Shop Forum More Submit  Join Login
The Frostbitten Grove by MeuWi The Frostbitten Grove by MeuWi
Leviathan Cross "I've been waiting for you."

(Ja kysymys kaikille suomalaisille jotka tykkäävät Muumeista niin kuin meikä:
entä jos Mörkö olisikin näyttänyt jokseenkin tältä?)


. tiny pixel cross bullet [f2u] . Copic Ciaos, Promarkers & some other black markers
. tiny pixel cross bullet [f2u] . Size ca. A4
Add a Comment:
 
:iconthestarlightprincess:
TheStarlightPrincess Featured By Owner Feb 22, 2018  Hobbyist General Artist
Tuollainen mörkö... mi-, mistä oikein sait idean? XDD En kyllä tiedä jos moinen olisi jäisinkö paikalleni vai juoksisinko pakoon. :o Voisi alkaa drapetomania iskemään, vaikka onhan se muumi mörkökin aika vaikuttava isoinen nenineen ja silmineen. Run Away  Ah, näitä sinisen sävyjä taas kerran! :love:
Reply
:iconmeuwi:
MeuWi Featured By Owner Feb 23, 2018  Hobbyist Traditional Artist
Ööh en tiiä edes, yhtäkkiä vaan tuli semmonen olo että toi akkahan on kuin mörkö, kun sekin vaan jäädyttää kaiken. :lmao: Ja jos tää olis yhtä jäätävä tapaus tosiaan niin itse ainakin juoksisin karkuun hyi, Tuonela odottakoon jäätävine saleineen. :D Mistä puheenollen, tykkään ihan hitokseen muinaissuomalaisesta käsityksestä miltä tuonpuoleinen näyttää. ^^ (taas tää alkaa, muinaishörhöily nimittäin ööh...)

Mutta kiitos paljon! :hug: Itse tykkään enemmän punaisesta kuin sinisestä jostaan syystä, mut sinisävyinen metsällä on oudon rauhoittava vaikutus psyykkeeseen. Sen takia tämmöseen taustaratkaisuun päädyinkin, hieman häiritsevästä piirroksen hahmosta huolimatta. :''D
Reply
:iconxuranusx:
XUranusX Featured By Owner Nov 11, 2017
oi tää on tosi upee! vau!
Reply
:iconmeuwi:
MeuWi Featured By Owner Nov 26, 2017  Hobbyist Traditional Artist
Kiitos hitokseen! :heart:
Reply
:icontarakas:
Tarakas Featured By Owner Oct 24, 2017  Hobbyist Digital Artist
Tausta ja värimaailma ovat niin super. Tuo vaaleneva sininen... jes.
Tän kuvan yhteydessä mun on pakko sanoa: mä tykkään siitä, miten sä teet noita taustoja, tuolleen osittain tai kokonaan ilman ääriviivoja. Vaikka ääriviivoitetut taustatkin on hienoja, niin ilmankin niistä tulee kivoja, ja näissä sun taustoissa on sellainen mukavan "utuinen" vaikutelma, eikä ne hyppää pääaiheen "päälle", mikä helposti tapahtuu ääriviivoitetun taustan kanssa.

Tuo tietynlainen "kasvottomuus" sopii tämäntyyppiseen kuvaan kivasti, lady näyttää kovin salaperäiseltä ja mystiseltä. :D Nuo sormet on pelottavat. :D
Reply
:iconmeuwi:
MeuWi Featured By Owner Nov 26, 2017  Hobbyist Traditional Artist
Aaaah voi kiitos! :huggle: Sininen on jostaan syystä ollu hankala väri mulle piirtämisessä, siis pelkkä sininen (ilman esmes vihreen sävyjä), koska jotenki oon niin punanen ihminen et jos esimerkiksi vaatteita valitsen, otan ennemmin punasen kuin sinisen - vaikka toisaalta mulla on paljon enemmän sinisiä kuin punaisia tusseja. :'D Mut ihanaa, oon niin ilonen et tykkäät mun tyylistä tehä taustoja! Tulee se fiilis, että harjottelu on ollu hyödyllistä. :)

Hahhah, thanks. :D Tykkään tehä kasvottomia tyyppejä, sen takia jonkin verran täysin päättömiäkin tulee piirrettyä, kun silloin se hahmo voi olla "ihan kuka tahansa". Ja noi sormet, no... Noissa petolinnun tai demonin sormissa/kynsissä on jotain koukuttavaa. Kirjaimellisestikin, kenties.... :D
Reply
:icontarakas:
Tarakas Featured By Owner Dec 7, 2017  Hobbyist Digital Artist
Sama täällä, vaatteissa valkkaan (nykyään) mieluummin punaisen kuin sinisen. D: Ennen oli toisinpäin.

