Shop Forum More Submit  Join Login
About Deviant Artist Writes only in finnish for now.Female/Finland Recent Activity
Deviant for 11 Years
Needs Core Membership
Statistics 5 Deviations 287 Comments 6,290 Pageviews
×

Newest Deviations

Literature
Hyvin Kiireinen Mies
Hyvin Kiireinen Mies
Hyvin Kiireisellä Miehellä oli kiire.
Hyvin Kiireisellä Miehellä oli iso vatsa ja iso salkku, kuten kuuluukin. Hän oli matkalla Hyvin Tärkeään Tapaamiseen, eikä millään malttanut istua bussissa odottaen, että se veisi hänet perille. Bussi ei ollut tehokas, se pysähtyi joka pysäkillä ottaakseen tai jättääkseen matkustajia. Nämä eivät tuntuneet ajattelevan yhtään Hyvin Kiireistä Miestä, jolla oli kiire.
Hyvin Kiireistä Miestä ärsytti, sillä hän tunsi itsensä toimeettomaksi. Hänen sisällään kiehui kiireinen adrenaliini, joka sai hänet pomppimaan malttamattomana paikoillaan. Hänellä oli kiire, ja bussi vain lipui hiljakseen kaupungin kaduilla.
Kun bussi pysähtyi liikennevaloihin päästääkseen kaksi hattupäistä mummoa tien yli,
:iconPuppun:Puppun
:iconpuppun:Puppun 1 12
Fanfiction writer's meme by Puppun Fanfiction writer's meme :iconpuppun:Puppun 0 15
Literature
Palikkalolumni
YMPYRÄLOLUMNI
Palikka. Palikka. Kuutio siellä, neliö täällä. Minua tuijottaa näyttöpäätteen lämmin ruutu. Miksi yrittää kieltää, neliskanttisia kappaleita on kaikkialla minne katsookin. Kaiuttimet, talot, sohva. Kellollanikin on neljä kulmaa. Ahdistaa vähän.
Katson ulos. Teen joskus niinkin. Siellä, kaukana korkealla loistaa kuun pyöreä pinta. Sen pyöreät silmät - kraaterit - lepuuttavat katsettaan neliömaailmamme päällä. Vielä korkeammalla ovat tähdet. Sen te varmaan tiesittekin. Ne ovat pyöreitä.
Kuu kiertää Maata, Maa Aurinkoa, Aurinko galaksimme keskustaa. Varmasti galaksimmekin etenee pyörylää jonkin keskuksen ympärillä. Pintaa syvemmällä vellovat pikku molekyylipallerot, joissa atomit tanssivat piirileikkiä. Terävästä nimestään huolimatta kva
:iconPuppun:Puppun
:iconpuppun:Puppun 0 18
Literature
Dilemmalolumni.
Sälekaihdindilemma
Kuinka moni onkaan lyhyen elämänsä aikana pohtinut ongelmista suurinta- kuinka suojautua, kun ihmismielen tuotoksista, tai myyteksi suojelumielessä muutetuista totuuksista, kauheimmat hyökkäävät? Tai mitä vielä pahempaa, kun ne vain nököttävät silmät harottaen ikkunan takana tekemättä mitään?
Vaikein päätös silloin, kun toteaa yliluonnollisten hamsterizombiehirviöiden tai muiden vastaavien olemassaolon olevan mahdollista on se, pitäisikö pitää verhoja tai kaihtimia kiinni vai auki. Jos näet ikkunasta ulos, myös sinut nähdään. Jos ikkunan takana kyyläävän monsun näkee, siltä saattaa ehtiä pelastua. Toisaalta agressiiviselta yliluonnolliselta on niin naurettavan pienet mahdollisuudet pelastua, ettei se edes kannata. Gordon Freeman onkin sitten asia erikseen. Hänenkaltainen
:iconPuppun:Puppun
:iconpuppun:Puppun 1 27
Literature
Tosi random lolumni.
En kirjoita poliittisesti kantaaottavia kolumneja tai yhteiskunnallisesti ajankohtaisia tekstejä. En halua lukea lehdistä uutisia, koska ne vain masentavat. Vain huonot uutiset kiinnostavat ihmisiä. Luen vain tekstaripalstan. Sitten masentaakin vielä enemmän.
Mieluummin kirjoitan itsestäni. En osta joulukalenteria, koska se ei palvele mitään minun kannaltani hyvää tarkoitusta, koska en kuitenkaan tyytyisi vain yhteen palaan. Lisäksi en jaksa joulun teenneäisyyttä, jossa Jeesus käy tuhoontuomittua taisteluaan Joulupukin kanssa. Jeesuksen takana on vain joukko tavallisia ihmisiä, Joulupukkia vetää voittoon aikakautemme mahtavin voima, kapitalismi. Itse en tue kumpaakaan vaan vietän jouluni jetlagaten yksin kotona, aivan kuin olisi normaali päivä. Toki ostan ystävilleni lahjoja tämän merkkipäivän kunniaksi, mutta vain sen vuoksi, että olen itsekäs ja halua
:iconPuppun:Puppun
:iconpuppun:Puppun 2 7

Random Favourites

No Favourites yet.

