Shop Forum More Submit  Join Login

At sige "jeg elsker dig" betyder ikke nødvendigvis en ekstravagant aften i byen, to dusin lang stilk roser eller alvorlig bling. Her er nogle dagligdags måder at vise din partner, som du tænker på dem!

1) Kærligheds noter

Det tager 30 sekunder at nednotere søde ord på en gul post-it. Sæt det på  badeværelsesspejlet eller køleskabsdøren, før du forlader huset for dagen ... det vil sætte et smil på din kæreste ansigt og starte morgenen på en god måde.

2) Musik i hjertet

Gå online og download en samling af din elskedes yndlingssange. Saml dem på en cd og find på din helt egen smarte albumtitel.

3) Snacks

Overrask din betydelige andre med deres foretrukne skyldig nydelse. Det er de enkle ting i livet, der rampe op vores lykke faktor, så uanset om det er en pebermynte pastil, en vanille latte eller en lækker donut, så vær opmærksomhed på din partners sympatier som virkelig betyder meget for dem.

4) Morgenmad på sengen

Vågn op lørdag morgen og piske et parti af blåbær pandekager eller endda nogle friskpressede appelsin juices, og server derefter godbidderne med et smil til din hvile kammerat (men husk at lade dem sove i lidt først!).

5) Bog klub

Har din fyr eller gal har en passion for vampyr romaner eller science fiction? Gennemse boghandel ved lejlighed og være opmærksomme på, hvad de tjekker, når du handler sammen. Derefter afhente en titel eller to, når de ikke er med!

6) Berøring

En fabelagtig fodmassage eller ryg massage kan lette spændingerne fra dagen og være en fantastisk måde at genoprette jeres forbindelse. Tænde et par stearinlys, sæt på noget afslappende musik og nyde en stille aften sammen.

7) Fri kuponer

Opret en hjemmelavet kupon, der giver din elskede en eftermiddag fri fra samkørsel, børnepasning, rengøring eller de sædvanlige gøremål. De vil sætte pris på det mere, end du aner.

No comments have been added yet.

Add a Comment:
 
×

:iconperforholdet: More from perforholdetMore from DeviantArtDetails

Submitted on
June 11, 2014
Link
Thumb

Stats

Views
18,291 (1 today)
Favourites
0
Comments
0