juustozzi's avatar

juustozzi

Juusto Pääkkönen
203 Watchers410 Deviations
35.1K
Pageviews
xXChocolateRobotsXx
alicethesunflower
exocica94
Zephyrsound
snowwolfhowler
Flora-Fudou-Akio-123
Seagirl33
Acid-Jaws
haaveilijapanda
Yoagi
MouseAvenger
maximumelricride
Joe-the-Hoe
CanisAlbus
Mistmoor
arisuonpaa
Moksutin
eeedth
PsychoBlackStar
emmatleena
aikalikka
TigerClaw-chan
Inazuma-Eleven
oxboxer
Midorikiss
damidnighter
grzanka

Deviation Spotlight

  • Mar 7
  • Finland
  • Deviant for 17 years
  • She / Her
Badges
Albino Llama: Llamas are awesome! (74)
I Heart DeviantArt Gear: Proud supporter of deviantGEAR
My Bio
Juusto • 22 years • female
minäkin haluan osallistua;;; ei ole tullut piirreltyä elukoita kunnolla aikoihin, olisikin aika verestää vanhoja taitoja. :> gramarye http://juustozzi.deviantart.com/art/The-old-man-103290075 drew http://juustozzi.deviantart.com/art/Searching-for-you-155859079?q=gallery%3Ajuustozzi%2F626268&qo=205 (tail is normal lenght, not like in picture)shanghai 25.media.tumblr.com/5320bc57026bfff54ec12bc80e32b35f/tumblr_mg9p5db0Vb1qjoqn8o1_1280.jpg I'm quite okay with everything! bloody & guro stuff too, though not with shanghai, please (´・ω・`)
Join the community to add your comment. Already a deviant? Log In

Commission info

0 min read
► more here ◄
Join the community to add your comment. Already a deviant? Log In
Let's try this again.
Join the community to add your comment. Already a deviant? Log In

Profile Comments 325

Join the community to add your comment. Already a deviant? Log In
Paljon onnea Juustoseni~ ♥
Terve! Piirsin sulle Salakummituksessa ja kiinnostaisi tietää, että näitkö oman puolikkaasi? :'D Laitoin asiasta Notea mutta jos se jäi huomaamatta, niin tässä vielä linkkiä. 


Joka tapauksessa rauhallista Joulukuuta~
voi ei apua, multa on jäänyt kaikkea huomaamatta devan puolelta---- pahoittelut ihan liian pitkästä kestosta mutta juu, sain sen, ja se on tajuttoman ihana! ;;_;; kiitän erittäin paljon!

(jos haluat ihan kunnon kommenttia tai kritiikkiä tai mitä vaan niin sano vain, keräilen täältä sanattomana leukaani lattialta tähän hätään.)
No hyvä kuitenkin et huomasit, se on tärkeintä! Ja että pidit. <3
Tervehdys! :3 Voisitkohan kenties osallistua piirustuskilpailuuni! Voit voittaa 12 kuukauden Premium Membershipin +350 points! Luvassa on myös paljon muitakin palkintoja! Kisa ei ole vakavamielinen ja se on vain ajanvietettä varten, kuitenkin tarvitsen vielä lisää osallistujia ;u;. Tempaudu mukaan vaan! ; ) -->   segosama.deviantart.com/journa…
heipä hei! voi hitsit, olisi kiva osallistua mutta tällä hetkellä on sellainen vaihe menossa ettei oikein ole aikaa ylimääräisille tekemisille ;_; pahoittelut!
UvU ei se mitään. Ymmärrän täysin, kaikilla on sellaisia hetkiä aina joskus. n.n Mutta jos missään vaiheessa päätätkin muuttaa mielesi, olet aina tervetullut piirtämään kisaani jos haluat! :)