Shop Forum More Submit  Join Login
About Artisan Crafts / Hobbyist JuliaFemale/Finland Recent Activity
Deviant for 3 Years
Needs Core Membership
Statistics 55 Deviations 64 Comments 2,753 Pageviews
×

Newest Deviations

Hiding from Trouble (Brave: Merida) by KvartsiCosplay Hiding from Trouble (Brave: Merida) :iconkvartsicosplay:KvartsiCosplay 1 0 Yellow Fields (Undertale: Toriel) by KvartsiCosplay Yellow Fields (Undertale: Toriel) :iconkvartsicosplay:KvartsiCosplay 2 0 Working Hard (Frozen) by KvartsiCosplay Working Hard (Frozen) :iconkvartsicosplay:KvartsiCosplay 4 5 Fairytale... Just not Today (Frozen) by KvartsiCosplay Fairytale... Just not Today (Frozen) :iconkvartsicosplay:KvartsiCosplay 9 3 Mistress of the Sea (Ursula: Little Mermaid) by KvartsiCosplay Mistress of the Sea (Ursula: Little Mermaid) :iconkvartsicosplay:KvartsiCosplay 7 0 Just a Flash of Green (HP: Dolores Umbridge) by KvartsiCosplay Just a Flash of Green (HP: Dolores Umbridge) :iconkvartsicosplay:KvartsiCosplay 6 0 Fight among Friends (Hetalia) by KvartsiCosplay Fight among Friends (Hetalia) :iconkvartsicosplay:KvartsiCosplay 13 0 Meeting at Dawn (Queen of Hearts) by KvartsiCosplay Meeting at Dawn (Queen of Hearts) :iconkvartsicosplay:KvartsiCosplay 10 0 Patience of a Viking (APH: Sweden) by KvartsiCosplay Patience of a Viking (APH: Sweden) :iconkvartsicosplay:KvartsiCosplay 4 0 Wicked this way comes! (HP: Dolores Umbridge) by KvartsiCosplay Wicked this way comes! (HP: Dolores Umbridge) :iconkvartsicosplay:KvartsiCosplay 9 3 Magical Offerings (PMMM: Kyubey) by KvartsiCosplay Magical Offerings (PMMM: Kyubey) :iconkvartsicosplay:KvartsiCosplay 16 0 Strange grounds (HP: Dolores Umbridge) by KvartsiCosplay Strange grounds (HP: Dolores Umbridge) :iconkvartsicosplay:KvartsiCosplay 12 3 The Adorable Offer (PMMM: Kyubey) by KvartsiCosplay The Adorable Offer (PMMM: Kyubey) :iconkvartsicosplay:KvartsiCosplay 7 12 Evening stroll (APH: Russia) by KvartsiCosplay Evening stroll (APH: Russia) :iconkvartsicosplay:KvartsiCosplay 2 0 Another cold weather (APH: Russia) by KvartsiCosplay Another cold weather (APH: Russia) :iconkvartsicosplay:KvartsiCosplay 14 6 Suspicious (Doctor Who: Dalek) by KvartsiCosplay Suspicious (Doctor Who: Dalek) :iconkvartsicosplay:KvartsiCosplay 4 3

Favourites

Somber Letters by MeganCoffey Somber Letters :iconmegancoffey:MeganCoffey 121 3 What you want from me? ~ Bellatrix cosplay by FLovett What you want from me? ~ Bellatrix cosplay :iconflovett:FLovett 62 5 Captain Jack Sparrow Look-alike by TruEntertainments Captain Jack Sparrow Look-alike :icontruentertainments:TruEntertainments 4 2 Go to the Dark Side by LinaliaVII Go to the Dark Side :iconlinaliavii:LinaliaVII 13 0 Mermaid Ariel by MariLunaCosplay Mermaid Ariel :iconmarilunacosplay:MariLunaCosplay 30 1 Happy Hunting- Aela the Huntress by ValenniaCosplay Happy Hunting- Aela the Huntress :iconvalenniacosplay:ValenniaCosplay 5 2 Tribal Shamanic by elenasamko Tribal Shamanic :iconelenasamko:elenasamko 229 11 Hang in there, Lara! by RachAsakawa Hang in there, Lara! :iconrachasakawa:RachAsakawa 73 19 widow reflection by patecroute widow reflection :iconpatecroute:patecroute 8 0 joan rouling. Faculty of Gryffindor by VeroNArt joan rouling. Faculty of Gryffindor :iconveronart:VeroNArt 8 0 BC17 - Zenyatta by BlizzardTerrak BC17 - Zenyatta :iconblizzardterrak:BlizzardTerrak 26 4 Dolores - A Path for Everyone by elliria Dolores - A Path for Everyone :iconelliria:elliria 32 2 Expelliarmus by LucreciaPhoto Expelliarmus :iconlucreciaphoto:LucreciaPhoto 6 0 Roy Mustang - FMA by Carlos-Sakata Roy Mustang - FMA :iconcarlos-sakata:Carlos-Sakata 21 1 Queen Elsa by saend-me-money Queen Elsa :iconsaend-me-money:saend-me-money 27 0 Archer 06 by AnkhaiStenn Archer 06 :iconankhaistenn:AnkhaiStenn 6 2

