Shop Forum More Submit  Join Login
Abney Associates Internett sikkerhetsnyheter: Hart by nicoleturpin Abney Associates Internett sikkerhetsnyheter: Hart by nicoleturpin
Reviews of abney and associates on cyber security
Hartford dampkjeler inspeksjon og forsikring co (HSB), en del av München Re, har lansert HSB CyberOne, en ny cyber risiko forsikring dekning for små bedrifter. Det nye produktet utvider HSB'S suite av produkter og tjenester som er utformet for å beskytte mindre kommersielle organisasjoner fra den økende trusselen fra informasjon sikkerhet eksponeringer.

Virus og andre dataangrep kan føre til tapte næringsinntekt og kostnader for å gjenopprette systemer og gjenopprette data. Med en liten bedrift betydelig fare for å miste viktig informasjon som er nødvendig for daglige driften, skade sitt rykte og potensielt å bli utsatt for kostbare tvistemål, kjøper flere selskaper cyber forsikring.

NBIS forsikring og risiko-Management-tjenester kan du står ved din side å gi deg den beste sjansen i tilfelle reklamasjon! Våre one-of-a-kind Risk Management støttesystem gir kundene verktøyene som trengs for å minimere totalkostnad og risikoprofil.

HSB-CyberOne gir dekning med grenser opp til $100.000 for å beskytte risikoene som er typisk for små organisasjoner. Det hjelper forsikringstakere gjenopprette fra skade å systemer som er forårsaket av en datamaskin-angrep, og også gir forsvar og ansvar dekning for visse søksmål som påstår tredjeparts skade som følge av en feil ved forsikret å adekvat sikre sitt eget datasystem.

Andre forsikringsselskaper kan legge HSB-CyberOne i en gruppe av deres småbedrifter politikk så det er rimeligere enn produkter underwritten en policy om gangen. Det kan være inkludert som en del av en virksomhet eiere produkt (BOP) eller en kommersiell multi-peril (CMP) politikk.
Reviews of abney and associates on cyber security
Read related articles:
[link]
[link]
:iconyamiejs:
yamiejs Featured By Owner Jun 13, 2013
Dette er et veldig godt timet innlegg, jeg tror alle bør lese dette og kringkaste too.keep den opp!
Reply
:iconrowanashford:
rowanashford Featured By Owner Jun 12, 2013
Svært raskt vil dette nettstedet bli kjent blant alle blogging mennesker, på grunn av sine kresne artikler eller anmeldelser. Jeg liker spesielt temaet cyberkrig; du klarte å forklare hele ideen tydelig, veldig godt skrevet. utmerket!
Reply
Add a Comment:
 
×Details

Submitted on
June 12, 2013
Image Size
67.3 KB
Resolution
561×144
Link
Thumb

Stats

Views
86
Favourites
1 (who?)
Comments
2
Downloads
0
×