Watchers

:iconcozmictraveler: :iconbitamin: :iconkasururu: :iconhaikaras: :iconsaarikallio: :iconborn-to-be-uke: :iconzinanah: :icongrrenade: :iconaidi: :iconmartsa: :iconcounterflow: :iconjessica--xo-x:

Activity


deviantID

Puppun
Writes only in finnish for now.
Artist
Finland
Behold! I'm a 19 years old geeky girl currently involved in communications studies at Helsinki University. I also study Russian translation, social psychology and film/television studies.

I love learning, writing, drawing and stuff but since I'm lazy I just lay around and eat. Sometimes I play video games. Or watch cartoons.

PLEASE KICK ME in my slender butt to make me less lazy.

Current Residence: Punavuori
Favourite genre of music: EBM
MP3 player of choice: Sony
Personal Quote: For science!
Interests
  • Listening to: Chopin
  • Reading: Kansanmyytteja
  • Watching: Mentalist
  • Playing: TF2 ja Amnesia
  • Drinking: GLÖGI
Päätin tänä vuonna osallistua Nanowrimoon, jossa tavoitteena on kirjoittaa kuukauden aikana 50 000 sanan teos. Kirjoitan tyhmän pikku tarinan, joka heräsi päässäni jo jouluna 2008 kun kävin Japkilandiassa enkä saanut hotellissa unta. Juttu kertoo nörtistä, joka löytää metsästä nymfin, joka kauniisti yksinkertaistettuna toteuttaa toiveita seksiä vastaan. Ongelma on kuitenkin siinä, että kyseinen nymfi sattuu olemaan mies ja nörttimme tästä kovin kauhistuu. Sitten he joutuvat tulemaan toimeen ja bla bla. Ekana päivänä sain aikaan 1530 sanaa.

Postaan juttua toistaiseksi salaiseen tumblr-blogiin, mutta mietin, kiinnostaisiko vanhoja lukijoitani mahdollisesti lukea koko homma sitten kun olen sen saanut valmiiksi? Joko editoisin sitä vain hieman, tai jos tämä nolo tarina tästä vähän paranisi, voisin editoida sitä kovallakin kädellä. Mitä mieltä olette? <3

Ps. epäsalainen tumppuni on täällä www.puppun.tumblr.com ja sinne aina välillä jotain postaan. Enimmäkseen kuvia.

Comments


Add a Comment:
 
:iconmartsa:
Martsa Featured By Owner Jul 14, 2009  Hobbyist Writer
[link]

Tag!
Reply
:iconjustmiri:
JustMiri Featured By Owner Jun 4, 2009
[link]

....syytän edelleen ficcejäsi. Ettäs tiedät.
Reply
:iconmuura:
muura Featured By Owner Jun 4, 2009  Professional Artist
PUPPU sun linkittämä kämppäs ol menny tänään aamulla mun ois pitäny olla nopeempi. mut kiitos silti avusta kur.
Reply
:iconpuppun:
Puppun Featured By Owner Jun 5, 2009
YH VOI EI EI KAI D: Ikävää.
En oikee tiiä ketään täältä keltä kysellä, mut jos kuulen jotain huhuja nii vinkkaan sulle heti!
Reply
:iconmuura:
muura Featured By Owner Jun 6, 2009  Professional Artist
Mä arvostan! Kämppä kyl löytyy jos vaan jaksaa ettiä.
Reply
:iconjustmiri:
JustMiri Featured By Owner May 3, 2009
[link]

Sinä ja sinun ficcis, kato ny mitä ne pisti mut tekemään.
Reply
:iconmlaa:
Mlaa Featured By Owner Mar 8, 2009
Hyvää naistenpäivää! :iconflowerplz:
Reply
:iconpuppun:
Puppun Featured By Owner Mar 8, 2009
OHO EI TULLU EDELLEEN
Reply
:iconmlaa:
Mlaa Featured By Owner Mar 8, 2009
:iconjarryplz: *giggle snort*
Reply
Add a Comment: