RustyRandom on DeviantArthttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/https://www.deviantart.com/rustyrandom/art/Helping-Hand-103078087RustyRandom

Deviation Actions

RustyRandom's avatar

Helping Hand

By
Published:
567 Views

Description

You might be little confused when you try to help someone in tight situation.
Image size
2592x1944px 4.14 MB
Make
Canon
Model
Canon PowerShot A590 IS
Shutter Speed
1/25 second
Aperture
F/2.6
Focal Length
6 mm
ISO Speed
200
Comments5
Join the community to add your comment. Already a deviant? Log In
Laineilla's avatar
Tämä on tosi jännä. Siitä tulee todella monia mielikuvia. Ihan näin aluksi -tykkään taustasta. En oikein erota mikä se on, mutta se näyttää sellaiselta vanhanaikaiselta matolta, joita poksutan aivan tajuttomasti.

Sitten ihan kädestä. Ensimmäisessä mielikuvassa se ojentuu auttamaan jotakuta. Pidän kuvan suttuisuudesta, sillä siitä tulee sellainen hyvin voimakas eteenpäin(tai taaksepäin? (tästä tulee ihan omat fiiliksensä;)suuntautuva liike. Ihon pinta on hyvin mattamainen, aivan kuin siinäkin olisi jotain kangastekstuuria.
Sitten rupesin miettimään vähän enemmän noiden sormien asettelua. Ja siis tuo pikkusormi ja nimetön nousevat vähän muista erilleen, ja minä koin ne kahden yksilön nousuna massasta. Tavassa, jolla ne näyttävät nojaavan toisiinsa, on aivan omaa tukemistaan ja toiselle käden ojentamista.

Tämä kuva oli tosi jännä, pidän siitä yllättävän paljon. Siitä saisi ehkä enemmänkin eri merkityksiä ulos, mutten jaksa aloittaa tässä mitään vuosisadan vuodatusta. kivakiva