naminomizu's avatar
School time= busy mode on
194 Watchers22.6K Page Views131 Deviations
Artist // Student
  • Indonesia
  • Deviant for 12 years
  • She / Her
Badges
Llama: Llamas are awesome! (4)
My Bio
Nick name : naminomizu (call me whatever you like :lol:)
real name : just see it in 'about me':)
Age : born in 1993. just count.
School : A high school in south jakarta

:heart:photography:heart:music:heart:drawing:heart:

Current Residence: Jakarta
Favourite genre of music: JPOP, JAZZ
MP3 player of choice: iPOD
Favourite cartoon character: Doraemon || Ueki Kousuke || Ichigo Kurosaki || Noda Megumi || Conan Edogawa || L || Shana ||

Favourite Movies
the day after tomorrow, taiyou no uta (movie), up, etc
Favourite Bands / Musical Artists
Carrie Underwood || Kelly Clarkson || Yui Makino || Ai Otsuka || David Archuleta || YUI
Favourite Games
the sims 2
Other Interests
Manga || Anime || Photography || Music

17th Birthday :D

17th Birthday :D

(INDONESIAN) Haiii semuanyaa, apa kabar? :D Udah lama banget nggak bisa buka deviantART, kegiatan di sekolah bener2 bikin capek & nggak sempet online :tears: mungkin banyak yang udah lupa sama saya? ^^; Hari ini saya ulang taun ke-17, karna ini hari libur jadi nggak ketemu langsung sama temen2 di sekolah. ahaha heeem saya agak bingung mau nraktir temen2, soalnya kebanyakan yang di list buat di traktir, bisa bangkrut nih ^^; ------------------------------------------------------------------------ berita buruknya, pen tablet sama scanner saya belom bisa dipake juga :tears: jadi sampe sekarang gabisa bikin gambar baru. AAAAHH cepet bener

Hiatus again...

Hiatus again...

Hello everyone! :wave: Since the second semester is begin at my school, I'll be very busy again and I think I'll be hiatus for several weeks. I'm so sorry that I cannot give any comments and replies. My scanner and pen tablet is also broken, so I cannot submit any picture :crying: ------- see you later guys! :hug:

Animonster Sound 2010 || Holiday reports

Animonster Sound 2010 || Holiday reports

(INDONESIAN ^^;) ada yang tadi dateng ke animonster sound di mall ciputra? tadi saya dateng & jadi anak ilang, ngiter2 sendirian motretin cosplayer. hahaha suram :crying: rameeeeeeee banget acaranya, apalagi di sekitar panggung, sampe jalannya ngantri. hahaha hmm...tahun ini ga ada karaoke. ahaha kecewaa ngomong2 besok liburan udah abis -_- aaaarrrgh kurang banget rasanya, liburan ini nggak bisa ngehasilin satupun gambar. karna: 1. pen tablet rusak 2. komputer rusak, scanner gabisa dipake gara2 ga kompatibel ke laptop. sebeeeeel banget!!!! :steaming: :onfire: -------------------------------------------------------------------------

Comments 571

Join the community to add your comment. Already a deviant? Log In
Hello!:iconballooonplz:
Happy early birthday!
Hope you have a good one!
Hey, pal! Visit this group where you make the most beautiful girl of all times! [link]
:cake::party:Happy Birthday!:party::cake:

:la:I hope that you have a wonderful time!!
EmeraldWolf77Hobbyist Artisan Crafter
:party: Happy Birthday! :cake:
:woohoo: :party: :iconcakelickplz: !!! HAPPY BIRTHDAY !!! :iconcakelickplz: :party: :woohoo:

It's February 13th which means it's that time of the year again and your special day is here! We hope you have an awesome day with lots of birthday fun, gifts, happiness and most definitely, lots of cake! Here's to another year!

Many well wishes and love from your friendly birthdays team :love:

---
Birthdays Team
This birthday greeting was brought to you by: @diamond281
framboosiProfessional Digital Artist
Thanks for the watch :star:\(o ̄∇ ̄o)
naminomizuStudent
you're very welcome~ :heart: