Vuodesta 2017 lähtien jäsenten on ollut mahdollista kerryttää itselleen aktiivisuuspisteitä, joilla saa alennuksen jäsenmaksusta. Aktiivisuuspisteitä saa yhdistyksen hyväksi tehdystä vapaaehtoistyöstä, joista ilmoitetaan yhdistyksen sivujen foorumilla olevaan ketjuun. Pisteitä saa esimerkiksi piirtämällä yhdistyksen käyttöön kuvia, oikolukemalla tekstejä, ottamalla aktiivisesti kantaa yhdistyksen asioihin foorumilla tai pitämällä yhdistyksen pöytää tapahtumassa. Aktiivisuuspisteiden ideana on tehdä hommien tekemisestä yhdistyksen eteen kannattavampaa ja houkuttelevampaa - aktiivisuudesta palkitaan.

Aktiivisuuspisteiden kerääminen on täysin vapaaehtoista. Jäsenet, joilla ei ole aikaa tai mahdollisuutta olla aktiivisesti mukana, voivat hyvillä mielin kantaa oman kortensa kekoon täyden jäsenmaksun muodossa.

Jos jäsen haluaa tämän vuoden aikana kerätä aktiivisuuspisteitä, tulee hänen ilmoittautua tähän ketjuun, jossa tapahtuu myös pisteiden anominen. Ketjusta löytyy myös tarkat ohjeet pisteiden keräämisestä.

Tänä vuonna pienikin pistesaalis kannattaa! Jatkossa aktiivijäsenyys on neliportainen ja jopa kolmella aktiivisuuspisteellä saa alennuksen omasta jäsenmaksustaan. Alennusta saa sitä enemmän, mitä enemmän pisteitä kerryttää. Pisteillä saa alennusta seuraavanlaisesti:

3 pistettä = 2,5 € alennus
6 pistettä = 5 € alennus
12 pistettä = 7,5 € alennus
20 pistettä = 10 € alennus

Aktiivisuuspisteillä hankittavia jäsentyyppejä ovat aktiivijäsen (aktiivinen jäsen), tähtijäsen (aktiivinen tukijäsen), pronssijäsen (aktiivinen retkijäsen) ja kultajäsen (aktiivinen hopeajäsen).

Hopeanuoli-faniyhdistyksen jäsenet! Vuosi 2019 on alkanut ja näin ollen on tullut aika maksaa vuotuiset jäsenmaksut.

Vuoden 2019 jäsenmaksun suuruus on 15 euroa. Perusjäsenyyden lisäksi on muitakin jäsentyyppejä, joiden hinta poikkeaa perusjäsenen 15 euron maksusta. Tällöin jäsenmaksu on korkeampi ja/tai osa siitä maksetaan edellisvuonna kerätyillä aktiivisuuspisteillä. Alennuksen saa kerättyään 5 aktiivisuuspistettä. Eri jäsenyyksistä lisää alempana.

Jäsenmaksuohjeet on lähetetty jäsenille sähköpostitse, ja ohjeet löytyvät myös foorumilta.

Mikäli jäsen ei suorita jäsenmaksuaan vuoden 2019 aikana, hänet katsotaan ensi vuodenvaihteessa eronneeksi yhdistyksestä. Erota voi halutessaan myös jäsenyysosiosta löytyvällä eroamiskaavakkeella.

Jäsentyyppiään voi muuttaa nettisivuilla jäsentietojen muutoskaavakkeella, ja jäsentyypin muuttamisesta tulee ilmoittaa ennen jäsenmaksun suorittamista. Samaisella kaavakkeella voi myös ilmoittaa lemmikki- ja/tai perhejäsenen.

 

Jäsentyypit

Perinteisen jäsenyyden ja tukijäsenyyden lisäksi yhdistyksessä on jatkossa 6 muuntyyppistä jäsenyyttä riippuen siitä, onko jäsen aktiivijäsen ja kuuluuko hän yhdistyksen retkikassaan. Jäsentyypistä riippuu jäsenmaksun suuruus ja jäsenkorttiin tuleva kuva.

Jäsen voi jatkossa myös liittää samassa taloudessa asuvan henkilön omaan jäsenyyteensä edullisempana perhejäsenenä. Perhejäsen saa oman jäsenkortin ja tunnuksen yhdistyksen sivuille, mutta ei omaa lehteä tai jäsenpostia. Myös oman lemmikkieläimen voi liittää yhdistyksen jäseneksi oman jäsenyyden oheen. Lemmikkijäsenet saavat myös oman jäsenkortin ja siihen on vain kertaluontoinen liittymismaksu.

