Seatear's avatar
Jenna
68 Watchers13.7K Page Views148 Deviations

Spotlight

Cameo Pendant

11Comments
Seatear is not a Group Admin yet
Groups they admin or create will appear here
Artist
Badges
Super Llama: Llamas are awesome! (34)
My Bio
I'm a goldsmith artisan and soon to be milliner from Finland.

I'm always been interested with accessories. Not as much as now, but I've always thought that a nice piece of accessorie will complete the outfit. I've also made a lot of things with my hands, everything from paper crafts to woodwork, so it wasn't hard to choose when I wanted to do something creative. And I have also goldsmiths in my family, like my grandfather, who helped me with the choice.

Even though I love to make jewelery with real goldsmith techniques, I also love to make them in other ways. Especially with polymer clay. I love to create lifelike miniatures and ornaments, so that people won't realize they are fake. I love to see people faces when the see my creations, all the "AAH they make me so hungry"-comments just tell me that I have completed my goal.

And when I gratuaded from goldsmith school the next automatic step was to start study millinery. We here in Finlands millinery school learn also to make other accessories than just hats. I specially LOVE making bags from leather (with or without fabric). That is my passion. But also mini top hats, regular top hats, fascinators or other neck accessories than jewelry are very close to my heart :).

Current Residence: Suomi/Finland

Favourite Movies
Ink, Pan's Labyrinth, Bridge to Terabithia, Big Fish
Favourite Bands / Musical Artists
Creed, Tool, Lifehouse, Hurriganes and much, much more
Favourite Games
Kingdom Hearts / 2
Favourite Gaming Platform
PS2
Other Interests
Jewelry, art, music, reading

Tracon 7

Tracon 7

I'm sorry, this text is going to be only in Finnish. I'm sick and I don't have the strenght to think about my grammar errors when I write english. Also the convention I'm talking about is here in Finland :). Jaa miljoona virhettä varmaan edellisessä englanninkielisessä sepustuksessa, mutta oon tosiaan kipeenä, enkä jaksa ajatella mitä kirjoitan :D. Mutta tosiaan, aika taas tullut taidekujakartalle: Tidii, siellä minä taas istun Traconin http://2012.tracon.fi/ taidekujalla 8.9-9.9. Taidekuja aukeaa lauantaina klo 10 ja sulkeutuu sunnuntaina klo 18, eli on auki koko ajan (myös yön). En vain it
0Comments

More text in Finnish - Lisaa Desuconia

More text in Finnish - Lisaa Desuconia

Viimeksi mietin pääni puhki sitä, että menenkö taidekujalle vai en ja nyt olen sitten menossa ^^. Minut siis löytää Desuconista 9.6-10.6 taidekujalta pöydästä numero kolme. Sain varattua saman pöydän mikä minulla oli Frostbitessa ja jonka sijainnista siis tykkäsin. Kävi aikamoinen tuuri, koska pöydät menivat 3 minuutissa ja 32 sekunnissa :D. Nyt siis alkaa taas juttujen valmistaminen, joka huipentuu aina siihen, että teen vielä edellisenä päivänäkin viimeistelyjä <3
4Comments

Only in finnish - Muutama paiva, Desucon

Only in finnish - Muutama paiva, Desucon

Enää muutama päivä siihen, että ensikesän Desuconin taidekujapöydät tulevat myyntiin, mutta en tiedä vieläkään mitä tekisin. Toisaalta haluaisin mennä myymään, mutta toisaalta itselläni on noussut innostus cossaukseen, jota ei ole niin kiva tehdä taas taidekujapöydän takana. Tai sitten en vain mene, koska Lahteen on vaikea muutenkin tuoda Tampereelta asti tavaroita, joista suurin osa on särkyvää, ja yöpaikka-asiakin uuvuttaa, kun hotellit maksavat niin pirusti. Ja jos otan vain yhden päivän taidekujapöytä
2Comments

Comments 32

Join the community to add your comment. Already a deviant? Log In
piggy-tailsHobbyist General Artist
Thank you so much for the :iconfav3dplz:, I really appreciate it!
Charly-chanHobbyist General Artist
Added you to my watch and to my friend list :3 tullaan varmaan törmäämään coneissa ja täällä ^__^
Tein saman :). Ja vasmasti tullaan törmäämään ^^ !
Charly-chanHobbyist General Artist
^______^
ElinaAnniinaStudent General Artist
Mahdatkohan olla se, kuka luulen sinun olevan...? Aivan ihania töitä sinulla, taidanpa watchata. :3
En tiedä, kun en tiedä kuka luulet minun olevan :D. Mutta minulla on sellainen aavistus, että ehkä olet se Elina kenen kanssa Saara (Shairin), minä ja eräs Minna pidimme "breikkua" yläasteella :D. Voin olla myös väärässä.
Mutta kiitos watchista kumminkin :)!
ElinaAnniinaStudent General Artist
Ihan oikeassa olet, olen juuri tuo mainitsemasi Elina. Ja sinä olet Jenna, olen sataprosenttisen varma siitä nähtyäni nuo sinun kuvasi! :)