lorisdraws's avatar
135 Watchers5.3K Page Views76 Deviations
Artist // Student // Digital Art
  • May 29
  • Deviant for 2 years
  • She / Her

Moving to another platforms.

Moving to another platforms.

My sites where I will post my art from now on: Facebook: https://www.facebook.com/Lorissart Furaffinity: www.furaffinity.net/user/lorisdraws/ Instagram: www.instagram.com/lorissart/ Please follow me on these sites if you want! It will be a small rant about DeviantArt, I'm sorry, if you're annoyed by people who doesn't like Eclipse, this isn't your journal. *sigh* So, yeah. I've tried to make friends with the new layout of deviantart. I swear I did try it, but I simply can't bother uploading anything anymore here, neither sorting groups to show my art or checking art from others. And as I saw, I'm not alone in this situation, many artist became inactive, left, or changed platforms, and now it's my turn. I was there for eleven or twelve years now with many accounts, active and deactivated, moved a lot. Made a lot of friends, lost some. Got art and gave, got awesome commissions, meet a lot of different and friendly, interesting, chill people. Even got to fight with an

Commissions are OPEN!

Commissions are OPEN!

Hey there! I've opened up my commissions, you can check it on my main page. If you have another idea on your mind, and the commissions doesn't fit what you prefer, feel free to note me, and we'll talk about it in private. Have a nice day, Loris

Joining deviantart - Commissions

Joining deviantart - Commissions

Hey guys, I'm new here, just joined this community. The main reason of the joining was that, I want to open up my commissions. If you have an idea what should I open, or have a request about that, or a question, feel free to note me. I may open up requests before that for a few people, just that you can see the quality of my art. Anyway, have a nice day, see you soon :)

Comments 45

Join the community to add your comment. Already a deviant? Log In
SerostheDragonHobbyist Digital Artist

Your artwork is so incredible, Ioris! ;w; I dunno why you have small watch numbers!


Keep up the amazing artwork! ^^

0CDisorderHobbyist Digital Artist
Thank you so much for watching me! :3
lorisdrawsStudent Digital Artist
You're welcome <3 your art is amazing!
RaiberdHobbyist Writer
Üdvözlet!

Kérlek engedd meg hogy kifejezzem, mennyire lenyűgözőek és tehetségesek az alkotásaid! Legyenek akár Warcraft sárkányokról, akár másmilyenekről, állatokról, karakterekről vagy a diplomamunkádról, igazán gyönyörűek mind. Hasonlóan érdekes a karaktered, Nayasako is, sőt nagyon hasonló személyiség az egyik saját karakteremhez! :)

Legyen további szép napod! ^v^
lorisdrawsStudent Digital Artist
Szia,

köszönöm szépen a szép szavakat. :) Örülök, hogy tetszik neked a munkám! 

Mesélsz arról a karakteredről? :D

És legyen neked is szép napod!
RaiberdHobbyist Writer
Szia,

Igazán nincs mit, én örülök hogy rá találtam az alkotásaidra. Remélem hamarosan mások is követni fognak, bőven megérdemelnél jóval több követőt! :)

Szívesen! Egy sárkány az, akit a jelenleg lefordítás alatt álló történetemhez képzeltem el, amelyben ezek a csodás lények állnak a középpontban, a velük élő emberekkel együtt. A neve Vörös Agancs, angolra Scarlet Antler-nek fordítottam. Ezt az elnevezést arról kapta, hogy egyrészt agancs szerűek a szarvai ami ha ritkán, de előfordul a sárkányok között, másrészt hogy ezzel ellentétben példátlan módon vöröses színűek is. Egyúttal utal arra, hogy a te karakteredhez hasonlóan ő is az erdőben él, a természet és lakóinak a védelmezője.
Továbbá Nayasako-hoz hasonlóan ő is néma, a tojásból kikelése óta egyetlen hangot sem tudott kiadni, mivel nem fejlődtek ki a hangszálai. És mivel nem tud kommunikálni, így a szülein kívül nem tudja senki sem az igazi nevét amelyet a kikelésekor ráruháztak, sem pedig a pontos korát. Ezért is nevezik mások a fő jellegzetessége után.
Mivel némaként nem képes se a faja nyelvén, sem pedig az emberei beszéden sem megszólalni, de még a faja régi, ősi idejéből visszamaradt primitívebb, üvöltésekből, morgásokból álló  kommunikációra sem, a társai megértése és támogatása ellenére egyedül érezte magát, távol állva a közösségüktől. Azonban ahogy egy csodálatos élmény után kiderült, amit nem találhatott meg a fajtársai között, arra rábukkant az erdőkben és annak lakóiban.

Röviden, én úgy képzeltem el a sárkányaimat mint a természettel harmóniában élő, azt védelmező, és a természet szellemeinek az útmutatását követő lényeket. Csak annyit vesznek el tőle amennyire feltétlen szükségük van, azt is mérhetetlen tisztelettel és hálával. Képesek érezni maguk körül a természetet, és egy bizonyos mértékig képesek kommunikálni az állatokkal. Vörös Agancs pedig, mint az említett élményben, kispikkelyes korában rájöhetett, különös tehetséggel bír az utóbbiakban. Habár soha nem lesz képes kimondani egyetlen szót sem, ahogy egyetlen hang sem fogja elhagyni a torkát, az elméjével képes kommunikálni az állatokkal, sokkal intenzívebben mint a fajtársai. És noha az állatok egyszerű elméje és társasága nem hasonlítható a fajtársai vagy az emberek társaságához, de köztük végre életében elsőként végre képes volt a kommunikációra.

Az állat barátai mellett az évek során arra is rájött, hogy sokkal érzékenyebb a természet láthatatlan szellemeinek az érzékelésére is. Amíg a legtöbb fajtársa mély meditációba merülve képes csak érezni a jelenlétüket, és talán hallani a suttogásukat, Vörös Agancs tisztán érti és érzi őket maga körül, sőt, néha még úgy is hiszi mintha látná őket a szeme sarkából, pedig erre csak is egyetlen másik, mitikus sárkány képes. Ugyanígy tisztán hallja a suttogásukat a fejében, és igazán rendkívüli módon, ezt a kommunikáció nem csak egyirányú, hanem némelykor a szellemek meg is válaszolják a kérdéseit.

Ezek fényében talán nem meglepő, hogy a faja ősi lakhelyének, a Völgynek a gyönyörű erdőit preferálja lakhelyéül. Az állatokkal, a fákkal, és a szellemekkel való kapcsolata miatt az évek alatt ezen erdők, a természet élő védelmezőjévé vált, annak mind örömteli, és egyben kegyetlenebb kötelességével együtt.
És ennek a természettel való köteléknek köszönhetően elsajátított természeti mágiát is, pedig általában a sárkányok csak egy már abban jártas fajtársuk, egy etera tanításával képesek rendkívüli erőfeszítések és nehéz tanulás után. Ő pedig nem csak hogy ilyen tanár nélkül lett képes rá, de talán egyenesen a szellemek oktatták rá.

A kinézetére visszatérve, a te karakteredhez újfent hasonlóan világos színűek a pikkelyei, azok ivory, elefántcsont színben pompáznak. A hasi lemezei azonban sötétebb, vöröses-barnásak, a szemei pedig világos bíborszínűek. Ugyan ilyen színben szeplők és foltok borítják néhol a testét, főleg az arcát és a végtagjai legalsó részeit, valamint a mancsát. A kinézetét pedig tovább szépíti hogy tollak ékesítik a fejét, és onnan lehúzódva egészen a farka végéig.

Már két éve felmerült az ő alapötlete, de csak idén január elején írtam meg igazán mindenében, bár a történetében még odább van a debütálása.
Remélem hogy nem zavart a hosszú leírásom, sajnos ha belelendülök, soha nem tudom rövidre fogni! Pedig így is még annyit beszélhetnék róla :)

Köszönöm, a válaszod és érdeklődésed máris szebbé varázsolta! ^v^
AmisgaudiProfessional Digital Artist
Thanks for the watch! Saludos!