Deviation Actions

nelzonHUN's avatar

Spring.blog

By
Kollaboráció Muka Péterrel. Szerettünk volna egy kevésbé hivatalos, közvetettebb kommunikációs csatornát a cég részére, ennek eredményeké;pp született meg a blog.

A koncepció eredetileg az volt, hogy a spring.hu designját alkossuk meg skicc-szerűen, ám végül csak a színeket tartottuk meg az egység megtartása végett, és belevágtunk egy "real-life" sketch koncepcióba, amely jobban passzol a blog hangvételéhez és magához a design fogalmához, amely a blog egyik fő témája.

[link]

Készült a Spring Interactive műhelyében, 2008.
Image details
Image size
1004x1296px 400.96 KB
Published:
© 2008 - 2021 nelzonHUN
Comments9
Join the community to add your comment. Already a deviant? Log In
MustardGas's avatar
aszem amúgy van valami progi ami 3d-s megvilágítást használ de 2-ds rajzoló progi azzal aszem összelehet hozni az szaturációkat meg a világosságokat, és ha emlékem nem csal akkor még free is a progi, google as your friend :) és akkor tökéletes lesz, vagy amit még mondhatok hogy egy 10 perces blenderes utómunka ugyan ezeket a hatásokat hozza, de én azért lennék olyan perverz lemodellezni a cerkákat :) és akkor már tényleg le is cidáznám magam érte :)...

de mindez természetesen csak jótékony ötletek a szé;p érdekében :)
XMyHeroiNe's avatar
nagyon fasza :) ötletes !! egyedül csak a felirattal nem vagyok kibékülve :)
MustardGas's avatar
igazából én értem a bajod a felirattal, de az olyan feeling hogy leültünk kv-zni kicsit közbe meg unalom meg firkálgatás nahh valami ilyesmit akartak elmondanin nekünk marciék :) de erre sztem te is rájöttél :)
XMyHeroiNe's avatar
most már rá ^^ :)
MustardGas's avatar
cerbenkoc hozzászólását osztom de nekem speciel tetszik azért a dolog.... jó lesz ez csak még 20 perc ps :D
nelzonHUN's avatar
Nézd meg az élő oldalt a linken. Valamiért az a ké;p, amit feltettem ide, magasabb szaturációval és világossággal rendelkezik :( :) Amúgy köszi! ;)
cerbenkoc's avatar
jó az ötlet, de még kéne vele foglalkozni, hogy ne essen szét(a cerkákra gondolok, nincs normális árnyékuk, lebegnek, de a csészével is ugyen ez van. persze, ha ez csak skicc, akkor ok:)
it looks gr8 !!!!!
nelzonHUN's avatar
Join the community to add your comment. Already a deviant? Log In