Looking for Art Fight Participants

1 min read
hitodama89's avatar
By hitodama89
0 Favourites
8 Comments
36 Views

July is fast approaching and I plan on once again taking part in Art Fight. There's still not really any convenient on-site way to find out who from your general social circles might be participating, so this sort of yelling into the void of other social media sites has to do!


So, if you are also going to be fighting, throw me a link to your account and I might draw something for you! My account can be found here: https://artfight.net/~hitodama


(Also if you don't know what the heck I'm talking about but would be curious to hear more, I'd be more than glad to get a chance to talk to you into the event. = D It's a lot fo fun!)

Published:
© 2020 hitodama89
Comments8
anonymous's avatar
Join the community to add your comment. Already a deviant? Log In
Roudanluoja's avatar
RoudanluojaHobbyist Digital Artist

Minä!! yritän!!


Koetin jo yhtenä vuonna ottaa osaa mutta se sitten jäi, koitan nyt varovasti uudestaan. :3

https://artfight.net/~Roudanluoja

hitodama89's avatar
hitodama89Hobbyist General Artist

Ooh hienoa! = D

MMakku's avatar
MMakkuHobbyist Digital Artist

Ylipuhu minut


En ole vielä oikein hiffannut, mistä tässä on kyse. :D Tiedän jotakuinkin peruspalikat tästä, mutta olisi kiva, jos haluaisit omin sanoin kertoa aiheesta. :3

hitodama89's avatar
hitodama89Hobbyist General Artist

Tottahan toki! Perusidea on se, että porukka jaetaan kahteen tiimiin ja vastakkaista joukkuetta vastaan "hyökätään" piirtämällä arttia jonkun vastapuolen pelaajan hahmosta. Hyökkäyksistä tienaa pisteitä, ja eniten pisteitä n. kuukaudessa kerännyt joukkue voittaa. (Omalle joukkueellekin saa piirtää, mutta siitä ei saa pisteitä.)


Asioita joista itse tässä pidän satunnaisessa järjestyksessä:

- Itse kilpailuaspekti on monille aika toissijainen asia, mutta kaikenlainen "pelillistäminen" tuo silti ainakin itselleni suuresti lisämotivaatiota taiteiluun.

- Saa piirtää sellaisille ihmisille ja sellaisia hahmoja joita muuten ei tulisi luultavasti muuten ikinä piirrettyä, mikä on oikein mukavaa vaihtelua. Plus itsestäni on nykyään tosi awkwardia piirtää ihmisille joita ei niin tunne, mutta tämän puitteissa ainakin tietää että osallistuvat tyypit on ok randomin fan artin suhteen.

- Projektiin saa panostaa juuri niin paljon kuin haluaa: piirtää niin paljon kuin ikinä ehtii tai tehdä pari luonnosta ja that's it. Sivustolle voi myös rekisteröityä ja olla ottamatta osaa itse taistoon.

- Fan artin saaminen on tietty aina kivaa, mutta erityisen mielenkiintoista on saada sitä odottamattomilta tahoilta ja hyvinkin erilaisilla piirtotyyleillä, mitä juurikin tässä jutussa tapahtuu.

- Sivusto on mielestäni yleensäkin varsin kiva ja helppo käyttää, mutta erityisen hyvin se toimii erilaisten filttereiden ja omien sääntöjen asettamisen suhteen. Omaan profiiliinsa voi kirjata yleiset säännöt siitä millaista arttia toivoo tai ei toivo saavansa (esim ei gorea tai muuta NSFW-kamaa) ja saman voi tehdä erikseen yksittäisten hahmojenkin kohdalla niin halutessaan.

- Yhteisöllisyys on niiin katoava luonnonvara netissä, että kaikki tällaset yhteisprojektit on kyllä oikein tervetulleita.


Jos juttu yhtään kiinnostaa, kannattaa tehdä profiili ja lisäillä omia hahmojaan sivustolle ennen heinäkuun alkua, sillä itse taiston alkaessa sivusto perinteisesti käytännössä räjähtää pariksi päiväksi kun käyttäjämäärät nousevat pilviin. ='D Sitä ei tarvi kuitenkaan säikähtää, viime vuonna tilanne tasoittui jo todella nopeasti ja aiemmin kun ruuhkan setvimiseen saattoi kulua viikon verran aikaan, siirrettiin loppumispäivää vähän eteenpäin.

MMakku's avatar
MMakkuHobbyist Digital Artist

Kiitos! Tämä selitti minulle tosi paljon! :D Rekkasin sinne ja seurasin sinua ja luulen että taidan osallistuakin! Pelillisyyden lisääminen on kyllä oiva motikeino, mutta ei vaikuta ollenkaan liian stressaavalta (pakko piirtää aikataulussa!!4243) kuitenkaan tämä asetelma.

hitodama89's avatar
hitodama89Hobbyist General Artist

Awesome! = D Tämän vuoden tiimien teemakin paljastettiin ihan äsken, on näemmä Sugar vs. Spice. Uutisartikkelissa on linkki jonka kautta pääsee valitsemaan tiiminsä ennakkoon jos haluaapi; jos päätöstä ei tee ennen taiston alkua, tiimi arvotaan satunnaisesti.

Taibu-Kettu's avatar
Taibu-KettuHobbyist Traditional Artist

I'm planning on morning this year as well~ Cant wait for it to start! ^^

hitodama89's avatar
hitodama89Hobbyist General Artist

Same, it's always such a fun event!

anonymous's avatar
Join the community to add your comment. Already a deviant? Log In