Shop Forum More Submit  Join Login
About Deviant Core Member GruppDynamikSweden Group :iconart-psychology: Art-Psychology
 
Recent Activity
Deviant for 7 Years
4 Month Core Membership
Statistics 59 Deviations 16,464 Comments 106,437 Pageviews

Ny lag om självmord på gång

.
En ny lag håller på att genomdrivas, som förbjuder folk att hetsa till självmord. Finns i andra länder redan. Hetsandet är väl på en skala, tangerar mobbing naturligtvis. Att med en skräckinjagande regelbundenhet skrika "Kan hon inte ta livet av sig så att vi slipper henne nångång" 30 m från mitt hus i ca 10 års tid tycker jag nog hamnar där. Varför tror folk att jag byggde ut huset 2011 och att utbyggnaden skulle ligga så att jag slapp höra skiten. Likaså den senare stilen och klassen som jag polisanmält som ofredande 2016 "Är det inte lika bra att Den Sorten faktiskt tar livet av sig" utomhus. Trovärdig verkar jag vara numera också. Övriga trakasserier ovanpå det.
Om folk inte hade varit känslomässiga och intellektuella pygmeer hade en sån lag inte behövts.
.

deviantID

GruppDynamik
Sweden
This arts blog is about a place on the west coast of Sweden where my summer house is. The happenings there have been good inspiration for my images.

Nedre Kärr är ett vackert ställe med fantastisk natur där det borde finnas plats för olika sorters människor. Det är under oklanderligt perfekta ytor hiskeliga saker händer, men bara för vissa. Att lägga fokus utanför den egna familjen verkar vara enda sättet att stå ut för många. Ensamhushåll utan familj att hålla ihop genom konstruerad fiendskap kan råka illa ut. I ö vill jag inte avskräcka någon från området med min konst-blog. Den är väldigt personlig, enbart för min egen terapi och förändras ofta utifrån mina upplevelser och känslor. Självutlämnande kanske, men jämför med att bli förtalad, hotad och polisanmäld av fler och fler grannar utan att ha något annat sätt att påverka. Tror att många kan relatera till det generella om mänskligt beteende, sociala hierarkier och gruppdynamik.

Deviantart är en social konst-site baserad i USA.
Interests

Grund för denna blog, aktuellt, historik och summering

.
Händelserna nedan, speciellt historiken, är fullkomligt sanna.
Dokumentation finns om det mesta, bla kopior på polisens handlingar som de försåg mig med för att hjälpa (tack),
de handskrivna lappar som samlades in för granngemenskapens grupp-polisanmälan av mig som misslyckades totalt, journalutskrifter från grannarnas misslyckade försök att få mig tvångsomhändertagen
hämtad av polis mm mm
Detta för att undvika missförstånd när jag sökte psykiatrin
för hjälp med följderna av psykisk misshandel.

:bulletred: LÄS historiken för att förstå den nuvarande situationen,
man kan inte rycka så allvarliga saker ur sitt sammanhang
bara för att det förflutna är så obehagligt och de inblandade så manipulativa. De har dragit in och gjort bort så många lättlurade personer som i sin tur åtminstone skäms och vill att allt ska vändas mot mig eller glömmas.

Först kunskap om trevliga vardagspsykopater omkring oss.
Lättförståeliga länkar på svenska nedan. TITTA och lär.

---------------------------------------------------------------

:bulletred: :eyes: www.svtplay.se/video/16832878/…

:bulletred: :eyes: www.youtube.com/watch?v=ePE48U…

:bulletred: :eyes: www.youtube.com/watch?v=k23NcL…

----------------------------------------------------------------

Eftersom jag enbart passerat 50, inte är gift och står under en mans beskydd vill både jag och i värsta fall min far igen ha skriftlig kommunikation mellan oss och folk i området.
Det är det enda sättet med sjukligt manipulativa lögnare och listiga strateger. Handlingar och dokumentation som man kan hänvisa till när det sedan oundvikligen, kanske efter en förrädiskt lugn period, blir ännu värre.

Jag är ju "psykiskt sjuk och inbillar mig så mycket" också.
.

