Shop Forum More Submit  Join Login
Deathstar by MeuWi Deathstar by MeuWi
I kind of started a mini series of A5-pics with dark, gothic, occult or magical vibes, portraying blind characters in them with symbolic tattoos.
This is pic number 3. Aww 

Bullet; Blue Copics, Promarkers & white pen Sakura
Bullet; Blue Size A5
Add a Comment:
 
:iconthestarlightprincess:
TheStarlightPrincess Featured By Owner Edited Feb 22, 2018  Hobbyist General Artist
Nää sinisen sävyt on täydelliset ja korostuu hyvin mustaa vasten!BLU dummeh C: ~ Terveisin Farrvaarh :D Kertoisivatpa molemmat vielä mistä saa tollasen hiusvärin ja kuinka noin pitkät hiukset... Blue Decanter Mielenkiintoinen naikkonen ja mukava kun näkee väillä sinistäkin kuoleman yhteydessä, punainen ja musta yksinään tuntuu josksu vähän liian käytetyiltä. Päähine on kivan yksityiskohtainen. Ja niin tykkään kuinka hiukset on ikään kuin osa taivasta mut myös vähän niinku korostus viivat mangasta. ^^ En voi itsellenin mitään, oon varmaan liian biased mutta toi posken tatuionti vaan väistämättä tuo ensiks mieleen hiragana merkin ち (chi) vaikka siinä se ylempi viiva onkin hiukan lyhyempi fontista riippuen. :XD: 
Reply
:iconmeuwi:
MeuWi Featured By Owner Feb 23, 2018  Hobbyist Traditional Artist
Hahhah no niinpä! :D Ja ooh, kiva että pidät ajatuksestani yhdistää kuolema mustaan ja siniseen! Ensin itsekin sitä punaista ajattelin, vähän niinkuin viittauksena Helvetin tuleen niin kuin se varmaan yleensä yhdistetäänkin, mutta tuli just olo että vähän liian käytettyä. Ahaa, hauskaa että sulle tulee posken merkistä mieleen japanin kielen, voi se sekin olla! :D Itse kyllä ajattelin Saturnuksen astrologista merkkiä: mysticmedusa.com/wp-content/up… :)

Kiitos kovasti vielä! :huggle:
Reply
:iconthestarlightprincess:
TheStarlightPrincess Featured By Owner Feb 24, 2018  Hobbyist General Artist
En tiedä, mun mielestä se sininen ja kuolema vaan tuntuu loogisemmalta täällä pohjoisessa missä ei oo pahasti vulkaanista aktiivisuuutta mutta sensijaan kylmää ja lumista. :D Joo, siinä on vieläpä se ristiriita että kyseinen merkki on tavu jolla voidaan kirjoittaa kaikki kanjimerkit missä esiintyy äänne/tavu 'chi' ja joka voi sanana tarkoittaa monta eri asiaa kuten; viisautta ja järkeä. Kiinalaisessa merkityksessä taas energiaa. En ole järin astrologiaan perehtynyt joten en ikävä kyllä tiedä mitä tuo merkki tarkoittaa siellä. Muuta kun tuon mitä kerroit että liitetään Saturnukseen - mikä oli kreikkalaisessa mytologiassa titaani Kronoksen planeetta. Terveisin Perchy Jackson ja Heroes of Olympus-sarjat jotka ihan oikeasti on roimasti auttanut tässä mytologia tietämyksessä. ;p

Olepas hyvä! :meow: 
Reply
:iconmeuwi:
MeuWi Featured By Owner Mar 1, 2018  Hobbyist Traditional Artist
Oot oikeessa. :) Sitä vaan on punaiseen+mustaan niin tottunut, kuin muualla maailmassa ne mieltää kuoleman/helvetin pitkälti tulisena pätsinä. Mutta pitänee jatkaa tätä "hyinen kuolema"-ideaa tulevaisuudessakin, koska se tuntuu näin itselläkin tosi luontevalta.

