Recommended for you
RustyRandom's avatar
Helping Hand
By RustyRandom   |   Watch
3 5 429 (1 Today)
Published: November 9, 2008
You might be little confused when you try to help someone in tight situation.
Image size
2592x1944px 4.14 MB
IMAGE DETAILS
Make
Canon
Model
Canon PowerShot A590 IS
Shutter Speed
1/25 second
Aperture
F/2.6
Focal Length
6 mm
ISO Speed
200
Recommended for you
anonymous's avatar
Join the community to add your comment. Already a deviant? Sign In
Comments (4)
Laineilla's avatar
Laineilla|Student Artisan Crafter
Tämä on tosi jännä. Siitä tulee todella monia mielikuvia. Ihan näin aluksi -tykkään taustasta. En oikein erota mikä se on, mutta se näyttää sellaiselta vanhanaikaiselta matolta, joita poksutan aivan tajuttomasti.

Sitten ihan kädestä. Ensimmäisessä mielikuvassa se ojentuu auttamaan jotakuta. Pidän kuvan suttuisuudesta, sillä siitä tulee sellainen hyvin voimakas eteenpäin(tai taaksepäin? (tästä tulee ihan omat fiiliksensä;)suuntautuva liike. Ihon pinta on hyvin mattamainen, aivan kuin siinäkin olisi jotain kangastekstuuria.
Sitten rupesin miettimään vähän enemmän noiden sormien asettelua. Ja siis tuo pikkusormi ja nimetön nousevat vähän muista erilleen, ja minä koin ne kahden yksilön nousuna massasta. Tavassa, jolla ne näyttävät nojaavan toisiinsa, on aivan omaa tukemistaan ja toiselle käden ojentamista.

Tämä kuva oli tosi jännä, pidän siitä yllättävän paljon. Siitä saisi ehkä enemmänkin eri merkityksiä ulos, mutten jaksa aloittaa tässä mitään vuosisadan vuodatusta. kivakiva
Reply  ·  
RustyRandom's avatar
Do dih! Omistautunutta kommenttia, kiitoksia siitä! :3

Arvasit oikein, taustalla on matto ja varsin vanha sellainen. Onhan se oikein mukava, uskoisin että juuri tuollaisia poksutteletkin aivan tajuttomasti. ;>

Kuvan suttuisuus ja liike johtuu aivan yksinkertaisesti sellaisesta manööveristä, että otin kuvan liikkeestä(itse asiassa pyörimissellaisesta) ja hieman hämärässä. Mattamaisuus ja kangastekstuurimaisuus taas johtunee kuvan työstämistavastani, johon olen melkoisesti tykästynyt. Samanlaista mattamaisuutta voi bongata muistakin kuvista. Mieluummin jonkinlaista yhtenäistä lankaa kuin sekametelisoppaa. :)

Pienenä tärppinä voin vielä antaa, että tarkasti katsen voi huomata etusormen päässä olevan pienen naarmun. ;)
Reply  ·  
Laineilla's avatar
Laineilla|Student Artisan Crafter
Omistautunutta! No eip mitään mielelläni minä mielipiteeni kerron, kerrankin kun on asiaa.

Siis minulla on herkkä paikka vanhoille matoille. 8D Tai ei nyt ihan kaikenlaisille, mutta sellaisille punaisille paksuille, joissa on keltaista ja ruskeaa kuviota -plussaa jos on vielä enemmänkin värejä.

*nimimerkki sekametelisoppagalleria* Hmm pitänee katsoa niitä muitakin sitten. No käsi näyttää nyt todella hyvältä työstämisesi jälkeen. :3

En minä noin pieniä asioita huomaa. Mutta ehkä siinä pieni lovi on. Mutta tuohan on jo aika jännä. Vielä mietin onko tuo käsi tarkoitettu avun antajaksi vai autettavaksi. Sillä se sopii tuon naarmun kanssa (tai ilman naarmua ) ihan kummaksi vain. Kummassakin tapauksessa vähän sääli.
Reply  ·  
RustyRandom's avatar
;>

Sekametelisoppa on hyvästä, jos sitä osaa hallita. Minähän kun en vielä niin tee. : D
Reply  ·  
©2019 DeviantArt
All Rights reserved