not-unicorn's avatar

.:WoE:. Free Fall

395 21 2K (1 Today)
By not-unicorn   |   
Published:
© 2018 - 2020 not-unicorn
For World-of-Esras

They are at it again! :D
That was one proud team work right there, Aza baited the possessed dark knight so the centaur could charge at it to kick it off from the already half way destroyed tower room. Previous team mates already fell through it :P-----


Sztem egyertelmu volt, hogy ez a jelenet a legjobban illusztralhato es kihivas :D
Volt itt minden, feszko, riziko, ver, halaltusa, szenvedes, mar csak az ajtonallo ugynokok hianyoztak szappant es felmososzert arulva, hogy a tulelok feltakairthassak a maradvanyokat :D

Elegge utolso perces, mert minden kozbejott de ezer koszonet Azznak, hogy kaptam 1 oras hosszabbitast :heart:
Kulonben ma egesz nap nem eszek semmit mert nem mertem felallni a munka mellol :D

Reno pofatlanul a te irasodbol masoltam ki az rp jelenetet :P

Van benne par hiba de olyan nyug faradt vagyok, hogy azokat majd tiszta fejjel fogom atjavitani. Semmi olyan ami fontos elem lenne sokkal inkabb aprosagok, finomitasok, azert igyekeztem a fontos elemeket elkapni/abrazolni ugy hogy ne tunjon felkesznek!Reno

Egyre feszültebb volt a pillanat amikor a Faun ugrott a párkányra, már már bemozdult Astaroth hogyha kiesne valahogyan visszahúzza, de nem volt rá szükség, precízen a szélére ugrott és meg sem látszott inogni a szélén. Pegasus nem késlekedett, eléggé dühödten rontott a kiszemelt áldozatának, talán fel sem fogva azt a tátongó lyukat ami felé rohant. Astaroth nem tudta milyen magasan lehetnek, de a bolyongás közben jócskán volt lépcső a legnagyobb örömére. Elég ügyetlen volt falakon belül amit eléggé utált. ~ Most! Adta meg a parancsot magának mikor Pegasus szinte vetődött a haragtól a lyuk felé, Asta ekkor rohamozott rá és teljes megmaradó erejével ütközött a már ugró lovagnak kitartva keresztbe a fegyverét. Pegasus a lökettől még nagyobb lendületet kapott amitől szélsebesen a lyuk oldalának súrlódva szakított ki belőle egy darabkát majd üvöltve eltűnt a mélyben. Astaroth majdnem utána zuhant de ő a falnak csapódott oldalasan, nem törte át a falat így csak elég csúnya zúzódást okozott az amúgy is csupa seb testén, bár ez az előző harc vérben úszkálása miatt szinte nem is lehetett látni mi az ő vére és mi nem. A nagy ütközéstől kapkodva vette a levegőt majd mellső lábra esett, fegyverére támaszkodva.


Aza

Volt benne kockazat, ha rosszkor ugrik magaval sodorhatja, belecsimpaszkodhat es magaval ranthatja illetve a fal is megadhatja magat es meg az akcio kozben rajuk omolhat. Sok minden tortenhet. 

De innen mar nem volt visszaut es a hatalmas lo teste a sulyaval egyutt nekiutkozott a lovag panceljanak athajitva ezzel a lyukon es Aza mozdult. Erezte ahogy a lovag zuhanasa megcsapja testet, olyan kozel zajlott az egesz - es erzett emelle egy eles fajdalmat amivel nem foglalkozott addig ameddig nem volt biztos talaj a laba alatt es biztos nem volt abban, hogy a lovaggal mar nem lesz tobb problemajuk. 

A falbol kiszakadt par ko ahol a lovag megkapaszkodni ellenkezni probalt es Aza osztonosen farkaval kitaszitott par adag kovet vaktaban arra az esetre ha a pancelos megkapaszkodott volna a peremen akkor az utana soport sulyok azert tesznek rola, ha a gravitacio bizonyuljon erosebbnek. Az egesz pillanatot kitakarta a felkapo por es fust ami a tovabba szakadt fal mardvanyok ebresztettek fel a Faun es Asta korul es csupan lassan ullepedett le.

Aza felkohogott a tudejere telepedo ko poratol es ezuttal csak lerogyott a foldre hogy kifujja magat, az adneralin elmult es igy elesebben mart tudataba a teny, hogy fajdalma van. Oldalra sanditva erzekelte, hogy egyik laban (pontosabban felso combjan) egy viszonylag mely vagas huzodott, a lovag kardja zuhanas kozben felsertette huzva rajta egy melyebb csikot ami most kifejezetten eros lukteto erovel adta tudatara, hogy faj. Asta, centaur belongs to Reno-Viol
Aza is my humble possession
Image size
1400x1244px 1.3 MB
Comments21
anonymous's avatar
Join the community to add your comment. Already a deviant? Log In
matcha-royaltea's avatar
matcha-royalteaHobbyist Writer
Wheeeee- ooh, glowy centaur hooves, so cool. What type of polearm is the centaur holding?? 

Okay so: what happened to Aza's eye? I see that low-key eyepatch. Also, I never paid much attention to his hooves before, their design is really interesting.
not-unicorn's avatar
not-unicornHobbyist Digital Artist
I am not really sure something the centaur's owner designed and created? I just followed the reference sheet ha had :meow:

Oh and about Aza if you interested you can read some bio and info on his toyhouse page here! > toyhou.se/2462983.aza
It explains the loss of his eye and shows a bit more about his overall design as well. His hooves, horn, claws and eye are Opal, not only its look but even in their texture feels like Opal, this has actual reasons but since I still trying to make a comic serie would not want to reveal this before its time :meow:
matcha-royaltea's avatar
matcha-royalteaHobbyist Writer
I took a look at his page...damn those nails are sparkly! 
not-unicorn's avatar
not-unicornHobbyist Digital Artist
Ikr? :XD:
maomallow's avatar
maomallowStudent General Artist
Már megint, a színpaletta és a pózok!!!!;v; sírba visz Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart 
not-unicorn's avatar
not-unicornHobbyist Digital Artist
:D
Imdraproc's avatar
Nice and dynamic pic. The colours are really cool, but my favourite part are the designs of the Centaur and the Faun! 
not-unicorn's avatar
not-unicornHobbyist Digital Artist
Thank you kindly!
The centaur was my partner's in crime's design so the compliment goes for him! But I am happy you like this unusual very colourful Faun of mine! :heart:
Bondrewd's avatar
BondrewdHobbyist Digital Artist
owww omg nice job!! 
not-unicorn's avatar
not-unicornHobbyist Digital Artist
Thank you! :meow:
Black1303's avatar
Black1303Hobbyist Digital Artist
I absolutely love your arts
not-unicorn's avatar
not-unicornHobbyist Digital Artist
Thank you kindly! :bow:
Reno-Viol's avatar
Reno-Viol Digital Artist
AAAhhhhh hogy poofáán billentem Pegassuuustttt :satanla: imádom a rajzot! Nagyon tetszik a belső nézet :D Ahogy Astaroth ugrik és a fal nagyon állat lett meg persze a színek ahogy mindig!  
not-unicorn's avatar
not-unicornHobbyist Digital Artist
Szerintem varhato volt, hogy ez lesz a csucs jelenet amit rajzolni kell :XD:
Viszont picit elsietett lett leven tegnap kezdtem neki - tenyleg orok halam azert amiert kaptam 1 oras haladekot, mert kellett ahhoz, hogy befejezzem a hatteret rendesen es magat Pegazust. Azt irta Shock, hogy Pega sotet lovag pancelja tuskes.. annyi tusket raktam ra amennyi rafert :XD:
Bar szivtam vele nagyon - kellett latszania, hogy micsoda amit lerugsz de muszaj volt halovanyitani is rajta, leven ha teljesen fekete annyira egybeolvadt volna a var romokkal, hogy zsufoltta tette volna, billent volna az egyensulya a kompozicionak is vele, de szerencsere igy azert mukodott :XD:
Orulok ha tetszik es remelem ezuttal minden reszletet jol csinaltam Astan :P
A vert es a hegeket amiket irtal foleg idohiany miatt maradt ki, de fejben volt, csak mar ido nem volt hozza v.v
Reno-Viol's avatar
Reno-Viol Digital Artist
Egy szavam se lehet! Minden tökéletes Astán!!!!! :D Hát én is jobban bevérezhettem volna, én sem vittem túlzásba.
Hát ahoz képest hogy tegnap kezdted XD meg nem mondtam volna, mi van ha időben kezded el...! :D 
Szerintem teljesen jó hogy ilyen halovány, elvégre is a por meg fény meg távolság... 

Igen ez valóban egy csúcs jelenet volt, szerintem a válaszod után egyből neki is estem és vagy 5 vázlatot csináltam mire oda jutottam hogy jó aztán mégpár vázlat volt... :D
Szegény Aza mennyit vérzik az utolsó hajrában X) 
not-unicorn's avatar
not-unicornHobbyist Digital Artist
Aza megkapta a vagast a laban, mert az azert szignifikans momentum volt de annal ki is fujt a vereztetes :XD:
Ha lett volna idom elobb kezdeni valszeg jobban kidolgozom a port Asta labanal es adok par hatterbeli diszitoelemet pl faliszonyyeg szakadtan a falon logicsal es kicsit jobban osszedolgozok par durvabb feluletu arnyekolast. 
Es kodbe veszo elhalvanyolu var reszleteket a kitort falon at (az pl tervbe volt veve meg a legelejen, ereztetni magassagot vele meginkabb). 

Valszeg Asta tetkoja is kicsit tiszabban kiveheto lett volna nem csak radobva igy leadas utani 1 oras eltolodassal :XD:

Aza az egeszet kb vegig fetrengte es hasalta.. nem harcos alkat, es megatkozta az elet olyan kreatorral aki szereti kiemelni azt, hogy halando es meg amit jol is csinal nem istene es kimerulhet/elvetheti/stb :XD:
Reno-Viol's avatar
Reno-Viol Digital Artist
Igen én se hagytam volna ki a vágást! :)
Szerintem így is átjön a magasság, meg a várak, épületek a háttérben! 

XD ne aggódj, hú de sok dolgot az én Wex faunom se csinált, max az utolsó fordulóban...
ki319's avatar
your skill in the use of colors is awesome!
i love it
not-unicorn's avatar
not-unicornHobbyist Digital Artist
Thank you kindly! Happy you like it, I love working with strong colouring :heart:
Azzedar-san's avatar
Azzedar-sanProfessional Digital Artist
Wow, a színek marhára feelingessé teszik az egészet. Respect a perspektíváért! Majd ha visszatértem tolhatunk egy rp-t. :D
not-unicorn's avatar
not-unicornHobbyist Digital Artist
Koszi! E utalom a roviduleseket hulyet kaptam toluk :XD:
majd miutan lezartam a tobbi rpt amire nem volt idom siman tolhatjuk, Azz kiborulhat hogy agyontapiztam a bogrejet :D
anonymous's avatar
Join the community to add your comment. Already a deviant? Log In