Group Info Group Founded 15 Years ago 753 Members
110,890 Pageviews889 Watchers

Gallery Folders

Featured
...lago di dobbiaco I... by roblfc1892
Red Sea by MarinaCoric
Mickey Got Rabies by MarinaCoric
Distant Dreams by marinsuslic
Croatian nature - Hrvatski krajobrazi
Sweet Summer Memories by allison731
Krupa river by grini
0012 by LordTedric
Pure Morning by Lolipop66
Croatian culture - Hrvatska kulturna bastina
Slavs old village by grini
Some Things Last a Long Time by Lolipop66
Pablo and Andrea by Lolipop66
And The Glitter Is Gone by Lolipop66
Photography - Svjetlopisi II
Girl by slatkatajna
Touch by slatkatajna
Discussion by DanielZrno
Dusk and dawn by Raining-Insanity
Traditional art and crafts
The New Art (The Death of the Painter) by ManuelAdrianzen
where's your scratching post by yayogaak

Mature Content

EVE by MiroDesign
I Think I Think Too Much (Ego) by ManuelAdrianzen
Crafts - Primjenjena umjetnost
Triskele silver talisman with Jade by Gwillieth
Woodland guide silver talisman by Gwillieth
Flame Whisperer silver talisman with Garnet by Gwillieth
Witch's Chest V by Nimphradora
Digital art
Not a friend by Fensy
Fairy Dancer by Fensy
... And Everything Around Them Answered by Nimphradora
Not suspicious at all by Nimphradora
Written - Pisana rijec
Other stuff - Ostali mediji
Ocean Blue Tiles by allison731
Autumn by TheGodessofchohanje
Stone Tiles by allison731
sava/02 by hnji
HR club related
Hr Club by ironicna
Hrvatska zastava emoticon by Ilharess
Manga Anime
Spring goddess pinup Vesna by Tonxbunny94
Photography - Svjetlopisi ZATVORENO
Out of the shadows by Ilharess

Favourites

Croatia Stamp by l8 Croatia Stamp :iconl8:l8 159 54 Waterfall of Krka by Moonbird9 Waterfall of Krka :iconmoonbird9:Moonbird9 21 1 Forces of Water by Moonbird9 Forces of Water :iconmoonbird9:Moonbird9 52 4 Waterfall of Krka 2 by Moonbird9 Waterfall of Krka 2 :iconmoonbird9:Moonbird9 47 2 The Old Lighthouse by Moonbird9 The Old Lighthouse :iconmoonbird9:Moonbird9 19 0 The 14th kilometer by brvnara The 14th kilometer :iconbrvnara:brvnara 4 0 I've Got Ma Style by FernandoGuada I've Got Ma Style :iconfernandoguada:FernandoGuada 5 0 Primosten by turningtorsohr Primosten :iconturningtorsohr:turningtorsohr 1 6 Far away by zly-kt Far away :iconzly-kt:zly-kt 88 12 Single lady by denisbutorac Single lady :icondenisbutorac:denisbutorac 174 47 Historical luxury by freakyf1girl Historical luxury :iconfreakyf1girl:freakyf1girl 0 4 CCXCVI. ..Dalmacija IV. by behherit CCXCVI. ..Dalmacija IV. :iconbehherit:behherit 39 21 The smallest town in the world by Vaivosrykste The smallest town in the world :iconvaivosrykste:Vaivosrykste 4 4

Admins

Founder


:iconilharess:

Contributors


:iconnejna::iconq-harrr:

Deviants

Group Info

Croatian club, founded to promote artists of all kinds that come from this small but beautiful European country.
Group
Founded 15 Years ago
Feb 19, 2006

Location
Europe

Group Focus
Regional

753 Members
889 Watchers
110,890 Pageviews
:iconhrclub:

Dragi moji,
prošlo je godinu dana kako su na dA profunkcionirale grupe i da je naš klub prebačen u taj sustav. To znatno olakšava djelovanje kako administratorima tako i članovima. No i nadalje potrebno je pridržavati se nekih pravila kako bi svi bili zadovoljni.

VAŽNO :police:
U posljednje vrijeme primjećeno je da neki članovi šalju u grupu radove drugih koji nisu naši članovi. Molim vas da to ne činite jer ova je grupa zamišljena kao nacionalna i za promociju članstva, a ne da se u galerijama pojavljuju radovi stranaca kao i onih koji ne žele biti članovi naše grupe. Kako nema načina da to automatski spriječimo, molim vas da budete ljubazni i to ne činite. Hvala.

Molimo vas da kada postanete članom/članicom grupe, prije nego krenete slati radove PAŽLJIVO U POTPUNOSTI pročitate UPUTE.
Obzirom da smo već nekoliko puta bili zatrpani gomilom stvari odjednom od istog autora koji ne pročita upute, a dA grupe omogućuju automatsko limitiranje broja, stavljen je limit od jednog rada dnevno. Također imajte na umu da ćemo radove poslane u krivi folder odsada odbijati bez objašnjenja jer previše vremena se troši na premještanje i pisanje obrazloženja. Mi smo se potrudile napisati upute, pa budite toliko kulturni da ih pročitate i shvatite. Hvala :)

