Nyhetsbrev v.36 - forsta for hosten!

18 min read

Deviation Actions

KingdomOfSweden's avatar
Published:
1.3K Views
Viktigt!
:bulletyellow: Vi eftersöker ny kalendarium-ansvarig, skicka ansökan till petrova
:bulletyellow: Vi eftersöker chatt-ansvarig, skicka ansökan till petrova:bulletblue: VECKOBREV

:bulletblue: Länka på tema SKUGGA/SKUGGOR
:bulletblue: Feature på tema färg
:bulletblue: Tips och trix-länkar
:bulletblue: Kingdom of Sweden Award v.36
:bulletblue: Nya medlemmar
:bulletblue: Födelsedagar
:bulletblue: Födelsedagsfeature!Något du vill dela med dig av i nyhetsbrevet?

Skicka en note till gruppen. Kan gälla vad som helst.
Exempel: Fått ett nytt jobb? Kommit in på utbildning? Blivit publicerad? Ställer ut dina verk? Osv?
VECKOBREV

Lite kortare nyhetsbrev än vanligt, jag hoppas kunna ha med tips/trix eller inspirations-länkar nästa vecka men jag kände det var viktigare att få ut det än att det fick vänta på en sektion. Jag hoppas att allt är väl med er och att ni haft en fin sommar, ni kommer lite längre fram få dela med er av er sommar och sommar-minnen :aww: Vi är nu sakta men säkert tillbaka och jag har fullt att göra de närmaste dagarna, som det ser ut nu kan eventuellt gallerierna vara stängda till slutet av veckan men vi får se hur snabbt jag jobbar på! För progress report och check-lista se HÄR. Under tiden dela gärna med dig av din DeviantArtist Questionnaire HÄR.

Jo, en sista sak - är detta skin läsbart. Om inte så byter jag!

Ha det så bra så länge,
petrova


Swedish Hi by nillemotesLänka på tema SKUGGA/SKUGGOR

Varje vecka har vi ett tema i nyhetsbrevet som du kan dela med dig en länk till (ny eller gammal spelar ingen roll) så får du en feature i nästa nyhetsbrev. Alla medium välkomnas!

Regler:
:heart: TEMA: skugga/skuggor
:heart: max 1 per person
:heart: ny eller gammal deviation spelar ej roll
:heart: länka i kommentarerna (ej thumb)
:heart: senast söndag 6 sept kl 23:00


Swedish Hi by nillemotesFeature på tema sommar

Swedish Hi by nillemotesKingdom of Sweden Award v.36

Verk som stod ut bland de godkända verken förra gången. Denna vecka är verken utvalda av Sjazna och godkända av petrova  och får använda KoSa-stamp i sin description. Obs: om du har klagomål gällande vilka som fått KoSa så skicka en note till petrova och inte till någon annan.

"Bubblare", 0-2 bubblare stycken med motivering varje vecka. Dessa väljs också ut av Sjazna och godkänns av petrova. Dessa verk hamnar dock inte i Featured-galleriet och de får INTE använda KoSa-stamp. Dessa har lite annorlunda krav än KoSa.

*~KoSa~*

Skylarc88, "Enviroment Piece Forced2"
Enviroment Piece Forced2 by Skylarc88
Motivering:
Ett riktigt snyggt gjort karaktärskoncept, där vi får en tydlig uppfattning av både karaktären och dess syfte genom en snygg, välgjord design. Riktigt imponerande arbete med digital skulptering, och grymt användande av effekter, ljus och anatomi för att ge karaktären ett starkt intryck. Riktigt kul att få se karaktären från flera vinklar, samt att där finns skavanker och ojämnheter i huden då detta ger en starkare känsla av realism och trovärdighet. Bra gjort!


ImoonArt, "Grown Up Skull Kid"
Grown Up Skull Kid by ImoonArt
Motivering:
Genom detta verk dras åskådaren direkt in i en värld av magi, mystik och illusion: vi undrar vem och vad karaktären är, om denne är ond, god eller tillhörande en gråzon mellan dem. ImoonArt har gjort ett fantastiskt och detaljerat arbete med karaktärsdesign, kostym och attribut så som maskens design och handskarna - karaktären känns verkligen unik och originell. Ljuseffekterna är väl utförda och ger en tydlig atmosfär och personlighet till verket och karaktären, bl.a genom skuggor och ljusskiftningar i de olika materialen. Tillsammans gör kompositionen att verket blir skrämmande men ändock tilldragande! Snyggt!*~Bubblare~*

Madmorumotto, "Addiction"
Addiction by Madmorumotto
Motivering:
Ett riktigt spöklikt och kusligt verk, där den obehagliga känslan är överväldigande och oundviklig. Karaktärens blick äter sig in i åskådaren och lämnar bestående intryck, medan resten av verket samarbetar för att höja effekten av sagda blick. Färgval, komposition och kontrasten mellan skärpa/oskärpa är också väl valt och välgjort, och bidrar markant till stämningen.


Swedish Hi by nillemotesNya medlemmar

Välkomna, jag hoppas att ni kommer trivas. Se till att läsa reglerna (länkade i er välkomst-kommentar på er profilsida) och om ni har några frågor på dessa så tveka inte att höra av dig till gruppen eller till petrova. Submissions och ansökningar godkänns 1 gång per vecka (oftast måndag) men kommentarer besvaras löpande. Om du uppgett din födelsedag till mig så kan det tag innan du hamnar på listan då jag uppdaterar den en gång i månaden men du kommer notifieras när du är med på listan.
:iconthepuglover: :iconlieutenantdorky: :iconmustachegazer: :iconmartinwilhelmsson: :iconhebinome: :iconknuckleheadofstate: :icontama-bjo:


Swedish Hi by nillemotesFödelsedagar

Stort stort STORT MEGA-GRATTIS TILL...
31 - victimofemotion, eilennA och MyLittleAsspit
1 - Sayuri1314, MrChemical och scout-sama
2 - Prudance, Dizor och AndreasJd
3 - Asynja, SPartanen och Lucid-Nebula
4 - LoneDoggy,  vilhelmina och C-Conztantine
5 - Windwakerwolf
6 - JessieJames-1992 och FixelCat

Och ett STORT GRATTIS i efterskott till Flamingoz (23 juli) och Tama-Bjo (13 aug)!


Swedish Hi by nillemotesFödelsedagsfeature!

Verken är utvalda av SaraLj. Om en deviant förekommer två gånger får hen feature 1 gång och om hen inte har några deviations så får hen inte heller någon feature.
Om du undrar vad som togs upp i förra nyhetsbrevet så kika HÄR.

© 2015 - 2023 KingdomOfSweden
Comments15
Join the community to add your comment. Already a deviant? Log In
Sjazna's avatar
Private Lesson <- Tema skugga :)


Och jag gillar le skin. Det är en väldigt behaglig färg som fortfarande låter mig läsa texten utan att det skär i ögonen.