:bulletblack: 2011

En förtalskampanj (social aggressivitet, överdriven trevlighet och förtrolighet, en av många manipulationsmetoder)
i sommarstugeområdet N K i Bohuslän påbörjades om mig.
Jag hade då haft mitt hus där i 11 år utan någrasomhelst problem med grannarna. Telefonsamtal från nytillkommen granne till min far blev början på en cirkus utan dess like.
Det berättades för min då hjärtsjuke far att jag hade anlitat hantverkare för att bygga ut mitt hus som skydd emot förolämpningar och provokationer från samma grannfamilj.
Jag tänkte berätta när han återhämtat sig.

I ö skulle jag enl den omtänksamma telefonerande grannen ha mordhotat denna som stog i begrepp att polisanmäla mig för det. Jag hotades även själv högljutt på telefon bland mycket annat om att "det kunde bli polissak om vad som helst". Många andra i området fick samma slags telefonsamtal med samma förtal.

Det hävdades att jag skulle vara allvarligt psykiskt sjuk, våldsam, farlig, missbrukare, socialt utslagen, promiskuös, kriminell osv osv. Behöver väl inte säga att inget stämmer. Polis inblandad av samma granne och övriga boende på N K som varit svaga nog / haft egna problem och bevekelsegrunder för att inte genomskåda manipulationerna i 8 år nu.

Blev sedermera överfallen på min väl avspärrade altan av grannens man och en annan herre i grannskapet. De skulle sätta mig på plats, inspektera mitt nytillbyggda hus och hitta användbara bevis hos en så psykiskt sjuk person som de vill ha mig till. Förberett med ytterligare en granne som manipulerats och använts på sedvanligt sätt och ringde polisen tillsammans med ursprungsgrannen i samband med det provokativa besöket. Jag skulle föras bort för tvångspsykiatrisk vård, och fick veta av polisen som gick igenom mitt hus att jag bl a förvarade narkotika i sovrummet och gjort olagliga lägenhetsaffärer då jag sålt min bostadsrätt för att finansiera hantverkare och utbyggnad. Ingenting stämde naturligtvis.

Trots att jag misshandlades, ofredades sexuellt och hotades med både det ena och andra vid tillfället, blev resultatet enbart en förundersökning av grannens man, då han hotat att förstöra mitt nybyggda hus nästa gång jag åkte till stan. Olaga hot.
Det hade blivit betydligt mer om jag vetat det jag lärt mig om juridik sedan dess, men jag hade ingensomhelst erfarenhet av polisen.

Förtalet om mig intensifierades, bl a och t ex med en rövarhistoria om att jag som psykiskt sjuk naturligtvis är våldsam och skulle överfallit grannherrarna med en hammare,
Polisen har också fått information om att jag ska
"mörda alla barn" ( ! ), "skära halsen av pensionärerna" (jodå), samt "hänga mina vuxna barn". Dokumentation finnes i kopior på polishandlingarna. Om detta och mycket mycket mer.
Tack polisen. Verkligen.

:bulletblack: 2012.

Stämningen emot mig var obeskrivlig. Jag var knappt utomhus men då hörde jag hur jag förtalades och hånades inför förbipasserande. Jag hotades på nätterna. Det var egentligen först då som stressreaktionerna och PTSD började och som blivit kroniska. Jag var extremt ångestfylld, motoriskt orolig, kunde inte sitta stilla, hyperventilerade, skakade, storsvettades, grät. Sov två timmar, sedan vaken i två dygn, extrema koncentrationssvårigheter, muskelvärk, överkänslighet för ljud, ljus och lukter... Jag orkade inte vara kvar på N K utan tillbringade sommaren i stan.

:bulletblack: Polissommaren 2013.

2013 var den värsta sommaren i miitt liv. Trakasserier och förtal är en underdrift, 6 framgångsrika polispåringningar av säkert många fler av sadistiska upprymda grannar, dvs de fick polisen till mitt hus. Varenda gång jag försökte vara där. Polisen hade också bearbetats väl och trodde på det förtal om mig som de presenterats med. Ingen grannframgång med polisen trots detta. De har aldrig lyckats med någonting.