:bulletblue: Članstvo
Svi koji su gledali klub, i dalje su na tom popisu, no ukoliko želite sudjelovati svojim radovima u radu kluba, molim vas da na naslovnici kliknete na odgovarajuću ikonicu. Budući da je članstvo u klubu samo za lokalne ili one koji su rodom odavde ali trajno ili trenutno žive izvan Lijepe Naše, članstvo će odobravati administratori kluba. U poruci ne morate ništa napisati, osim u slučaju da vam kao lokacija ne piše HR (Croatia)... tada samo napomenite da ste trenutno ili trajno izvan domovine.
:bulletblue: Slanje radova
Što se slanja radova tiče, sve što ste do sada poslali maknuto je iz galerije jer ne postoji način da se te radove zamijeni automatizmom s vašim izvornicima, no možete zato sve ponovno slati za postavljanje u galeriju. Da biste rad poslali u galeriju, kliknite na "gallery" i odaberite klikom na + desno od naslova odjeljka u koji želite poslati rad. Otvorit će vam se prozorčić s radovima iz vaše galerije iz koje onda odaberete što ste željeli poslati. Vjerujem da su naslovi galerija jasni, pa vas molim da pažljvo prema temi/mediju svog rada odaberete pravu galeriju. Prve dvije su rezervirane za fotografije ali i druge uratke koji prikazuju detalj iz naše prirodne baštine (krajobrazi, osobito zaštićene prirodne vrijednosti - ovdje ne pripadaju fotografije biljaka i životnija osim iznimno ako se radi o nečemu što je specifično za Hrvatsku) ili pak kakvo kulturno dobro (građevine, običaji, zanati i slično). Ispod radova koji se šalju u te galerije mora pisati točno gdje je snimljeno i/li što je snimljeno kako bi stranci koji nas promatraju dobili info o našoj domovini. Slijede folderi gdje se radovi grupiraju ugrubo prema mediju i/li tematici: fotografija, trad art, digital art, crafts (nakit, odjeća isl), pisana riječ, folder gdje se nalaze radovi vezani uz rad kluba, te poseban kutak za ljubitelje manga/anime. Folder ostalo je namijenjen za medije koji nemaju zasebne foldere koji su gore navedeni.
Napomena: u grupu možete slati isključivo svoje radove. Slanje tuđih radova se automatski odbija iz razloga što kao prvo ta osoba ako je iz HR može se sama učlaniti u grupu i slati svoje uratke, a drugo ako nije iz HR niti s njom ima veze uopće ne može biti članom grupe te takvi radovi ovdje ne pripadaju.
:bulletblue: :winner: Featured galerija
Ova galerija rezervirana je za radove koji su dobili Daily Deviation. Kada takve radove šaljete u galeriju, uputite ih u folder u koji pripadaju, i pošaljite note na grupu da je ta fotka dobila DD kako bi bila kopirana i u "kuću slavnih".
:bulletblue: Favoriti
Što se favorita tiče, slobodno sugerirajte radove stranih autora koji prikazuju detalje iz Hrvatske, za koje smatrate da ih treba ovdje prikazati. Ovdje ne pripadaju radovi autora iz Hrvatske, njima možete predložiti da nam se pridruže i da svoj rad pošalju u galeriju.
Da skratim, stvari više ne funkcioniraju preko poruka (note) nego kako je gore opisano, a poruke su rezervirane za vaša pitanja i sugestije.

Ilharess
Dear friends,
For those of you who happen to get on this page for the first time, this is Croatian club with restricted local membership, but you're welcome to watch us and see what we do, and also to learn a bit about our small and beautiful country. Blogs with general info to the members will be in Croatian, but those of wider interest will also have English translation.
Although this was meant to be Croatian speaking place, Croatian people/descendants that live abroad and do not speak Croatian well or at all may also join the club, but in application you have to mention that and also may contact me directly with note if you need any help.

Ilharess
More Journal Entries

Affiliates

:icontalentpur-romanesc::iconworldthroughyoureyes::iconartisticuniverses::iconsupernova-sunrise::iconcroatianlandscapes::icondark-balkans::icondalmacijainmyeye::iconsisak-hr::iconupper-austrians::iconallphotosupport::iconearthgaia::iconsuckmyart::iconspain-is-different::iconinterracial-love::iconphoto-europe::iconcroatianartist::iconrowatch::iconirelandart::icon01-zagreb::iconfungi-club::iconpagantribalart::iconnature-club:

Comments


Add a Comment:
 
:iconaimka-storyteller:
Aimka-storyteller Featured By Owner Apr 16, 2019  Professional General Artist
If you like human x anthro love stories I got the one for you:
One Moment In Time by OMIT-Story
With new pages every Mondays and Thursdays
Reply
:iconmanueladrianzen:
ManuelAdrianzen Featured By Owner Dec 8, 2015  Professional Traditional Artist
Žao mi je, uploadio sam sliku na krivom folder opet.
Reply
:icongumy10:
Gumy10 Featured By Owner Jun 20, 2014
TRAŽIM ARTISTA ZA RAD NA VIDEO IGRI

Pozdrav, tražim artista iz Hrvatske za rad na video igri. Postavio sam post na forum.hr, pa molim zainteresirane da se jave. Pozdrav.
www.forum.hr/showthread.php?p=…
Reply
:iconborisveronikaart:
BorisVeronikaART Featured By Owner May 17, 2014  Professional General Artist
Hvala vam sto ste me primili, nadam se da ce vam se moji radovi svidjeti. :)
Reply
Add a Comment: