mantasito's avatar
vladimir shaklev
52 Watchers11.7K Page Views81 Deviations
Artist // Professional // Design & Interfaces
  • Dec 28
  • Bulgaria
  • Deviant for 13 years
  • He / Him
Badges
Llama: Llamas are awesome! (9)

Comments 66

Join the community to add your comment. Already a deviant? Log In
pavel3Professional Interface Designer
Здрасти, драго ми е да се запознаем колега ;)
mantasitoProfessional Interface Designer
Здравей на мен също! Вчера ти разгледах галерията....имасш интересни хрумвания, аз също се интересувам от коли. Харесаха ми детайлите за тунинги и маските особено!
pavel3Professional Interface Designer
Благодаря, виждам че и ти не се справяш по зле ;). Наблягаш предимно на интериора и екстериора или успяваш и в продуктовият дизайн да правиш неща. Нещатао ти са хубави. Къде ти е по-приятно, защото с автомобилен дизайн е сложно в БГ, поне аз все бягам от него пък и не мисля , че имам чак такива постижения зесега. Всички изделия за мен са под една или друга форма продукт дизайн и гледам да са реални проекти. Каквото имам като идея под формата на поръчка да го реализирам в действителен продукт, нещата ги правя аз. Доста обръщам внимание на материалите и занаятчийската част и винаги се стремя към реализация. Дано успяваш в материализирането на нещата си по проекти, много е хубаво когато ги видиш в действителен продукт или услуга, но ти го знаеш и сам предполагам ;)
mantasitoProfessional Interface Designer
Ами определено ми се иска повечко да наблягам на продуктовия дизайн, но в последно време се занимавам повече с интериорен дизайн и визуализаци и чат пат графичен дизайн.....нали е криза и нещата се свиха малко в последната година :)
Red-RusProfessional General Artist
Thanx)
mantasitoProfessional Interface Designer
My pleasure :)
Thanks for the fave :3