Samoporno

Deviation Actions

By
Published:
0 Comments
78 Views

Како гледати порно филмове са својим партнером?


Гледање порно видеа је изврсно. То је самостална активност која побољшава вашу сексуалну фантазију. Ипак, многи људи желе да укључе своје партнере, али нису сигурни како. Гледање порно видео снимака са партнером звучи лако. То је такође јефтин начин зачињавања ствари између табака. Међутим, некима то може изгледати застрашујуће. Требало би да се опустиш јер гледање порнографије није варање. То није одраз квалитета вашег сексуалног живота. Студије су откриле да парови који заједно гледају порнографију имају здравији и узбудљивији сексуални живот.

Да ли се питате како да подстакнете тај разговор са неким с ким излазите? Порнографија је зезнута тема. Нико не жели да учини да се њихови партнери осећају увређено или неадекватно. Овај чланак ће вам дати савете о томе како са љубавницима гледати порно видео на мрежи. Прво, морате да имате искрен разговор пре гледања порнографије. Вашем партнеру се неће свидети улазак у кревет у потрази за неком акцијом, већ гледање само ропства на вашем мобилном телефону или лаптопу.

1

Иако је већина људи заинтересована за гледање видеос порно снимака, то није свачија шоља чаја. Стога, пре него што изненадите свог партнера, поразговарајте с њим / њом. Уверите се да сте обоје спремни да заједно гледате порнографију и копирате неке позиције пре него што пожурите и преплашите свог партнера. Ако партнеру буде непријатно, престаће да има секс са вама. Поред тога, не морате да организујете неки велики догађај да бисте водили порно ћаскање. Уместо тога, можете питати свог партнера о његовим сексуалним маштањима и делити своје. Разговор би требало да се односи и на његове / њене жеље, а не само на ваше. Ако кажете да заједничко гледање порно видеа може зачинити ствари, можда ћете потакнути ентузијазам.

Друго, пронађите нешто због чега сте обоје. На пример, можда се бавите хардцореом и кожом, али ваш партнер више воли романтична окружења. Када гледате порно видео са неким, морате узети у обзир његов укус. Уместо да репродукујете своје омиљене видео записе, прегледајте заједно и пронађите нешто што вам се обоје свиђа. Доказаће да сте пажљиви према партнеровим свиђањима. Биће му угодније да гледа порнографију са вама ако то раније није радила ни са ким.

14

Не заборавите да је заједничко гледање порно видеа здраво за вашу везу, посебно за сексуални живот. Нека вас не поколебају појединци који мисле да је порнографија опасна. Нисте нека изопачена особа којој је потребно искупљење само зато што волите порнографију. Ако је гледање порно видео снимака тако лоше, људи би своје љубавнике бацали да се крију у подрумима и гледају порнографију по цео дан. Међутим, очигледно није тако.

Према недавним студијама, не постоји зависност од порнографије. Утврђено је да су прошла истраживања порнографије била неуспешна и у великој мери мањкава. Актуелно истраживање показало је да људи који гледају порно филмове пријављују виши ниво задовољства и среће у свом сексуалном животу. Стога је порнографија здрав и сигуран начин истраживања ваше сексуалности. Гледање порнографије са партнером несумњиво ће вас зближити. То ће ваш сексуални живот учинити узбудљивијим и авантуристичкијим.

© 2021 jadefoster72
Comments0
Join the community to add your comment. Already a deviant? Log In