Kyllä, tykkään kovasti! Ne innostaa muakin tekemään taustoja (vaikka mun taustoitustyyli onkin erilainen, haen vielä itselleni sopivaa tapaa)! :)

Tuo on hyvä pointti, että hahmo voi olla "kuka tahansa", kun ei tee päitä tai kasvoja. Sitä huomaa usein lukittuvansa kovin tietyntyyppisiin hahmoihin just siks, ettei oikein "osaa" piirtää "randomeita" henkilöitä, eli ei välttämättä pääse kokeilemaan piirtää vaikka jotain tosi erilaista vaatetusta. :worry: Ja onhan näissä kasvonsa peittäneissä hahmoissa jotain mystiikkaakin. ;P
Reply
:iconmeuwi:
MeuWi Featured By Owner Dec 28, 2017  Hobbyist Traditional Artist
:blush: :hug:

Oikeestaan just ton takia ehkä innostuinkin tähän päättömään menoon kun tajusin että teen etenkin muijat aina ihan samannäkösiksi artissa ja alkoi ärsyttää. :XD: Ja tietenkin, tuo mystiikanjanoisuus, ihan eliksiiriä se on tavoitella jotain mistä tulee hieman salaperäinen vaikutelma. B-) (Cool) 
Reply
:icontarakas:
Tarakas Featured By Owner Jan 11, 2018  Hobbyist Digital Artist
Mulle tulee aina mieleen nämä sun työt: Taste of her lust ja se yksi päätön vaaleanpunaisessa mekossa ollut tyyppi jolta nousi höyryä kaulasta ja pää roikkui kädessä. En nyt löytänyt sitä sun galleriasta vaikka kävin kaikki kansiot läpi......... poistitko sen? :( Sekin oli yks mun lemppareista sulta!

Itse en osaa jotenkin "rajata" kuvaa tälleen coolisti mystiseksi. ^^; Mutta muiden toteuttamana, hienolta näyttää. :D
Reply
:iconmeuwi:
MeuWi Featured By Owner Feb 21, 2018  Hobbyist Traditional Artist
Ehhh joo poistin sen kuvan, koska rupesin vihaamaan sen tyllerön mekkoa ihan liikaa. :rofl: Oon roskaa, tiedän. :XD:

Kuvien rajaaminen on vaikeaa. Ja vielä vaikeampaa on hahmon sommittelu paperille. Mulla jää vielä nykyäänkin aina kaikkee kuvan ulkopuolelle mitä ei pitänyt, ja toisaalle taas jää saakelisti ylimääräistä, koska en osaa... :XD:
Reply
:icontarakas:
Tarakas Featured By Owner Feb 28, 2018  Hobbyist Digital Artist
:''''D

Sama homma, hahmo asettuu outoon kohtaan (jää liikaa tilaa johonkin päin, vaikka hahmon ylle) tai rajaus on niin perseellään, että paljon oleellista jää pois kuvasta. :hmm: Joskus sarjiksessa tuntuu, että ne ruudut näyttää "ahtailta", kun niihin ei välillä paljoo muuta mahdukaan, kuin hahmon pää ja ylävartalo..
Reply
:iconlolliangel00:
Lolliangel00 Featured By Owner Oct 23, 2017  Professional Traditional Artist
It's so cool! Awesome work :D I love the background too, it's so pretty with those branches and the details. 
Reply
:iconmeuwi:
MeuWi Featured By Owner Nov 26, 2017  Hobbyist Traditional Artist
Thanks a lot! :) I'm glad you like this pic because the background was a kind of... Ahem, experiment. ^^
Reply
Add a Comment:
 
×
Details

Submitted on
October 22, 2017
Image Size
2.7 MB
Resolution
1317×2205
Link
Thumb

Stats

Views
58
Favourites
24 (who?)
Comments
13
×