Shop Forum More Submit  Join Login
Our World Collapsed by Rayhaaja Our World Collapsed by Rayhaaja
What a great thing to spend whole morning drawing random comic page while having a flu! Expect it's not that random. This is a scene from Uusi Legenda rpg, where Saigola's character reveals to my and Lamyta's characters that he caused his mother's death. The game was great to play with all those emotions, and the plot between characters is currently my ultimate favorite. 
It's been long since I've drawn a comic page. Maybe I should draw these more often again.
Hope you enjoy!

Do not steal, use or copy without my permission!
Art, Yuina & Kirk (c) :iconrayhaaja:
Yumi (c) :iconlamyta:
Haraken (c) :iconsaigola:
Add a Comment:
 
:iconsaigola:
Saigola Featured By Owner Sep 20, 2018  Hobbyist Digital Artist
Kehuinkin tätä jo Discordissa ja hell yeah sun pitäisi tehdä tällaisia enemmän! Tää idea on jo pelkästään aivan sairaan kiva ja erittäin toimiva - foorumilla tällaisia olisi kiva nähdä runsaasti ja vaikka koota myöhemmässä vaiheessa jonnekkin..! Tällaiset kuitenkin avaa ja parhaillaan vielä korostaa pelitilanteen tunnelmaa entisestään kun reaktiot tapahtuvatkin kerralla eivätkä peliviestien tapaan yksi kerrallaan. 8)

Ensinnäkin pirun iso hatunnosto siitä, että oot saanut hahmot näyttämään noin yksilöllisiltä! Kaikkien piirteet on niin hahmolle ominaiset, että vaikka värit, arvet ja korut riistäisi pois, ei olisi epäilystäkään siitä, kuka on kuka! Aina poskien muodosta yleiseen kasvonilmeeseen, piirteisiin - ah, rakkautta on nämä! 8I Eikä tämä ole suinkaan ensimmäinen kerta, oot erittäin lahjakas tuomaan samanrotuisten- ja tyyppisten hahmojen persoonallisia piirteitä esiin.
Myös hahmojen yksilölliset ilmeet ja reaktiot on suoraan pelistä, mikä tekee tämän tunnelmasta entistäkin sydäntäriipivämmän! Tekee suorastaan pahaa katsoa ensin ylhäällä olevia tiedottomia ja loppujen lopuksi alimmassa ruudussa järkyttyneitä läheisiä - etenkin, kun tietää mihin tämä kaikki johtaa ;_; Väännät veistä mun syvissä haavoissani...!
Tää on vain yksinkertaisesti niin onnistunut, aina sarjakuvamaisista elementeistä (*huokaus*, liikeviivat, dramaattinen säteily) taustoihin ja yleiseen ympäristöön että ihan sanattomaksi vetää! Oot hyvin tuonut mukaan myös konkreettisen ympäristön joka on hyvin tunnistettavissa vaikkei tietäisi missä peli on pelattu!

Kiitoksia aivan sairaasti tästä, oli katkeransuloinen yllätys tämä! ;__; :heart:
Reply
:iconrayhaaja:
Rayhaaja Featured By Owner Jan 2, 2019  Hobbyist Traditional Artist
Pitäisi kyllä tehdä, täytyy vaan katsoa jokin mehukas pelikohtaus minkä saisi mahdutettua selkeästi sarjakuvasivuun! Mutta olisi kyllä mahtavaa foorumilla nähdä ja katsella muidenkin sarjiksia. :smirk: 
Mutta kiitos paljon kehuista. :blush: remake On mukava kuulla, että kun on yrittänyt opetella pois siitä "kaikkien hahmojen piirteet ovat samanlaiset"-muotista ja revitellä juurikin kasvonmuodoilla, niin se alkaa näkyä lopputuloksessa. Ja älä huoli, tämä oli veitsenvääntö meidän molempien haavoissa...!
Reply
:icondoragon-ya:
Doragon-Ya Featured By Owner Sep 17, 2018   Traditional Artist
Tuo toinen ruutu iski minuun jotenkin, takana seisovan koiran asento ylipäänsä tuo oman ilmeikkyytensä hahmon olemukseen (ruumiinkieli on loistava). Ja tuo usva/savu(?) luo tunnelmaa kohtaukseen synkeinä pilvinä hahmojen päällä.
Reply
:iconrayhaaja:
Rayhaaja Featured By Owner Sep 19, 2018  Hobbyist Traditional Artist
Kiitos paljon, hyvä että jotain onnistumisia on tapahtunut vaikka pää räkäsenä tätä väänsinkin. :'D 
Reply
:iconlamyta:
Lamyta Featured By Owner Sep 17, 2018
Voi minkä teit, tää on aivan mahtava! Pelikohtaus sarjistyyliin on ideana mitä loistavin myöskin 8) Hahmojen olotilat välittyvät näiden ilmeiden perusteella hyvin ja varsinkin viimeinen paneeli on hyvin tunnerikas nippon-säteilyineen! Sydän tässä vaan menee riekaleiksi, kun tekstien kuvailut voi nyt nähdä visuaalisesti toteutettuna ;_; kiitos tästä!
Reply
:iconrayhaaja:
Rayhaaja Featured By Owner Sep 19, 2018  Hobbyist Traditional Artist
Kiva kun kelpaa! Tätä oli kiva - kipeänäkin - tehdä, joten voi olla että sarjiskohtauksia saattaa tulla tulevaisuudessa lisää mikäli lisää mehukkaita kohtauksia tulee vastaan. :) 
Reply
:iconlcgyzma1:
lcgyzma1 Featured By Owner Sep 16, 2018
Awesome 
Reply
:iconrayhaaja:
Rayhaaja Featured By Owner Sep 19, 2018  Hobbyist Traditional Artist
Thanks!
Reply
:iconlcgyzma1:
lcgyzma1 Featured By Owner Sep 19, 2018
Np
Reply
Add a Comment:
 
×
Details

Submitted on
September 16, 2018
Image Size
2.4 MB
Resolution
875×1212
Link
Thumb

Stats

Views
173
Favourites
15 (who?)
Comments
9