Ooh, siistiä. :) Liittyykö tuo 'chi' jotenkin lohikäärmeisiin? Kun mulla on ihan semmoinen olo että olisin just kiinalaisessa yhteydessä tähän törmännyt mutta ehkä muistelen omiani. Ja haha, Percy Jackson-kirjat, luin joskus kauan sitten sen ensimmäisen osan mutta laiskana en jatkanut sarjaa, vaikka ihan tykkäsin kyllä. :D 

:hug:
Reply
:iconthestarlightprincess:
TheStarlightPrincess Featured By Owner Mar 6, 2018  Hobbyist General Artist
Joo, no mä oon aina vähän mieltänyt sen siksi 'hyiseksi kuolemaksi'. Ja ilman muuta, jatka ihmeessä! :D 

Hmm, no ainakin Wikipedian mukaan: en.wikipedia.org/wiki/Chi. En siis ite tiiä, vaikka koulusta tunnenkin yhen kiinalaisen. Muistan vaan kuinka aulaan oli ripustettu yks bambukuvioinen valkoinen kiinalainen lampunvarjostin/lyhty joka sattu olemaan just meiän yläpuolella ja hän sitten vähän aikaa sitä tuijotettuaan kysyi että onko joku kuollut. No en edelleenkään tiedä miks kyseinen lyhty roikkuu meidän aulassa (ja päätettiin sen jälkeen olla seisomatta sen alla), ja vaikka siellä taempana onkin iso muistolaatta sisällissodan uhreille, en kyl usko että se ripustaja on moista ajatellut/tiennyt etenki ku on vast lähiaikoina ilmaantunu. XD No, aina oppii jotain uutta. :) 

Oli ne hyviä ne Percy Jacksonitkin. :) Siinä toisessa; Olympoksen sankareissa ilmaantuu samoja hahmoja mut tulee mukaan myös roomalaiset jumalat ja mytologiaa ja uusia tyyppejä. Mä vaan niin kiinnyin heti Leoon, siihen Hefaistoksen vitsejä laukovaan pojuun, jonka elementti on muutenki tuli ja jooh... :') Mutta siis tällä kirjailijalla ei näytä tuotanto loppuvan lähiaikoina, en tiedä mennäänkä nyt neljännessä vai viidennessä vai missä sarjassa. Mun pitäis lukee se vika osa Olympoksen sankareista (noin 2 vuotta menny *öhöm*...) Mutta on vähän jääny kun on ruvennu miettii josko lukiski enkuks, mut se on vika osa. Ja oon niin kauheen laiska lainaan kirjastosta, ja no se palautus on oma ongelmansa, kun ei haluais vieläkään palauttaa. Oon kyl vähän ajatellu et lukisin sen vikan silti suomeks ja sen uuden sarjan sit enkuks. Skandinaavisia jumalia! Hiphei! :dummy: 
Reply
:iconmeuwi:
MeuWi Featured By Owner May 11, 2018  Hobbyist Traditional Artist
Auts eikä. X'D Vähän outo tilanne kyllä, monella tavoin, mutta ehkä lyhdyn ripustajalla oli joku syvällinen idea siihen liittyen. Toivon mukaan ainakin.

Ahaa, on siis Jupiterit ja muut läsnä niissä? :D Kiinnostavaa aatella että mitenköhän kirjailija yhdisti roomalaiset ja kreikkalaiset jumalat, kun ne periaatteessa olivat ihan samoja jumalia mutta vain eri nimityksillä. Ja kas, yllättäen tulielementin hallitsijat fantasiassa kiehtoo, mulla on aivan sama heikkous... XD Omissa tarinoissani suosikkihahmoja ovat juurikin ne, jotka liittyvät tavalla tai toisella liekkien hallitsemiseen. Mutta ääk, miten ihmeessä Jacksonien tekijällä riittää noita idiksiä kirjoihinsa? :'D Skandinaavisia jumalia? No se kiinnostaisi muakin! Viikinki-mytologiat tuntuu nousevan vuosi vuodelta vain ylemmäksi mun kiinnostuksenkohteiden joukossa, vaikka aina niistä oon tykännyt mutta. :la: 
Reply
:iconthestarlightprincess:
TheStarlightPrincess Featured By Owner Edited May 14, 2018  Hobbyist General Artist
Jeps. XD

Juu, ja oikeen kokonainen leiri täynnä roomalaisia ja laareja yms. ;) Se alku oli tosi sekava sillain kiinnostavalla tavalla, kun alkaa tuntemattoman tyypin näkökulmasta joka vissiin heräsi bussissa muistamatta mitään missä on ja sitten on koko ajan myös kysymysmerkkinä että Missä on Percy.
No ne jumalat vähän niin ku on sama hahmo, mut sit ei kuitenkaan. Tosi valaisevaa, tiedän. Hehee, Farrvaarh on myös tulielementtiä... :D
En itekään tiedä miten joku voi vaan kirjottaa noin paljon ja silti saada mielenkiintoista tarinaa aikaseks. Ja vielä enemmän ehkä hämmästyttää se että missä välissä se researchaa noita juttuja? :o Niinpä, ne on tosiaanki mielenkiintosia. Lainasin äikän opelta kerran tän kirjan skandinaavisista jumaltaruista: like.fi/kirjat/odinnin-ratsu/ siinä on tyyliin kaikki noi tarut, kääntäjä on vieläpä yhdistellyt joitan osia proosa eddasta ja sit siitä toisesta ja siinä myös selitetään aina kunkin tarinan lopussa noita nimityksiä tai asioita. Se oli tosi valaiseva katsaus ja hauska kirja tuohon mytologiaan, joka kirjassa luonnollisesti loppuu ragnarökkiin. Oon yrittäny etsiä sitä koska siihen ois kiva palata, mutta pitää varmaan kysyä kustantajalta... :hm:

