// ad special for userpages
Group Info Group Founded 16 Years ago 1,674 Members
79,810 Pageviews1,240 Watchers

Submissions

En per persoon, per week! (Ongeacht welke categorie)!

Mocht je geen deviations van de group willen ontvangen kun je deze uitschakelen door het vinkje 'deviations' weg te halen op je vriendenlijst! (of in je message center 'unwatch deviations' te klikken op n van de submissions).

Verdere suggesties zijn welkom! :la:

Nederlandse devMEETs!

Hier vind je een overzichtje van alle opkomende devMEETs in het Nederlands taalgebied. DevMEETs zijn meetings waarbij deviants (de leden van deviantART) bij elkaar komen en samen gaan tekenen, eten/drinken, fotograferen, et cetera!

:bulletpink: Nog niet bekend.

Host je zelf een devMEET, of heb je informatie over een devMEET die hier nog niet op staat? Laat het ons even weten! Stuur een note naar Nederlanders of laat een comment achter! :)

Nederlandse Contests + Commissions

Wil je ook hier jouw contest laten zien, stuur dan even een note naar Nederlanders, of laat gewoon een comment achter op de voorpagina! =)

CONTESTS

:new: :bulletgreen: Catstudio7 organiseert een Draw My OC Contest: meer info hier!

Deadline: 2 juni 2020


COMMISSIONS

-

GEZOCHT

-

Deviants

Affiliates

:iconart-o-graph::icondraw-amazing-manga::iconinternationalfaq::iconegyptians::iconnetherlands-canada::iconefteling-fans::iconbenelux-history::iconpastel-colours::iconmacro-and-closeup::iconpopkes::icondutchbelgian-crafts::iconfunny-art-club::iconearthgaia::icondutch-anime-lovers::iconsenileteam:

Visitors

You're not here because you're not logged in
 • :icont-b0:
  T-b0 - Members
  Visited here 1 week and 5 days ago
  Did something awesome 1 week, 6 days ago
 • :icondynoboot:
  Dynoboot - Members
  Visited here May 16, 2023, 8:30:00 AM
  Did something awesome 2 weeks, 4 days ago
 • :icondudidraak:
  dudidraak - Members
  Visited here May 12, 2023, 5:04:57 AM
  Did something awesome 3 weeks, 1 day ago
 • :iconsaugee:
  Saugee
  Visited here Apr 21, 2023, 9:53:59 AM
  Isn't a member
 • :iconslimegolem:
  SlimeGolem - Members
  Visited here Apr 12, 2023, 8:55:14 PM
  Did something awesome on April 12th, 2023
Goedemorgen!

De eerste post dit jaar (en überhaupt sinds lange tijd, sorry!) maar we kondigen wel gelijk een devMEET aan! Dynoboot organiseert op zaterdag 11 februari een devMEET in Utrecht:

"Op 11 februari organiseer ik in Utrecht een devmeet! Het thema is liefde. :heart: Laat even weten als je wilt komen, stuur een note of reageer hieronder. Zo kan ik je op de hoogte houden van alle plannen!

Het plan is om een kroegentocht te houden. We verzamelen op Utrecht Centraal. De plannen bestaan onder andere uit een speed date-colab, dus breng je tekenspullen mee!

Ik hoop je op 11 februari te kunnen ontmoeten!"


Thomas gaf zelf al aan dat het thema met een korrel zout genomen mag worden, en gezien we niet allemaal tekenaars zijn hoef je ook niet je tekenspullen mee te nemen als je toch niet tekent ;)

Voor Thomas zou het handig zijn als je een comment achter laat op zijn journal, zodat hij weet dat je komt. Deze journal vind je hier:

11 Februari Valentijn Devmeet in UtrechtFor those of you that don't speak Dutch: I'm organising a devmeet on the 11th of February. If you're near Utrecht at that moment and feel like joining, send me a note.
Op 11 februari organiseer ik in Utrecht een devmeet! Het thema is liefde. :heart: Laat even weten als je wilt komen, stuur een note of reageer hieronder. Zo kan ik je op de hoogte houden van alle plannen!
Het plan is om een kroegentocht te houden. We verzamelen op Utrecht Centraal. De plannen bestaan onder andere uit een speed date-colab, dus breng je tekenspullen mee!
Ik hoop je op 11 februari te kunnen ontmoeten!


Ik hoop er zelf ook bij te kunnen zijn en zou het leuk vinden weer eens wat meer Nederlandse deviants te leren kennen! =)

Tot dan?
More Journal Entries

Comments


Add a Comment:
 
:iconjoostfernandovoss:
JoostFernandoVoss Featured By Owner May 4, 2022  Professional Filmographer
hey mensen bedankt voor het toevoegen heeft iemand al kennis van goede kunst borrels in nederland of network borrels ?
let me know ben net afgestudeerd van 2D Animatie op de HKU maar mijn kunst network is vrijwel niet bestaand en ik wil die graag uit breiden :)
Reply
:iconjewelpetprincess:
JewelpetPrincess Featured By Owner Mar 25, 2022   Traditional Artist
Mag ik er ook in?
Reply
:iconsbplankton:
SBplankton Featured By Owner Mar 2, 2022
Iemand Valentijnes gehad.
Reply
:iconsbplankton:
SBplankton Featured By Owner Apr 2, 2021
 
Reply
:iconcatstudio7:
Catstudio7 Featured By Owner May 20, 2020  Hobbyist General Artist
Hi! Ik heb mijn Draw My OC Contest verlengd naar 2 Augustus! :D Wilde dat even laten weten omdat hier nog de oude datum staat in de shout-out box! :D
Reply
Add a Comment: