Uusi admin ja vastaavahaku!

3 min read

Deviation Actions

Hauruat's avatar
By
Published:
0 Comments
141 Views
Koire

» Olette ehkä saattaneet huomata kuinka Ieyama on ollut pidemmän aikaa hiljaisempi. Se johtuu vain siitä, ettei tälle pelille ole keretty antaa sitä rakkautta, jota se vaatisi pyöriäkseen. Niimpä siis pelin ylläpito on poistunut pelistä jättäen kaiken tämän pelin pyörittämisen minun vastuulleni.  Jos haluat niin voit käydä lukemassa uutisen Senninin lähdöstä täältä

Olen ajatellut hakevani tänne Ieyamaan itselleni ihmisiä ylläpitoon auttamaan pelin pyörittämisessä kuten myös ulkoasuissa ja mainostamisessa.  Peli jatkaa pikkuhiljaa nousua jaloillensa ja klaanivastaavia haetaan jälleen peliin! Jison klaanista lähti Rangi, klaanin johtaja Senninin lopettamisen myötä, joten Jisoon tarvitaan tällä hetkellä joku klaanivastaava.  Juonenvetäjät sekä adminin oikeat kädet ovat myös tarpeen, jotka luovat juonia adminin kanssa, siivoavat foorumia, korjaavat ulkoasuja sekä moderoivat eri osa-alueita foorumilla, kuten myös mainostavat peliä muilla foorumeilla. Jos tunnet olevasi yksi meistä Ieyamalaisista niin ota rohkeasti yhteyttä! Kaikenlainen auttaminen, mielenkiinto juoniin tai ideoihin on enemmän kuin tervetullutta. Klaanivastaava! Ieyamassa ylläpitäjän apuna toimivat klaanista vastaavat pelaajat, joilla on muita pelaajia hieman enemmän vastuuta ja toimia foorumilla. Vastaavat eivät kuitenkaan ole muiden pelaajien yläpuolella vaan päävastuu pysyy ylläpitäjällä.

Klaanista vastaava on pelaaja, joka pelaa klaanin johtohahmolla. Vastaavan tehtävänä on ylläpitää omaa klaaniaan ja pitää se aktiivisena klaanikohtaisten juonien sekä eventein. Vastaava suunnittelee myös koko peliä koskevissa juonissa klaaninsa toimet joko yhdessä klaanilaisten pelaajien kanssa tai rakentaa itsekseen pohjan. Juonet käydään yhdesä muiden klaanista vastaavien ja ylläpidon kanssa läpi ennen julkistamista.

Muita tehtäviä: klaanin hahmohakemusten hyväksyntä/hylkääminen ja jälkimmäisessä tapauksessa palautteen anto, klaanin tiedot pysyvät ajantasaisina ja ylläpitäjälle ilmoitetaan, jos klaani ei vastaa enää roolipelin tiedoissa annettua kuvausta. Klaanista vastaava voi myös päivitellä foorumilta löytyviä listoja (nimet ja elementit) ehtojen täyttyessä. Klaanista vastaavalle ei kuulu riitatilanteisiin puuttuminen vaan ne ohjataan adminille!

Klaanista vastaavalta pelaajilta vaaditaan eri tavalla aktiivisuutta kuin muilta pelaajilta, sillä vastuulla on kokonainen klaani. Aktiivisuuden lisäksi vastaavan on ymmärrettävä ja sisäistettävä pelin säännöt, jotta peli pysyy luodussa raamissa. Muita kohtaan vastaava on asiallinen ja kykeneväinen ratkomaan ongelmatilanteita esim. hahmohyväksynnässä. Vastuuta tehtävän myötä tulee ja se on myös ymmärrettävä jo ennen kuin hakee, sillä haku on melko pitkä prosessi ja jatkuu vielä varsinaisen haunkin jälkeen, kun uusi vastaava järjestää klaaninsa asiat.

Mikäli koet, että sinä olisit sopiva klaanivastaavaksi, laita viestiä joko Discordissa, sähköpostilla tai sivujen kautta yksityisviestillä.  » Hauruat#4844 » rpgieyama@gmail.com

» @ Klaanijohtaja

Asiasta tulee vielä tarkempaa infoa foorumille! Kaikista uusista askarruttavista kysymyksistä tai uusista juonikuvioista saa tulla laittamaaan suoraan viestiä.

© 2020 - 2021 Hauruat
Comments0
Join the community to add your comment. Already a deviant? Log In