Maksut ja jäsenkorttien hahmot:
Jäsen: Tesshin, 15 €/vuosi
Aktiivijäsen: Kurojaki, 10 €/vuosi + 5 aktiivisuuspistettä
Tukijäsen: John, 30 €/vuosi
Tähtijäsen: Gin, 20 €/vuosi + 5 aktiivisuuspistettä
Retkijäsen: Akatora, 25 €/vuosi
Pronssijäsen: Kurotora, 20 €/vuosi + 5 aktiivisuuspistettä
Hopeajäsen: Riki, 40 €/vuosi
Kultajäsen: Akame, 35 €/vuosi + 5 aktiivisuuspistettä
Perhejäsen: Fuji, 5 €/vuosi
Lemmikkijäsen: Smith, 5 € liittymismaksu

Aktiivijäsenyys

Jäsenet ovat voineet kerätä vuoden 2018 ajan aktiivisuuspisteitä. 5 aktiivisuuspistettä keränneet voivat ottaa aktiivijäsenyyden jäsentyypikseen.

Aktiivijäsentyyppejä ovat aktiivijäsen, tähtijäsen (aktiivinen tukijäsen), pronssijäsen (aktiivinen retkijäsen) ja kultajäsen (aktiivinen tukiretkijäsen).

Aktiivisuuspisteitä ei ole pakko käyttää tänä vuonna, vaan ne voi halutessaan säästää ensi vuoteen.

Tukijäsenyys

Tukijäsen tukee yhdistystä maksamalla hieman suurempaa jäsenmaksua ja saa vastineeksi erikoisetuja, kuten 20 % alennukset Hopeapuodin ostoksistaan.

Tukijäsentyyppejä ovat tukijäsen, tähtijäsen (aktiivinen tukijäsen), hopeajäsen (tukiretkijäsen) ja kultajäsen (aktiivinen tukiretkijäsen).

Retkikassa

Jäsen voi halutessaan liittyä retkikassaan, jolloin hän voi osallistua sen varainkeruuseen ja päästä kassan kautta järjestettäville retkille - kunhan kerää oman osuutensa retkelle vaadittavasta rahasummasta. Kassan jäsenyys korottaa jäsenmaksua 10 eurolla, kyseinen osuus siirretään yhdistykseltä retkikassan tilille ja käytetään kassan hallintokuluihin ja keräysprojektien kuluihin. (Yhdistyksen yleisvaroja ei käytetä retkikassaan, koska se olisi epäreilua niitä jäseniä kohtaan, jotka eivät retkille osallistu.)

Kassaan liittyessä kannattaa huomioida, että huoltajaa tai avustajaa tarvitseva kassan jäsen on itse velvollinen järjestämään ja kustantamaan huoltajan tai avustajan matkustamisen. Muut retkelle osallistuvat eivät ole velvollisia toimimaan kenenkään holhoojana tai avustajana ja retkille tulevien edellytetään kykenevän joko huolehtimaan itsestään tai järjestämään itselleen tarvittavan avun.

Retkijäsentyyppejä ovat retkijäsen, pronssijäsen (aktiivinen retkijäsen), hopeajäsen (tukiretkijäsen) ja kultajäsen (aktiivinen tukiretkijäsen).

Jasenyys by Hopeanuoli-fanitRY


Plush Contest V2 by Hopeanuoli-fanitRY

Gingaconin Facebook-sivulla on pehmoäänestys!

Eniten ääniä saanut pehmo/pehmopari tulee 45% tarjoukseen Urumin nettikauppaan. Lisäksi ensimmäiseksi ja toiseksi tulleet pehmot ovat Gingaconissa alennuksessa hintaan 20 euroa!

Äänestys päättyy 21.10.
Ohjelmakartta by Hopeanuoli-fanitRY

Gingaconin ohjelmakartta on julkaistu! :D

Cosplayvankareita by Hopeanuoli-fanitRY

Gingaconin cosplaypuoli uhkaa jäädä toteutumatta cosplayvänkärien puuttumisen vuoksi! Conimme haluaa tänä vuonna panostaa myös cosplayhyn ja toivomme, että sen harrastajat löytävät tiensä animeakin yhtenä pääaihepiirinään kantavaan coniimme.

Recent Journal Entries