Faniyhdistyksen esittely

2 min read

Deviation Actions

Hopeanuoli-fanit's avatar
Published:
270 Views
Suomen Hopeanuoli-fanit ry on Ginga-saagan ystävien 2012 perustama maanlaajuinen yhdistys, jonka tavoitteena on järjestää Suomessa Hopeanuoli-fanitoimintaa ja lisätä Yoshihiro Takahashin sarjojen tunnettavuutta Suomessa ja muualla maailmassa. Kaikki sarjasta pitävät ovat tervetulleita jäseniksi, liittymällä pääsee mukaan suunnittelemaan ja järjestämään yhdistyksen toimintaa (voi esimerkiksi perustaa miittejä pitävän Ginga-kerhon omalle paikkakunnalleen ja tulla coneihin pitämään Hopeanuoli-paneeleita, Ginga Roomia ja yhdistyksen infopöytää), sekä oikeuden pyrkiä kevätkokouksessa yhdistyksen hallitukseen.

Yhdistyksen nettisivut: www.hopeanuolifanit.fi

Liittyminen ja jäsenyys: www.hopeanuolifanit.fi/index.p…

Erityisesti hakusessa olisi tällä hetkellä aktiivisia ihmisiä järjestämään miittejä ja muuta toimintaa Itä- ja Pohjois-Suomeen!

Yhdistys julkaisee vähintään kerran vuodessa jäsenlehti Tähdenlentoa, jonka tekemiseen kaikki Hopeanuoli-fanit voivat ottaa osaa. Mikäli haluat lahjoittaa tekemäsi Ginga-aiheisen piirroksesi tai ottamasi Gingaan litityvän valokuvan kuvitusmateriaaliksi lehteen, voit lähettää sen jäsenlehden toimitukselle osoitteeseen tahdenlento(at)hopeanuolifanit.fi - otamme vastaan myös fanien kirjoittamia artikkeleita! Myös Hopeanuoleen liittyvät sarjakuvat ovat erittäin tervetulleita!

Tähdenlentoa on ilmestynyt 2 numeroa ja niiden tilausohjeet löytyvät täältä: www.hopeanuolifanit.fi/index.p…

Kierrämme eri tapahtumissa pitämässä yhdistyksen infopöytää ja Hopeanuoli-onnenpyörää. Lisäksi järjestämme Ginga Room -teemahuonetta ja Ginga Space -teematilaa ja pidämme luentoja, paneeleita ja kaikenlaista muuta mukavaa Ginga-teemaista ohjelmaa tapahtumien teemoja mukaillen. Painatamme kannatustuotteita (mm. t-paidat, kahvimukit) mahdollisuuksien mukaan ja niiden tekemiseen ja suunnitteluun voivat kaikki jäsenet ottaa osaa!

Teemme yhteistyötä eri tapahtumien, yritysten ja yhdistysten kanssa. Toisinaan olemme toteuttaneet tempauksia, joilla on koottu varoja kodittomien eläinten auttamiseksi Suomessa tai ulkomailla toimiville suomalaisille eläinsuojelujärjestöille.
© 2014 - 2022 Hopeanuoli-fanit
Comments0
Join the community to add your comment. Already a deviant? Log In