Nyhetsbrev v.13

18 min read

Deviation Actions

KingdomOfSweden's avatar
Published:
844 Views


VI EFTERSÖKER PRISER TILL TÄVLING
Skriv i kommentar eller skicka note till petrova
(du kan fortfarande tävla om du ger pris):bulletblue: VECKOBREV

:bulletblue: Länka på tema VÅR
:bulletblue: Feature på tema sned
:bulletblue: Tutorials
:bulletblue: Kingdom of Sweden Award v. 13
:bulletblue: Födelsedagar
:bulletblue: Födelsedagsfeature

Något du vill dela med dig av i nyhetsbrevet?

Skicka en note till gruppen. Kan gälla vad som helst.
Exempel: Fått ett nytt jobb? Kommit in på utbildning? Blivit publicerad? Ställer ut dina verk? Osv?
VECKOBREV

Alldeles för trött för att skriva något långt. Tänker egentligen bara säga att glöm inte att det blir sommartid på söndag och att nästa vecka drar jag igång tävlingen (1 april :lol:) samt har en annan överraskning åt er!

Ha det så bra så länge,
petrova


Swedish Hi by nillemotesLänka på tema VÅR

Varje vecka har vi ett tema i nyhetsbrevet som du kan dela med dig en länk till (ny eller gammal spelar ingen roll) så får du en feature i nästa nyhetsbrev. Alla medium välkomnas! Vi kör mars ut.

Regler:
:heart: TEMA: vår
:heart: max 1 per person
:heart: ny eller gammal deviation spelar ej roll
:heart: länka i kommentarerna (ej thumb)
:heart: senast söndag 29 mars kl 23:00


Swedish Hi by nillemotesFeature på tema sned

Swedish Hi by nillemotesTutorials

:painter: Silhouette photos: 10 tips for capturing them
:painter: How to make an internal flash bouncer
:painter: How to shoot dreamy backlit portraits with natural light


Swedish Hi by nillemotesKingdom of Sweden Award v.13

Verk som stod ut bland de godkända verken förra gången. Denna vecka är verken utvalda av Sjazna och godkända av petrova  och får använda KoSa-stamp i sin description. Obs: om du har klagomål gällande vilka som fått KoSa så skicka en note till petrova och inte till någon annan.

"Bubblare", 0-2 bubblare stycken med motivering varje vecka. Dessa väljs också ut av Sjazna och godkänns av petrova. Dessa verk hamnar dock inte i Featured-galleriet och de får INTE använda KoSa-stamp. Dessa har lite annorlunda krav än KoSa.

*~KoSa~*

annafjellborg, "Bracelet: Forest Spirit"
Bracelet: Forest Spirit by annafjellborg
Motivering: Detta verk är en fantastiskt vacker komposition, som andas magi och mystik! Härliga former och färger riktar tankarna mot natur, mot ädelstenar och skatter, men behåller också hintar om att det inte är helt ofarligt att söka det. Balanserad komposition trots assymetrin, och det finns en harmoni och en stark dragningskraft. Fantastiskt detaljarbete och mycket träffande titel! Snyggt!


micke1989, "Oakbox Mk1"
Oakbox Mk 1 by micke1989
Motivering: Kul initiativ till dator-chassi och riktigt snyggt resultat! Att behålla det naturliga träet ger en intressant kontrast till vad vi vet är inuti - teknologi möter natur - och öppningar som lämnats är både praktiska och dekorativa. Häftig detalj med ljusslingan, och snyggt arbete med detaljer och rena linjer! Balanserat och estetiskt tilltalande - vackert!


C-Conztantine, "Inner DeMon"
Inner DeMon by C-Conztantine
Motivering: Detta verk är en fantastisk illustration av något mörkt och kusligt som ändock kan tyckas levande. Imponerande arbete med djup och perspektiv som verkligen drar in åskådaren! Detaljer som hur tygkanter och trasigt tyg ger en högst realistisk känsla till bilden, och att alltihop är gjort i en mörk gråskala gör intrycket än mer imponerande. Riktigt starkt i all kuslighet!*~Bubblare~*

SL-PhotographySWE, "Fierce Red"
Fierce Red by SL-PhotographySWE
Motivering: Ett vackert foto med en intressant färgkontrast! De relativt typiska jordfärgerna står i en skarp kontrast mot fågels röd-svarta kombination, och låter verkligen fågeln vara fokus i bilden.  Dramatiskt, och snyggt fångat!


Neffo, "I'll take that"
:bigthumb518682495:
Motivering: Hergés 'Tintin' och hans vänner är för många välkända figurer, och denna cosplay fångar både utseende och personlighet hos Tintin och hans hund Milou på ett pricksäkert, roande vis. Bra öga för detaljer och kul interaktion! Bra gjort!


Swedish Hi by nillemotesNya medlemmar

Välkomna, jag hoppas att ni kommer trivas. Se till att läsa reglerna (länkade i er välkomst-kommentar på er profilsida) och om ni har några frågor på dessa så tveka inte att höra av dig till gruppen eller till petrova. Submissions och ansökningar godkänns 1 gång per vecka (oftast måndag) men kommentarer besvaras löpande. Om du uppgett din födelsedag till mig så kan det tag innan du hamnar på listan då jag uppdaterar den en gång i månaden men du kommer notifieras när du är med på listan.
:iconandreasraninger: :iconmoonlightui: :iconfarmorcn:


Swedish Hi by nillemotesFödelsedagar

Stort stort STORT MEGA-GRATTIS TILL...
23 - Julliecious och YaredZenebe
24 - deadaccount11, AilwynRaydom, Anselmeth och samete
25 - ErikBjornor, Moochiino, AlbinoNial, RokkeR, SilvesterVitale, ConnyG och snowywonderland
26 - Weelow, limpan93 och MjuPhoto
27 - stryder99, goldensebbe och 895-Graphics
28 - Perzec
29 - Batmaaaaan, Ayumi-okashi och Echtaria


Swedish Hi by nillemotesFödelsedagsfeature!

Verken är utvalda av SaraLj. Om en deviant förekommer två gånger får hen feature 1 gång och om hen inte har några deviations så får hen inte heller någon feature.
Hiding by Julliecious :thumb414486593: :thumb493697105: Rainbow nightlife by AilwynRaydom Movie-still-1 by Anselmeth . GAZEFAZE by ErikBjornor Long time no see... by Moochiino PH - Stars Above by AlbinoNial Sunlit Fields by RokkeR The Mercenary by SilvesterVitale DTA entry - roses in the sand by snowywonderland Selina Kyle by Weelow :thumb150487974: Earth - Waterman Butterfly modification by MjuPhoto Autumn waiting at my doorstep.. by stryder99 ketchup bottle by goldensebbe Walter Samuel Sig by 895-Graphics Aurora - Old but Modern by Perzec elefantkallalilja by Batmaaaaan Valentines pokemon contest by Echtaria
Om du undrar vad som togs upp i förra nyhetsbrevet så kika HÄR.

© 2015 - 2022 KingdomOfSweden
Comments11
Join the community to add your comment. Already a deviant? Log In
micke1989's avatar
Tackar hjärtligast för KoSa och den fina motiveringen. Det värmer!