:bulletblack: 2014

En åretruntboende, som kastat sig in i förtalet, sökte helt oprovocerat upp mig utanför mitt hus och hotade mig
"gå in och ta dina mediciner med dig" med bland mycket annat att han själv skulle ringa polisen om mig, att man borde ringa socialtjänsten på "en sån som du" och framförallt att han nästa gång jag lämnade min tomt skulle drämma mitt huvud så hårt i marken att jag inte kunde andas mer.

Förundersökning av polis som äntligen började tro mig, min för olaga hot, en om förtal som polisen dragit igång och jag inte ens kände till. Besök av socialtjänsten som utlovat, utan något resultat. Inga önskvärda resultat av de fyra besök av polisen som grannarna ordnat till för säsongen heller. Som vanligt.

Mådde såpass mycket bättre att jag beslutat mig att röja upp på tomten efter flera års överväxt, göra mig tillgänglig för att bemöta grannarna, svara på deras frågor, eller vad de nu hade behov av för att komma vidare på ett positivt sätt, få ett slut på Cirkus Polis. Alla utom en visade i alla fall lite god vilja.
Men de var konstiga.

:bulletblack: 2015

Konstiga pga att Den Motvilliga gått så långt som att organisera alla de falska polisanmälningar som gjorts under åren och naturligtvis inte tagits på allvar. Det hade gåtts runt på varje gård, i varje stuga, skrämts upp folk genom förtal om mig för att sedan be om handskrivna lappar från hugade, antagligen med egna problem. Dessa hade samlats in som underlag för en fiffig grupp-polisanmälan ( !!! ) 2013.
6 av de 12 hushållen på N K hade fåtts på kroken.
I det näraliggande F-näs där bl a bryggan ligger, på samma avstånd från bortre NK, hade inte någon velat vara med i den polisfixerades manipulationer.
I feb 2015 väcktes jag av polis som informerade mig att jag satt i polisförhör i telefon för Ofredande mot grupp, med SEXUELLA inslag. Lades ner efter första samtalet med mig.

Som hämnd och frustration att de inte lyckats var min telefonkabel kapad rakt av och mitt staket på framsidan sönderslaget när jag kom från stan under våren. Detta har glatt många sensations- och hämndlystna på N K.

:bulletblack: 2016

Fick lite lugn och ro, under förutsättning att jag varken hördes eller syntes. Detta mycket för att de bearbetade grannarna manipulerats till att jag verkligen är farlig, och jag bara väntade på tillfälle att hämnas misslyckad polisanmälan.
Var knappt ute, låg mer kvar i sängen än nånsin de senaste åren. En åretruntboende kunde inte låta bli att förstöra min telefonkabel som provokation igen trots eller kanske pga tystnaden. Skadegörelse.

:bulletblack: 2017

En ny förmåga, en riktigt "listig" strateg, in på arenan och tror sig ha lärt av sina företrädare, med förtal, ofredande och misshandel. Denne utsåg sig till mitt livs värsta fiende, jag kunde inte föreställa mig hur han skulle förstöra mitt liv.
Det liv jag pga händelserna ovan inte har så mycket kvar av.

Som av en händelse, oavsett listiga strateger, får de värsta entusiasterna som de försökt men misslyckats med i sju års tid, ett bryskt bortförande av polisen till NÄLs psykiatri för att få mig tvångsomhändertagen.

Utan att lyckas få mig sjukdomsförklarad förutom det jag och alla vetat: Återkommande depressioner, vilket inte är så konstigt. Grannarna hade vänt argumenten helt, bildat ett Livräddarsällskap förutom Grupp-polisanmälarföreningen, hävdade suicidrisk och skälet att de ville "hjääälpa mig". Läkaren kunde snabbt konstatera att det hävdade inte stämde, bara ett led i ständiga kränkningar och ett desperat sätt att bli av med mig efter att gruvligen ha gjort bort sig enl ovan. Samt rent nöje och granngemenskap. Först är jag farlig och våldsbenägen pga mina depressioner. När det inte fungerar självmordsbenägen. Om jag inte redan blivit det vänder de säkert igen och jag är livsfarlig. Sedan Livräddarsällskapet osv. Visst hade de "rätt" 2011, har haft "rätt" tiden sedan dess och kommer att ha "rätt" framöver.

Efter förolämpningar och dödsönskningar utomhus
"är det inte lika bra att en sån där tar livet av sig" av delar av Livräddarsällskapet fortsatte sommaren med ovälkomna provokativa, intima, våldsamma besök av herre som vägrar ge sig. Två förundersökningar av tre polisanmälningar för bl a ofredande och misshandel på min altan. In i huset kom inte han heller, för att kontrollera tecken på social utslagning och psykisk sjukdom, det var som en upprepning av överfallet 2011. Jag har lärt mig efter den första misshandeln och besöket av polis sedan dess.

:bulletblack: 2018

Säsongen började med att en nyare aktiv i trakasserierna bland mycket annat satt och skrek om alla de sätt mitt liv kunde förstöras på. På de sedvanliga inspektionsrundorna på min tomt ( ! ) hade min extranyckel till huset hittats gömd.
Man skulle gå in och kontrollera mitt hus igen under en långhelg när jag var i stan insisterade på att hitta tecken på social utslagning och psykisk sjukdom där.. Grannen hade utsett sig till Hälsovårdsinspektör och skulle konstatera att mitt hus är en sanitär olägehet. Låsen till huset fick bytas. Meningen var som vanligt att listigt och strategiskt tillsammans med två andra familjer sedan högljutt förneka allt och utpeka mig som psykiskt sjuk. Samt kränka mina gränser och utöva makt, ett specialintresse som just denne granne har och ständigt misslyckas med, vilket bara gör både motivationen och misslyckandena med vidhängande frustration större.

Jag skulle och ska fortfarande knäckas på olika sätt, psykas, göras förvirrad så allvarlig psykisk sjukdom kan konstateras.
Det enda de kunde göra var att följa efter mig när jag handlade, skrika förolämpningar och härma mig för att sedan förneka att det hänt. Gick knappt ut längre. Hoten om att man skulle "sätta dit mig" fortsatte.

Vid säsongens premiär-besök av polisen, 11e maj, det 13e i ordningen, ditringda av två tredjedelar av de aktiva, var den ansträngda anledningen att jag inte hade städat mitt hus.
:boing: Hur kan någon veta det om det inte varits inne och kontrolllerats? Ostädat hus är både psyksjukt och kriminellt. Ordningsmakten, två medelålders blonda herrar för dagen, konstaterade att mitt hus och tomt var välskötta och välstädade och soporna ordentligt lagda i soptunnan. Så fort polisen åkt skreks sedvanliga förolämpnimgar och hot utomhus. Se övriga artiklar om personlighetstyper.

Andra uppsluppna påringningen av polis för sommaren, det
14e i ordningen av två kvinnliga konstaplar, handlade som vanligt om att jag skulle tas in för tvångspsykiatrisk vård. Samtidigt hävdades listigt att polisen aldrig varit på plats några veckor tidigare, gång 13, det var mina "vanföreställningar". Det ställdes frågor som syftade till att framställa mig som paranoid, omöjliga att svara på efter listigt planerade händelser som skulle få mig att framstå precis så. "Känner du dig förföljd?" Nej, jag har blivit förföljd av grannarna just för det syftet. Jag bad polisen att köra mig till Näls psykiatri, där det konstaterades att "kan man redogöra och resonera omkring sin situation som du kan ÄR man oftast inte psykiskt sjuk, i alla fall inte i någon psykossjukdom". Träffade inte ens en läkare utan skickades direkt hem igen.

Listiga strateger, psykopater och narcissister brukar inte ge sig. Manipulationer, sk gaslighting för att psyka, stressa och knäcka mig för egna maktkickar fortsatte, skrikandet av förolämp-ningar, provokationer, skrämsel, rena hot och fortsatt stalking.

Mitt liv på Nedre Kärr leker. Mentalt är jag nån annanstans.

.

Oro och hjalpa

.
Till lättlurade grannar, polis, psykiatri och andra har man
alltid varit så ooorooolig och bara velat hjääälpa.
Drivna vuxenmobbare lägger ofta upp taktiken så, stressar sönder t ex en arbetskamrat samtidigt som de springer till chefen och hävdar att de just oroar sig för personen som verkat så instabil helt utan orsak. De ska ha beröm från chefer och auktoriteter också!

Jag iiinbillar mig, paranoia. Detta hindrar inte att andra grannar ska vara vittnen i ständiga polisanmälningar, rena frikyrkoförsamlingen. Något motsägelsefullt.

Oron har eskalerat från de första uppsökande hoten
"Nu har du fått dig ditt livs värsta fiende, du har ingen aning om alla de sätt jag kan förstöra ditt liv på" och
"Du ska passa dig jävligt noga, jag ska sätta dit dig"
till ren uppsökande misshandel.

.

Den listige strategen

.
Ljuva sommarminnen. Livet på begränsade ytor av Nedre Kärr är lite speciellt. Provokativt preludium till den olycksaliga natten då jag inte orkade längre efter år instängd i ett stekhett hus, måste andas, fick panik, hade en del att säga och sa det. Glädjefylld polisanmälan av provokatörerna.

Sommar. Jag har gått ut på altanen för första gången på veckor. Strateg har tidigare blixtsnabbt slutit upp där för att berätta för mig att jag är psykiskt sjuk och ska gå in igen, hävdandes det upprörande faktum att jag varit utomhus och andats "minst 4 ggr på 3 veckor", vilket är något den listige entusiastiskt tagit på sig uppdraget att sätta stopp för.

Den här gången skiljer sig inte från andra. Strategen smyger längs med fasaden och överraskar mig med att stå på altanen, det tycks om att skrämmas nämligen och man vill se rädslan på mitt ansikte. Det strategiska mantrat dras igång med sedvanlig dålig känsla för personligt utrymme, man ska flåsas i ansiktet. "Du är ju psykiskt sjuk, gå in och ta dina mediciner, du är psykiskt sjuk, ta dina mediciner...". Detta trots, eller kanske pga misslyckandet att få mig sjukdomsförklarad på Näls psykiatri, ditförd av polis. Den listige är mycket driven.

Syftet är uppenbarligen att provocera fram en reaktion, att jag höjer rösten så att jag verkar just psykiskt sjuk. Eftersom jag vant mig vid mantrat misslyckas detta, jag säger bara i vanlig samtalston att det ska gås därifrån men den listige ger inte upp, har tydligen lagt upp strategin och ska genomföra den. Hoppar vigt över mitt staket och gömmer sig bakom mitt fläderträd. I skydd av grönskan rings polisen och berättas om den psyksjuka som förstör livet för alla de boende i området, det ständiga "alla vi andra".

Jag ser den listiges arm sträcka fram sin mobil genom grönskan så polisen kan höra - ingenting, förutom en vänlig hälsning till ordningsmakten från den psyksjuka.
Strategen ger inte upp men får dra sin jacka över mobilen så det inte märks att den så kallat psyksjuka är hur lugn som helst. Det är kollegialt "broder" och ordningsmakten och strategen befinner sig tydligen på samma nivå och förstår varandra. Manövern avslutas snabbt telefonledes med polisen och det skriks "Det blir polisanmälan på detta". På vadå?
Men skam den strateg som ger sig.

Jag hade år tidigare gjort fullkomligt klart att den listige inte är välkommen på min tomt, min altan, på mig eller inne i mitt hus. Den som är kriminell är just strategen som intensifierar gränskränkningarna istället. Hemfridsbrott. "Vi kan göra vadsomhelst, hon berättar för polisen, lever ensam, har inga vittnen, vi vittnar för varandra, säger att hon inbillar sig och är psykiskt sjuk". Sadistisk lågsint underhållning, lämplig varsomhelst men speciellt i sommarstugeområde där alla (!) ska ha möjlighet till lugn, ro och återhämtning.

Om det ska varas listig i fortsättningen avfyrar jag överfallsspray strategiskt mot den som kränker mina gränser, efter att ha varnat först. Just den sortens varning lyckades vid ett tillfälle med den listige i somras.
Vad som händer sedan med den förblindade gränskränkande blir en uppsluppen överraskning.

Polisanmäl nu. Polisanmäl, polisanmäl, polisanmäl...
Jämlikarna hos ordningsmakten, "Broder" osv.

.

Comments


Add a Comment:
 
Hidden by Owner
Add a Comment: