ronaldesign's avatar

fast and easy vexel tutorial

62 50 20K (1 Today)
By ronaldesign   |   Watch
Published: November 18, 2007
© 2007 - 2019 ronaldesign
here comes the tutorial... hope I can help u out!! :D
Image size
804x5046px 2.01 MB
Comments50
anonymous's avatar
Join the community to add your comment. Already a deviant? Sign In
budinias18's avatar
indonesia to mas bro weh aq penggemarmu lek nu
ronaldesign's avatar
ronaldesignProfessional Interface Designer
yooo suwon mas e
elbaholic's avatar
keren banget masbrooo
ronaldesign's avatar
ronaldesignProfessional Interface Designer
makasih mas bro
capt0d's avatar
capt0dStudent Artist
wow, awesome... can i download this???
ronaldesign's avatar
ronaldesignProfessional Interface Designer
sure why not
pink--popcorn's avatar
pink--popcornStudent Interface Designer
Like it!
ronaldesign's avatar
ronaldesignProfessional Interface Designer
thanks, glad u like it, hope its useful for you :ahoy:
hellsingo15's avatar
uhh.. can u give a tutorial about the highlights...im kinda confuse about the highlight part...

and then again... the shadowing... sounds so easy but is seems its not...

please please pm me if u got sum tutz. thx!
cyclones's avatar
cyclonesProfessional Interface Designer
waaach kereen Bang Tutornya...Selamat men! :)
:thumbsup: =D
ronaldesign's avatar
ronaldesignProfessional Interface Designer
thanks....
astrajingga's avatar
makasih banyak nih tutorialnya,,,
ronaldesign's avatar
ronaldesignProfessional Interface Designer
sama2 semoga bisa membantu!
PeaSoup241's avatar
Wow, that does look easy! Don't plan on doing it myself, but still nice tut:D
ronaldesign's avatar
ronaldesignProfessional Interface Designer
thanks!!
thejavas's avatar
wow... makasih banget bro buat tutorialnya.... ada ga ngetrace pake AI buat muka....?
ronaldesign's avatar
ronaldesignProfessional Interface Designer
sama aj kan sama freehand tekniknya? gw pernah pake illsut tapi uda kebiasa freehand seh... harus gw akuin sebenernya bgsan illust.. hehhe...
thejavas's avatar
gw ga biasa pake freehand ron..., gw rada bingung soal prinsip bikin shape-nya, gw terbiasa bikin motor dengan cara yg abstrak, tapi kalo buat muka rasa-rasanya kudu lebih smooth stepnya
thejavas's avatar
:hmm: iya juga seeh... kalo kayak gini emang gampang juga seeh... thx buat sarannya ron... btw ati2 ma orang ini :iconkritiksetan:, dia baru join n bakalan jadi pengkritik anak2 DA.. maka siap2 aja...
ronaldesign's avatar
ronaldesignProfessional Interface Designer
wah justru ini paling gampang... lu tgl outline-in garis2 sm kya lagi gambar aja... jadi bkn color seperasi seperti vectorin yang biasa.. liat deh outline gw.. warna kulit aja cm gw bwt 2 step..
ronaldesign's avatar
ronaldesignProfessional Interface Designer
thank u very much!
inumocca's avatar
bagus sob tutor nya..!
ntar gw cobain hehehehe :D
ronaldesign's avatar
ronaldesignProfessional Interface Designer
makasih!!! ksh taw gw hasilnya y!
anonymous's avatar
Join the community to add your comment. Already a deviant? Sign In