Shop Forum More Submit  Join Login
Rise And Shine by Rayhaaja Rise And Shine by Rayhaaja
Art trade with Zarattaja including her character Akira. Nowadays Akira is quite... ehm, broken inside, so I wanted to draw something encouraging. Perhaps someday he can stand proudly! 
I can't remember when I drew buildings last time... thus that I tried to make them very simple, they are so unfamiliar for me. :sillygrin: or :nervousgrin:  Hope you enjoy!

Do not steal, copy or use without my permission!
Art (c) :iconrayhaaja:
Akira (c) :iconzarattaja:
Add a Comment:
 
:iconwohwelii:
Wohwelii Featured By Owner Jul 16, 2018  Hobbyist
Todella seesteisen ja tasapainoinen kuva. Jostain syystä muhun nappaa kovasti nämä värisävyt, tuo etäisesti mieleen vanhat sarjakuvat (esim. Nalle Puh) jossa värejä ei ollut liiaksi valittavaksi. Pidän todella paljon maisemasta sekä Akiran päättäväisestä poseerauksesta. Varjostus on kaunista. Nostan myös korkealle hattua rakennuksista ja niiden perspektiivin toimivaksi laittamisesta. Upea kuva!
Reply
:iconrayhaaja:
Rayhaaja Featured By Owner Jul 18, 2018  Hobbyist Traditional Artist
Mikä on tämä Wohwelin kommenntihyökkäys! 8o Vaan ei sillä, en valita... Piristää valtavasti lukea näitä, kuinka jaksatkaan nähdä vaivaa kommentoimiseen. ^^ 
Kiitän paljon kehuista. Hug  On kunnia kuulla että kuva muistuttaa Nalle Puhin tyyliä värimaailmaltaan, ja tätä kuvaa tehdessä oli eittämättä totta, että itsellänikin värivalikoima oli hyvin rajattu (ja siitä oppineena värivalikoima on laajentunut mittavasti). Rakennukset osasi olla haastavia joten niistä kehujen saaminen nostattaa erityisen paljon itsetuntoa niiden suhteen!
Reply
:iconcode1412:
Code1412 Featured By Owner Jul 13, 2018  Hobbyist
Olet tullut lyhyessä ajassa kyl tosi pitkälle näiden copic markereiden kans :D Jatka vaan samaa rataa. Mun mielest nää sopii sun piirtotyylin kans hyvin yhteen. Ne tuo siihen sellaisen hienostuneen lisäviban. 
Reply
:iconrayhaaja:
Rayhaaja Featured By Owner Jul 14, 2018  Hobbyist Traditional Artist
Käyttämäni tussit ovat promarkereita, mutta taitavat olla aika lailla samanlaisia. :) Niillä on kiva värittää ja olenkin ollut aikamoisissa tussihuuruissa, joten kiitos kehuista! Ne siivittää jatkamaan.
Reply
:iconzarattaja:
Zarattaja Featured By Owner Jul 6, 2018  Hobbyist Digital Artist
Pakko tulla tänne vielä hehkuttamaan tätä! Pyrin ens viikolla tekemään mun kuvan valmiiksi, ennen reissua :happybounce:  Tykkään tästä kuvasta todella paljon ja erityisesti Akiran asennosta ja ilmeestä. Rakennukset on onnistunu kyllä erittäin hyvin. Kiitos paljon tästä itsevarmuutta huokuvasta kuvasta! Hug 
Reply
:iconrayhaaja:
Rayhaaja Featured By Owner Jul 10, 2018  Hobbyist Traditional Artist
Voi kiitos, tosi mukava kuulla että pidät tästä! Omalla puoliskollasi ei ole kiire, ihan kaikessa rauhassa teet. ^^
Reply
:iconzarattaja:
Zarattaja Featured By Owner Jul 10, 2018  Hobbyist Digital Artist
Juu, olenkin ehtinyt jo aloittaa sitä :3
Reply
:iconbluepumpkin-face:
BluePumpkin-Face Featured By Owner Jun 21, 2018
Tykkään tästä kuvasta. Koiralla vahva asento, mutta haikea katse joka tuo kivasti kontrastia hänen olemukseensa. Pakko on ihailla tuota sun värien käyttöä, osaispa itsekin Grumpy Epic Tear Icon  Ainoa mikä vähän häiritsee on tuo metsikön tosi kirkas vihreä, mutta koska se on pieni osa taustaa ei se oo mun mielestä mitenkään eritoten big deal. Eikä sillä että olisin mitenkään erityisen asiantuntija taustojen kanssa, niiden tekeminen on kakkkkkkkkkaaaaaaaaaa
Reply
:iconrayhaaja:
Rayhaaja Featured By Owner Jun 22, 2018  Hobbyist Traditional Artist
Voi kiitos kommentista, kiva kun sain olemuksen ja ilmeen onnistumaan, tulkitsit ne ihan oikein! 8D Ja ähh, värienkäyttöä oppii läträämällä, sulla on kuule oikein hyvät pohjat mihin vaan. Ja true, toi taka-alan metsikkö on aika kirkas, kun vasta värityksen loppupuolella tuli huomattua että voi kun kiva, mulla ei oo erisävyisiä vihreitä. :doh: Taustoiden tekemisestäkin voi oppia tykkäämään kun niitä itsepintaisesti treenaa, itse ainakin oon niihin tykästynyt ajattelemalla että haluan antaa kuvan hahmoille maailman missä ne elää enkä jättää niitä keskelle tyhjää valkeaa. :'D
Reply
:icondoragon-ya:
Doragon-Ya Featured By Owner Jun 20, 2018   Traditional Artist
Erittäin simppeliä mutta nättiä jälkeä! Värityksen suhteen muuttaisin ehkä noiden puiden lehtien väriä vähemmän räikeäksi, mutta muuten värikokonaisuus pelaa varsin hyvin.
Rakennuksetkin olet piirtänyt oikein mallikkaasti, kyllä sitä kannattaa aina kokeilla jotain uutta eikä vain samaa vanhaa. :'D
Reply
:iconrayhaaja:
Rayhaaja Featured By Owner Jun 21, 2018  Hobbyist Traditional Artist
Joo, väritysvaiheessa on hyvä tajuta että d'oh, minä olen keskittynyt hamstraamaan erilaisten ruskeiden ja harmaiden sävyjä, kun taas vihreitä ja sinisiä oli kutakin tasan kaksi. 8'D Noh tiedänpä mitä seuraavalla tussireissulla ostan!
Kiitos paljon kommentista. Tuo on ihan totta, pitäisi entistä enemmän revitellä vieraammilla vesillä.
Reply
:iconlcgyzma1:
lcgyzma1 Featured By Owner Jun 20, 2018
So cute my friend X3 
Reply
:iconrayhaaja:
Rayhaaja Featured By Owner Jun 21, 2018  Hobbyist Traditional Artist
Thanks! :D
Reply
:iconlcgyzma1:
lcgyzma1 Featured By Owner Jun 21, 2018
Np
Reply
:iconfiverfan:
Fiverfan Featured By Owner Jun 20, 2018
Oi, sepäs on komia! 
Reply
:iconrayhaaja:
Rayhaaja Featured By Owner Jun 20, 2018  Hobbyist Traditional Artist
Kiitoksia! :)
Reply
:iconfiverfan:
Fiverfan Featured By Owner Jun 20, 2018
Ole hyvä ^^ 
Reply
Add a Comment:
 
×
Details

Submitted on
June 20, 2018
Image Size
2.1 MB
Resolution
1144×798
Link
Thumb

Stats

Views
203
Favourites
29 (who?)
Comments
17