En tiedä oletko kuinka lukutoukka (itse en voi vastustaa hyviä kirjoja XD) mutta jos skandinaavista kirjallisuutta haluut niin lue Itämeren Auri! :la: www.johannavalkama.com/p/kirja… Metsän ja Meren suvusta on ilmestynyt jo toinenkin osa joka oottelee muo siellä hyllyssä kuhan saan tän ekan pois alta. Sisältää paitsi skandinaavista mytologiaa ja kulttuuria myös kalevalaista henkeä ihan sanatarkkoja runolainauksia myöten. Ja luonnon tarkka kuvaus on kyllä huipussaan ja se tuntuu jotenkin niin kotoisalta, ollaanhan nyt kuvitteellisessa rautakauden Itämaassa jota Viikingit on tulossa ryöstämään. :) En yleensä tartu suomalaisiin teoksiin, mutta näin ton kirjan suomalaisessa kun sattumalta samoilin kaupan perälle ja se syöpyi mieleen niin pahasti että seuraavan kerran oli pakko hankkia. Sanoisin että se kutsui muo, kun ei mulla yleensä oo mitään asiaa tohon kolkkaan. Hyllystäkin vain toi otsarivallinen tyttö ja viikinki vene loisti silmään vaikka siellä oli taatusti kymmenittäin muita kirjoja. XD

Reply
:icontarakas:
Tarakas Featured By Owner Oct 24, 2017  Hobbyist Digital Artist
Whoo tämäkin on hieno (luonnollisesti).
Tykkään monista asioista tässä, paljon hienoja yksityiskohtia, joten on vaikea eritellä niitä tähän (olen paskin kommentoija ikinä.. u_u), mutta erityisesti tuo kallo ja sen viivoitus sarvissa, kasvot kokonaisuudessaan ja hiusten sävytys ovat onnistuneet. En henkilökohtaisesti tykkäisi noin avoimista mekoista, mutta joka tapauksessa osaat piirtää rintavarustuksiakin hyvin - itse en onnistu koskaan ja tää harmittaa, naishahmoista tulee kumman näköisiä. ^^;

Aivan, joo, vielä tuo tähtitaivas taustalla. Ihana!
Reply
:iconmeuwi:
MeuWi Featured By Owner Nov 26, 2017  Hobbyist Traditional Artist
Heheh, mul on vähä ongelma siinäkin et pakkomielle piirtää lähes kaikille muijille tommonen tyrkky rintavarustus ja tällä se nyt ei onnistunut niin hyvin kuin halusin mutta noh, ainakin on Tyrkky isolla T:llä joten eiköhän siinä ne tärkeimmät sitten. Sweating a little... Ja pässinkallon tekeminen puolestaan oli tosi hauskaa, suosittelen suakin kokeilemaan joskus. :)

Mutta kiitos jälleen kovasti! :aww: :hug:
Reply
:icontarakas:
Tarakas Featured By Owner Nov 27, 2017  Hobbyist Digital Artist
Mitä miten niin ei onnistunut? No ehkä vähän "litteän" näköinen, mutta eipä se mitään, voihan tuo mekko litistää. :D

Pitäisikin tehdä noita kalloja joskus taas, yhdessä vaiheessa tein niitä, mutten sittemmin enää jostain syystä. :stare: Ehkä siksi, että mulla on yleensä ideoita enemmän kuin aikaa niiden toteuttamiseen....

Ole hyvä. :hug:
Reply
:iconmeuwi:
MeuWi Featured By Owner Dec 28, 2017  Hobbyist Traditional Artist
Sovitaan niin. :XD:

Tuen sua vielä joskus innostumaan kallojen piirtämisestä uudelleen. ;) :hug:
Reply
Add a Comment:
 
×
Details

Submitted on
October 22, 2017
Image Size
2.2 MB
Resolution
1116×1557
Link
Thumb

Stats

Views
51
Favourites
13 (who?)
Comments
11
×