Groups

:iconotakuland: :iconlots-of-cosplay: :iconhetaliafanclub: :iconunkown-cosplayers:

deviantID

KvartsiCosplay's Profile Picture
KvartsiCosplay
Julia
Artist | Hobbyist | Artisan Crafts
Finland
I'm a cosplayer from Finland, that usually goes to multiple conventions. New ideas are appreciated!
Interests

Activity


Kokkoconista tuli loppujen lopuksi yksi vuoden hauskimmista coneista (sekä tietty conivuoden päätös). Se ei suoranaisesti varmaan johtunut Kokkoconista itsestään (vaikka sekään ei huono ollut) vaan meidän coniporukan sekamehuhuuruista.

Kokkolaan lähdimme perjantaina Neekkiksen, Marakun ja Mondettan kanssa, mistä poimimme matkaan vielä S:n ja myöhäisillasta Perspektiivivirheen. Se oli kohtuullisen vaikeaa, kun otti huomioon, kuinka kolme meistä (saatoin olla yksi heistä…) oli pakannut mukaansa suurinpiirtein koko omaisuutensa. Noh, auto liikkui edelleen painosta huolimatta, joten mitäs siitä. Takapenkki osasi tiivistää.

Pienoinen erikoisuus tällä conireissulla oli vuokraamamme conimökki. Mökki on tässä aika laaja termi, koska se oli enemmänkin porvarin loma-asunto. 5/5; menisin uudestaan. Siellä oli jopa sauna! Tiettyä hupia saimme jo siitä, että Neekkiksen fanit löysivät hänet heti, kun olimme menossa kirjautumaan sisään.

Coniin lähteminen oli ollut lievästi sanottuna hektistä, joten pelkäsin unohtaneeni cosseistani jotakin. Koska olen laiska enkä ole vieläkään saanut purettua tavaroitani (ähem), otin vain ne jotka lähtivät suosiolla mukaan. Kitaconista toistuen Nyotalia Venäjä olikin jo sopivasti esillä, mutta Hetalia-teema jatkui Venäjän Bloody Sunday-versiolla seuraavanakin päivänä. Cosseista ei onneksi unohtunut mitään, mutta muistitikku jäikin kotiin. Ups. (Onneksi sähköposti toimii!)

Lauantai lähti käyntiin epätavallisen kylmänä. Se iski hieman turhan kovaa, kun Kitaconin oli ollut epätavallisen lämmin vain viikkoa ennen. Ehdimme kuitenkin lämmittelemään “Sovinismia Hopeanuolessa?“-luennolle. Minä pidin siitä oikein paljon, ja monet pointit mitä luennoitsija esitti olivat hirmuisen mielenkiintoisia. Ainoa huono puoli oli sen hienoinen venyminen, mutta niin “saattoi” käydä allekirjoittaneellekin, eli en rupea siitä sen kummemin jeesustelemaan asiasta.

Lauantaina kävimme myös katsomassa Cosplaydeitin. Se oli samaten todella viihdyttävä, ja oli hankala uskoa, että se oli juontajien ensimäinen deitti. En tuntenut sarjaa, josta heidän cossinsa olivat, mutta niiden luonteen tulivat voimakkaasti ilmi ilmankin. Pari kertaa heidän persoonansa menivät hieman osallistujien edelle, mutta katsojan näkökulmasta kaiken se oli silti kaikkiaan riemukasta katsottavaa. Itsekkäistä syistä suosikkihetkeni oli se, kun hieman myöhässä ymmärsin erään sanaleikin ja tyrskähdin muuten hiljaisessa salissa nauramaan. Luonnollisesti Neekkis ja Maraku olivat jälleen oikein loistavia omilla kierroksillaan.

Sunnuntaina ensimmäisenä olikin oma luentoni, eli “Erilaiset (eli samanlaiset) Pohjolat”. Kyseessä oli Hetaliaa ja Scandinavia and the Worldiä vertaileva luento. Se ei tuntunut menevä kovin hyvin (ehkä hieman liian raskas?), mutta muiden sanomien mukaan kehtaan näyttää kasvoni vielä julkisesti. Yritän luottaa tähän. Tiettyä harmia tuli myös siitä, että ulko-ovet avattiin täsmälleen samaan aikaan, kuin luennon piti alkaa. Pahoittelut erikseen siis siitä, että otin hieman yliaikaa myöhästymisen takia.

Toinen ohjelma, jossa olin, oli “Kuolleet fandomit, kun kukaan ei kuule fanitustasi”-paneeli Neekkiksen, Marakun ja Mondettan kanssa. Välillä puhuimme toistemme päälle, ja toistelimme itseämme, mutta näiden kolmen kanssa on aina lystikästä huutaa päällekäin. Jatkoa odotellessa siis!

Sain jälleen aihetta ilkeään nauruun, kun pakotin ystäväni jäätävään pakkaseen kuvattavaksi. Itseään ei pitäisi kehua liikaa, mutta vissiin jotain taitoa minulta löytyy, kun muut suostuvat tähän. Tai tietty vaihtoehtoisesti heidät on vain kasvatettu hyvin! Kuvia tuli muuten kahden päivänä vaivaiset 1361, eli editoinnissa saattaa taas kestää.

Maksamattomana mainoksena minun täytyy kehua vielä One Night Ultimate Vampire-peliä. Sitä oli törkeän hauska pelata sekä mökillä, että conissa. Jos saatte tilaisuuden, niin ottakaa se. Pikaruokavampyyri suosittelee.

Kaiken kaikkiaan Kokkocon oli lämpimä kokemus kaikessa paitsi säässä. Conipaikka oli sinänsä sopivasti mitoitettu, ettei se tuntunut yleisesti tyhjältä (paitsi ehkä tiettyihin aikoihin päivistä), ja siellä riitti tekemistä. Kaikkein parasta oli kuitenkin seura (ja minä muistan vielä pitkään muiden antamat lupaukset yhteisestä ryhmäcossista erään tiettyyn sarjaan liittyen <3). Menisin ehdottomasti vielä uudestaankin, jos Kokkocon palaa vielä.

Comments


Add a Comment:
 
:iconshortbutlethal:
shortbutlethal Featured By Owner Aug 1, 2017
Thank you so much for adding one of my Mad Maxine cosplay pics to your favorites!!
Reply
:iconsilent--laughter:
Silent--Laughter Featured By Owner Nov 7, 2016  Hobbyist Artist
Thank you for the favriots :D
Reply
:iconsilent--laughter:
Silent--Laughter Featured By Owner Oct 26, 2016  Hobbyist Artist
Thank you for the fav :D
Reply
:icondevoisback:
devoisback Featured By Owner Oct 15, 2016  Hobbyist Photographer
Thanks so much for faving - :)
Reply
:iconshortbutlethal:
shortbutlethal Featured By Owner Sep 9, 2016
Thank you so much for adding one of my 1950's Harley Quinn cosplay pics to your favorites!!
Reply
:iconsilent--laughter:
Silent--Laughter Featured By Owner Sep 9, 2016  Hobbyist Artist
Thank you so much for the fav :D
Reply
:iconelusivevalyrian:
ElusiveValyrian Featured By Owner Jul 16, 2016
Hello! First let me say how much I LOVE your work!!!!! I just adore Disney and the Villains. Just fantastic work. and second, thank you for the favoring some of my cosplay. You're very sweet and I truly appreciate that. 


Nice to meet you. Hug 
Reply
:iconkvartsicosplay:
KvartsiCosplay Featured By Owner Jul 16, 2016  Hobbyist Artisan Crafter
Hearing that just made my day! Thank you!
Of course I did, your work is amazing! :>
Reply
:iconelusivevalyrian:
ElusiveValyrian Featured By Owner Jul 16, 2016
Awwwww! I'm so happy to hear that!!!

And thank you for the very kind words. Heart 
Reply
:iconkitkat-chaan:
KitKat-Chaan Featured By Owner Mar 21, 2016  Hobbyist General Artist
Thank you so much for the fave =^~^=
Reply
Add a Comment: