinua kuonoon? Ja vielä siten, että vastusteluistasi huolimatta sinut PAKOTETTAISIIN hyväksymään tämä, samalla kun sinua nimitellään ahdasmieliseksi?

Se, että tahtoo päättää omasta kodistaan tai että maa tahtoo päättää itse omista asioistaan, ei ole ahdasmielistä. Se on sitä, että taho joka parhaiten tuntee omat asiansa, myös päättää omista asioistaan. 

Tämä on myös ihmisoikeusasia. Suomi on (vielä) yksi Euroopan tasa-arvoisimmista ja rauhallisimmista maista mm. naisille ja seksuaalivähemmistöille. Mutta maailmassa ja etenkin niissä maissa, mistä ihmisiä tänne eniten tulee, on yhä yleistä, ettei naisia näe ulkona ilman miehen seuraa lainkaan, väkivaltainen homo- ja transfobia ovat ajattelun normi ja uskonnonpilkasta kärsii laillisia sanktioita. Sellaista on Lähi-Idässä ja Pohjois-Afrikassa, mistä suurin osa tästä massamaahanmuuttoliikenteestä on kotoisin. 

Näiden kansainvaellusten tuloksena Euroopassa on jo nyt alueita, kuten jotkin alueet Pariisissa, joilla et enää näe naisia ulkona ja ihmisiä on tuomittu "uskonnonpilkasta" jos he ovat kritisoineet Islamia. Mitä enemmä hallitsematonta kansainvaellusta tapahtuu, sitä enemmän olosuhteet tulevat Euroopassa kuin myös Suomessakin muuttumaan tähän suuntaan.

Massamaahanmuutto vahingoittaa naisten ja seksuaalivähemmistöjen ihmisoikeuksia Euroopassa, koska se tuo tänne ihmisiä, joista osalle on normi pitää hunnuttamatonta, yksin liikkuvaa naista huorana ja vapaana riistana raiskaukselle ja joille homoseksuaalisuus on jopa kuolemalla rangaistava rikos. Jos sinä välität siitä, että Suomi pysyy maana, joka on turvallinen naisille ja seksuaalivähemmistöille, sinä et voi myöskään sallia kansamme pakollista, valvomatonta sekoittamista kansoihin, joiden monet arvot ovat ihmisoikeuskäsitystemme vastaisia.

Suomessa kuuluu elää Eurooppalaisten arvojen, kuten ihmisoikeuksien, sananvapauden, uskonnonvapauden ja tasa-arvon mukaan. Näillä arvoilla mukamas ratsastavat YK:n päättäjät eivät oikeasti ymmärrä siitä mitään, kuinka todellisuudessa vain tuhoavat nämä arvot maissa, joihin pakottavat maahanmuuttoa.

JOS IHMISOIKEUKSILLASI JA KANSASI ITSEMÄÄRÄÄMISOIKEUDELLA ON SINULLE JOTAKIN VÄLIÄ, ALLEKIRJOITA!


"Kansallinen itsemääräämisoikeutemme on suuremmassa vaarassa kuin koskaan ennen. Kaikki päätösvalta Suomen maahanmuuttopolitiikasta ollaan antamassa ulkopuolisille.

YK-täysistunto hyväksyi New Yorkissa 19.9.2016 pidetyssä kokouksessa ”Global Compact for Safe, Orderly and Regular Migration” -sopimuksen tekstin, jota kutsutaan myös New Yorkin lauselmaksi. Lyhyesti puhutaan Global Compact for Migration -julistuksesta eli GCM-sopimuksesta. Tämä asiakirja allekirjoitetaan Marokossa 11.12.2018.

Jos GCM-sopimus allekirjoitetaan, saa jokainen maailman kansalainen maahanmuutto-oikeuden haluamaansa maahan. Kaikki allekirjoittajamaat menettävät oikeutensa määrätä itsenäisesti maahanmuuttomääristä ja maahanmuuttajien lähtökohdista oman maansa kohdalla.

Rajattoman maahanmuuton mahdollistaminen, laittoman muuttaminen lailliseksi ja ”kulkuväylien” perustaminen Eurooppaan laukaisee paljon suuremman kansainvaelluksen kuin olemme tähän mennessä nähneet.

Lisäksi allekirjoittajamaat sitoutuvat tuomitsemaan kaiken kritiikin ja protestin rasismiksi ja muukalaisvihaksi. Rajattoman maahanmuuton vastustajat on YK:n mukaan asetettava moraalisesti epäilyttävään valoon ja eristettävä heidät sosiaalisesti yhteiskunnasta.

Ainakin Yhdysvallat, Unkari, Itävalta, Australia ja Puola ovat jo virallisesti ilmoittaneet, että eivät aio luopua itsemääräämisoikeudestaan, eivätkä näin ollen allekirjoita YK:n GCM-sopimusta. Sopimus herättää vastustusta muissakin Euroopan maissa. Useita poliitikkoja, kansalaisaktivisteja ja kansalaisoikeuksien puolustajia Saksassa, Itävallassa ja Sveitsissä on alkanut keräämään ihmisten huomiota kampanjoilleen, joiden tarkoitus on estää sopimuksen allekirjoitus.

Suomen valtamediassa ei kerrota YK:n suunnitelmasta mitään. Saksan media kertoo, että Saksan ja Suomen ulkoministerit ovat jo allekirjoittaneet maidensa nimissä kyseisiä sopimuksia valmistelevan paperin huhtikuussa 2018.

Mielestämme sopimuksen tulevasta sisällöstä on informoitava kansalaisia ennen sen yksipuolista hyväksymistä ja sen vaikutuksista on käytävä laaja julkinen keskustelu. Nyt näyttää siltä, että poliittiset johtajamme aikovat sitouttaa Suomen kaikkien aikojen laajimpaan väestönvaihtoon sekä itsenäisten kansakuntien ja kansojen hajottamisoperaatioon, joka pyyhkii valtioiden rajat maapallolta lopullisesti.

Aika on vähissä. Me allekirjoittaneet haluamme jättää jälkipolville tiedoksi, että meidän nimissämme tätä sopimusta ei olla hyväksytty. Me emme ole antaneet siihen mandaattia. Me vaadimme, että Suomi hylkää tämän sopimuksen.

Me adressin alullepanijat olemme laatimassa kansalaisaloitetta, joka esittää valmisteltavaksi lain, jonka mukaan kaikki kansallista päätöksentekoa rajoittavat Suomea koskevat sopimukset tulee alistaa kansanäänestykseen."

Groups

:iconthewolfpack: :iconthe-galra-empire: :iconlion-chars-fan-club: :iconiceagefanclub:

Comments


Add a Comment:
 
Add a Comment: