Krigshjartan's avatar

Krigshjartan

108 Watchers
60.7K
Pageviews
438 Deviations
Badges
Super Llama: Llamas are awesome! (12)
My Bio
Note in English: This is the official concept gallery for the Swedish Larp Campaign Krigshjärta (Heart of War).
For further information or if you'd like to join one of our larps, please contact the board at info[at]krigshjarta.com.

Välkommen till Föreningen Krigshjärtans officiella bildbank. Här kommer godkända konceptbilder att läggas upp och fyllas på successivt. Önskar ni inte längre vara med i bildbanken, antingen som fotografer eller som modeller, lämna ett meddelande under bilden ifråga, skicka ett privat meddelande till Krigshjartan på DeviantArt, skriv till någon i styrelsen på Facebook, per mail eller per sms, eller skicka ett mail till info[at]krigshjarta.com så ser vi till att den försvinner så fort som möjligt.

Önskar ni bidra till bildbanken? Kontakta någon i styrelsen, i första hand Eva Wei, med ditt bildförslag, eller maila bilden till info@krigshjarta.se för godkännande. Tänk på att bilderna ifråga klart och tydligt ska visa de dräkt- och utrustningskrav som kampanjen efterfrågar, samt vara godkända att användas av fotografen.

OBS: Samtliga bilder förekommande i bildbanken får användas av föreningen KrigshjärtaN för icke-kommersiellt bruk, så som exempelvis som exempelbilder vid föreläsningar och utskick inför arrangemang. För annat bruk, kontakta fotografen samt modellerna i respektive bild för ytterligare information.

Profile Comments 15

Join the community to add your comment. Already a deviant? Log In
Happy Birthday!
Happy Birthday!
Happy Birthday!
No problem, I like good art:) I invite you to my gallery:)If you like my work, watch me :)