Mannanan's avatar
is here for teh LULZ.<33
110 Watchers16.2K Page Views30 Deviations
Artist
Badges
Llama: Llamas are awesome! (6)
My Bio
Current Residence: Singapore
Favourite genre of music: Jazz, pop, soul.. Anything up-beat or sappy, really.XD
Favourite style of art: Traditional media, especially watercolor.
MP3 player of choice: iPod

Favourite Bands / Musical Artists
BoA, Utada hikaru, Joss Stone, Michael Buble, Chemistry.
Favourite Writers
Neil Gaiman, Terry Prachett.
Tools of the Trade
Adobe Photoshop CS, Open Canvas 3.
Other Interests
Drawing, BL, music, animation, mythology, manga.;p

Woohoo, an update!

Woohoo, an update!

Just writing to say that I'm still alive, I just haven't been active in DA for..2 years now?^^; I'll be posting new stuff again soon.

Cuma segitukah nilai hidupmu? [INDO ONLY]

Cuma segitukah nilai hidupmu? [INDO ONLY]

Oke, jadi pagi kmaren ada anak Indo kuliah di Singapur yg bunuh diri. Kami2 para Indo dsini sangat shock, ngerasa banget karena sesama Indo, walaupun ga kenal dia. Jadi dia anak year 4, lagi bikin final year project, katanya dia frustasi skripsinya ditolak terus ama profesornya. Terus dia tancep tu prof, dia potong urat nadi, trus loncat bunuh diri. Profesor selamat sih. Ni beritanya di Yahoo:[Link] Pertanyaan gw, mank nilai hidup itu sama besarnya dengan lulus kuliah? Sejak kapan sih kita-kita ini jadi segitu mentingin nilai dan lulus cepet dan ijazah bagus? Mank udah ga ada nilai lain ya di hidup ini? Kok bodoh banget sih, bunuh diri kare

GUHH. I REALLY NEED TO MANAGE MY TIME.8_8

GUHH. I REALLY NEED TO MANAGE MY TIME.8_8

I really really don't want to do assignments at the last minute, but somehow everything I do become last minute. How to stop procrascinating? I can't seem to find the will to get up and actually do some work. OOOOOOOOHHHH THE FINALS IS NEARRRRR AND I ALREADY HAVE PANDA EYES.:mwahaha: I really dunno what to do for the lit exam.>->; I haven't even watch the freakingly boring Waiting For godot. DIE.

Comments 351

Join the community to add your comment. Already a deviant? Log In
Thanks for fav'ing my artwork.
chuunin7Professional Filmographer
LOL.. Flo, lo dpt avatar teman edward.. lol
mongkihProfessional General Artist
hey, thanks for the :+fav: :dance: really appreciated :D
pauljavorProfessional Photographer
Many thanks for the :+fav:! :nod:
visit my deviant gallery, please: [link] ;-)
Its-a-Carly Filmographer
Hey, thanks for the fav :)
chuunin7Professional Filmographer
I tagged you.. See my journal >> [link]
porcelanitaProfessional Traditional Artist
thanks for the fav!!!

:hug: