Deviation Actions

NuttyNuti's avatar

My First Cosplay: Inuzuka Hana

Published:
By
62 Comments
7K Views
Hi! I decided to post some Desucon pictures, since my family and friend insisted that I look different enough in the cosplay compared to what I look normally. Not wanting weird stalkers after me... xD

So, the first one. As I've told earlier, I cosplayed Inuzuka Hana ( [link] and [link] ) from Naruto series. Judging what I have found from the Internet, I'm one of the first ones (if not the first one!) to cosplay her in her veterinary uniform! :D

I was kinda troubled when choosing what to cosplay. At first I thought Tenten from Naruto Shippuuden, but I got afraid about her buns. Then I though Haku. I hadn't long fringes enough. Then Uchiha Mikoto (Sasuke and Itachi's mom). Too ordinary-looking. Even Orihime from Bleach. Too orange hair and too heavy chest. So, I ended up Hana. Do you like? :) I did.

Posting more pictures soon! (Duh, in this one my hair is kinda messy!)

Inuzuka Hana belongs to Masashi Kishimoto.
The costume is made by me with assist of my more skilled friend.
The model is me.
The photo is taken by my friend's friend.
The cat cage (containing no animal but my items) is borrowed from my cousins.

BIGBIGBIGABSOLUTELYHUGEANDGIGANTIC thanks to my friend :iconminekierva: that helped me with that costume, especially with the collar! (Unfortunatelly, she doesn't visit dA anymore since she has forgot the pass word.)
Image details
Image size
1032x1856px 230.31 KB
Make
Canon
Model
Canon DIGITAL IXUS 40
Shutter Speed
1/636 second
Aperture
F/2.8
Focal Length
6 mm
Date Taken
Jun 13, 2010, 2:30:48 PM
© 2010 - 2021 NuttyNuti
Comments62
Join the community to add your comment. Already a deviant? Log In
onigiri98's avatar
Oi kun hieno Hana-chan. :icontinoplz:
NuttyNuti's avatar
Kiitos kiitos :3
OokamiSusi's avatar
SINÄ!!! HANA!!!! DESUSTA!!! JOSKUS VUONNA NAKKI JA MUUSI!!! NÄIN SINUT!!!! JUMALAUTA!!! AHAHAHAHAHAH!!!!...HAHAHAHAHAHAH!!!
Ok nyt derppii ja pahasti joten kröhöm...
NuttyNuti's avatar
MINÄ! HANA! KYLLÄ! DESUSTA! VUONNA 2010! Ja ei saa kirroota. D:
OokamiSusi's avatar
OwO Otit kuva minu Akamarua cossivasta kaverista! 8D
NuttyNuti's avatar
Kenties on dA:issa tunnettu Poruona? Juu, vähän koetinkin siellä metsästää jotakuta Akamarua saadakseni pienen ryhmäkuvan. Kibankin olisin halunnut löytää muttei löytynyt. Höh. Poruo-Akamarun lisäksi löytyi muuten myös pehmolelu-Akamaru.
OokamiSusi's avatar
Kyllä! Poruo minu paras kamu :3
Meki metsästettiin Kibaa kyllä melkosella rytinällä että!
Olipa seki sitte oman lemmikkinsä heitteille jättäny :P
ne pehmo Akamarut oli söpsöjä :'3 oisi pitäny ostaa >XD
NuttyNuti's avatar
Juupati juu. :3 Josko sitä joskus raahautuisi toiseenkin coniin... jos vain energiaa saisi revittyä jostain... ja kenties rytkyjä niskaan...
OokamiSusi's avatar
:'D Tuttu tunne...
Kuiteski ite oon menossa ainakin Kitaconiin ja Oulun Chibiconiin...ja varmaan Desuconiin XDD
Tekis mieli mennä Desuun :P
viime kerran desu jäi välistä XD
MellySunbae's avatar
ohh its really pretty.I was thinking of cosplaying her too but i chose tenten instead
NuttyNuti's avatar
What a coincidence, originally I thought about Tenten when I started my first cosplay project xD But then I thought that I don't want to crop my fringe (...that time I had below-chin one, now it has grown away). And I was also afraid of those buns, or making them tidy with my "kaboom-in-two-hours" hair.

By the way, Hana is one of rare anime characters I can cosplay without wig, ruining my current haircut or coloring my hair. xD I don't want to buy wigs or cut hair, and it seems that my hair resist temporary hair colors... I don't want to dye my hair permanently, either. Why so many anime characters has to have a fringe? D:
Poruo's avatar
sä oot tosi nätti :) en ekana tiennyt että sä olisit se Hana :)
NuttyNuti's avatar
Aa, kiitos xD

Yksi nettituttuni kommentoi, että näytin japanilaiselta näissä kuvissa. Wut, kyllä mie oikeasti naamaltani ihan suomalainen olen xD Veikkaan että se johtuu tosta kajalista, se sotkee silmien reunoja niin että se aasialaisten "ei silmäluomen ryppyjä näkvyissä" -efekti tulee.
Poruo's avatar
miun pitäis saada toi ''ei silmäluomen ryppyjä näkyvissä''-efekti itelleni D: tai sitte vaikkapa ''Ei silmäpusseja näkyvissa''-efekti ei olis ollenkaa paha :)
NuttyNuti's avatar
[link] Tässä näkyy japsiefekti paremmin. Mulla se toimi ainakin niin, että laitoin jokusen millin levyiset kajalit silmiini ja that's all. Silmäpusseista en tiedä, tositositosi leveillä kajaleilla a'la Gaara voisi piilottaa ne pandacosplayksi :D
Poruo's avatar
olet kuin japanilaine tosa kuvas x>
tirp's avatar
Tullut muuten ainakin 2 Hana-cosplayeria vastaan tuossa puvussa netin ihmemaailmassa, eli ei pelkoa että ensimmäinen olisit ollut ;--DD. Näihin harvinaisuuksiin vaan törmää jos dataa aivottomasti kaikki yönsä cossifoorumeilla.

Kiva kuitenkin että joku suomessakin jaksaa tehdä näitä Naruton harvinaisempia hahmoja :>. Kissan koppa laukkuna on hauska lisä pukuun!
NuttyNuti's avatar
Aijjaa, kiintoisa tieto :) Kykenisitkö linkittämään "kollegani"? Haluaisin nähdä, miten ne on toteutettu.

Ajattelin harrastaa jatkossakin harvinaisempia naishahmoja, ehkä joitain naamani sopivia mieshahmojakin. Seuraavaksi mietteissä on ryhmäcosplayn saralta Nii Yugito. Tavallisemmista hahmoista olen miettinyt Hakua (siinä ihkupinkissä yukatassa) ja 13-14-vuotiasta Nejiä (jos onnistun ratkaisemaan piilolinssiongelman jotenkin), heitä kahta siksi koska naamani ja kampaukseni sopivat jossain määrin heille (Iso-Nejiä mietin joskus, mutta tuumin että kroppani, naamani ja hiusteni pituus sopii paremmin nuoremmalle versiolle). Mustaa hiusväriä vain kehiin... (ja ennen kuin kysyt, Yugito hoidellaan peruukilla, en halua blondata hiuksiani!)
tirp's avatar
Ei kyllä ole henkistä vahvuutta lähteä etsimään uudestaan, siitä kun on jo yli vuosi aikaa. Mutta esimerkiksi cosplay.comin jne foorumeita selailemalla tulee vastaan kaikenlaisia yllätyksiä.

Näköjään meidän Jinchuuriki-ryhmään on nyt iso tunku Yugitolle, ainakin 3 ehdokasta kyseiselle hahmolle jo :--DD. Minäkin olen itse joskus hamassa menneisyydessä tehnyt Nejin, joka jätti minulle vain valtaisan inhon suuria peruukkeja kohtaan.
NuttyNuti's avatar
Aa, oletko samaa väkeä kuin Ashy-boy? Ehdottauduin hänen ryhmäänsä, kun hän mietti sitä, saisiko hän kaveriaan taivuteltua mukaan. Vastasin niin, että jos kaveri ei innostu, olen kiinnostunut paikasta :) Ja miksei voisi muutenkin Yugiton tehdä.
tirp's avatar
Lähinnä Ashy-boy on meidän porukasta, minä ja Ibilintu (Aryna devassa) siis tosiaan järkätään kyseistä ryhmää, kun ollaan se jo kertaalleen tehty ja tosiaan kaikki muut paitsi 2 jäsentä on. Ja tosiaan ainakin yksi kaveri on jo lupautunut Yugitoksi tuossa muutama viikko sitten.
NuttyNuti's avatar
Aa, no hän ensin siinä tapauksessa :) Ajattelin vain että tämä olisi ollut sopiva sauma päästä jännittävään ryhmäcossiin, mutta nopeat syövät hitaiden eväät.
ashy-boy's avatar
Voih, Hana-neechan. ♥ Sitä cossaavia ihmisiä näkee hirmu harvoin, joten ihanaa kun joku cossaa sitä, ja vieläpä Suomessa!
Näin siut ohimennen Desussa ja harmitti älyttömästi, kun en ehtinyt tulla juttelemaan. Oon jo pitkään haaveillut Inuzuka-perhepotreteista, itse kun oon cossaillut melko tiuhaan tahtiin Kibaa. En tosin Desussa ollut Kibana, sehän olis ollut jo liian hyvä sattuma : D

Aiotko ulkoiluttaa tätä pukua joskus uudestaan? Olisi hurjan kiva törmäillä joskus ja ottaa vähän yhteiskuvia, jos nyt vielä joskus kibailen julkisesti. ~
NuttyNuti's avatar
Hei, ja kiva että asu piristi päivää! En tiedä menenkö coniin toiste tuossa asussa, kun on niin monia muita cossihaaveita. Hakua esmes tahtoisin cossia, samoin Nejiä (jälkimmäinen on tosin kariutumassa piilolinssiongelmaan, koska haluaisin uskottavan Neji-lookin, eikä se ole mahdollista muuten kuin täysvalkoisilla piilarilla joista ei näe läpi!). Mutta jos erikseen Hanaa toivotaan niin miksei, säästää urakalta :)

(Desuconista muuten ei löytynyt yhtään Kibaa, mutta kaksi Akamarua löytyi. Toinen oli kirugumissa ja toinen oli pehmolelu Hinatan kainalossa.)
Join the community to add your comment. Already a deviant? Log In