forevigt's avatar
0 Watchers196 Page Views3 Deviations

Hvordan vil du Tage Dine Bedste Billeder
6 min read

Er du frustreret over din fotografiske indsats?


Prøv forskellige lukkertid eller hvad der virker bedst for dig. Fotografering kan hjælpe dig med at få det split-sekund øjeblik eller til at vise bevægelse i perioder. Ved hjælp af en hurtigere lukkertid kan hjælpe dig med at fange objekter i bevægelse, mens en langsom lukkertid er fantastisk til at fange rolige og naturlige omgivelser.

Prøv forskellige vinkler, og ikke være bange for at tage nye og originale billeder. Undgå klassiske billeder, der har set tusind gange. Prøv at kigge for vinkler der er unikke, og være kreative!

Eksperimentere lidt med hvidbalance-funktionen. Indendørs belysning vil ofte være behæftet med fluorescerende gul og inventar.I stedet for at skifte belysning i et rum, prøv at spille med hvid balance for en ny atmosfære. Dette vil give dine billeder et mere professionelt udseende.

At finde den rette kombination mellem lukkertid, lukkertid og ISO. Disse er, hvordan du tager. Du ønsker ikke at ende med underbelyst eller undereksponere billedet, undtagen i visse særlige tilfælde.

Overveje at blive medlem af en fotografering gruppe, eller skyde nogle billeder med en kollega fotograf. Du vil få en masse viden fra andre, så længe du ikke tillade, at deres stil til at påvirke dit arbejde. Undersøg de billeder, du tog af det samme objekt.

Efter filmen er udviklet, overveje at have print er lavet på en bred vifte af papirer, herunder fiber-baseret papirer.

Brug manuel fokus, og lås den højre, før du tager dit foto.

Skyde hurtigt, når du tager billeder. Den ultimative skud kan vare en kort tid, så vær forberedt. Dyr vil flytte, vil folk blive træt af at holde deres smil, eller den oprigtige øjeblik vil gå væk, hvis du ikke tager billedet, når du kan. Må ikke bekymre dig om at perfektionere kameraet, eller du kan miste dit skud.

Prøv at sætte en ramme dit skud. Prøv at få en unik ramme lavet af naturlige materialer til de billeder, du tager. Dette vil hjælpe dig med ønsker til praksis, at skabe kompositioner.

Tag dine billeder med hvidbalance. Det tager et stykke tid at lære præcis, hvad der ser ud som den bedste, men du kan være mere kreativ med dine fotos, når du bruge manuel hvidbalance.

Jo højere ISO er sat til, det vil sige alle aspekter af foto. Dette kan resultere i uønskede resultater, medmindre det billede, der kræver, at se.

Mange fagfolk foretrækker mærkevarer, men der er flere andre mærker, der giver altid gode resultater.

Et simpelt stativ er et fremragende værktøj, der vil hjælpe dig med at tage bedre billeder. Selv mindre kamerabevægelse vil påvirke dine billeder eller dem, der bruger lav lukkertid. Et simpelt stativ kan fjerne slør fra din kameraet stille, så du justere indstillingerne, og tag billedet. En kvalitet stativ vil have dine billeder et mere professionelt udseende.

Prøv at være kreativ med de lukkertider. Samtidig med en hurtig lukkertid er normen, en langsommere hastighed og tilbyder en bred vifte af forskellige effekter. Vidste du se den cykel? Det resultat, du får, er, at cyklisten er skarpe, men baggrunden er vandret stribede, dette vil vise bevægelse.

At tage billeder af fysiske miljøer, der kræver særlig pleje. Tag et øjeblik til at sætte pris på scenen, og sørg for, at du gør noget for at ødelægge det. Hvis du finder en god fotografere placering, sørg for, at din forlade stedet den måde, du fundet den, så den næste, så fotografen kan få et billede så god som din.

Den menneskelige krop er lavet af foto muligheder.

Du kan ændre de forskellige lukkertider for at få smarte effekter. Dette kommer i handy på sportsbegivenheder. Du kan også bruge en langsommere lukkertid og motion blur indstillinger. Dette sløret effekt virker godt, når man fotograferer rindende vand.

Du kan beskære dine billeder for at få dem til at se bedre. Der kan være et fantastisk skud, som har en uønsket objekt i baggrunden. Der er andre gange, når det er en nær perfekt billede, bortset fra det faktum, at emnet er en smule off-center.Disse typer af problemer kan være nemt fast med nogle enkle beskæring.

Husk at indfange følelser, er at være fanget så godt. Et billede kan fortælle en mere medrivende historie er afsløret, når folk udtrykker sig som sande og autentiske mennesker.

Lavt lys, billeder kan være en udfordring på grund af de sværeste at mestre. Du kan endda overveje at hvile dine hænder på noget, når du skyder.

Fotografering er en givende hobby for hele familien. Få et billigt kamera, selv hvis de er kun disponibel, er en fantastisk måde at vise dem til en meget glædeligt og spændende nye hobby.

Som med alle ting i livet, din fotografering evner kommer til at forblive stagnerende, medmindre du tage masser af tid til at øve. Digital fotografering har åbnet op for en vidunderlig medium for de mennesker, der var ikke sikre på, om deres kvalifikationer i testen. Nu er der ikke noget problem med spildt film, eller grænser for at tage billeder på grund af udgifterne til film, god eller dårlig.

God sammensætning er en af de vigtigste funktioner for alle store foto.Nogle har en naturlig evne til at komponere smukke billeder, mens nogle er nødt til eksplicit at lære denne færdighed. Selv om der er et perfekt centreret emne virker for nogle billeder, kan du tilføje et væld af interesse at selv uinteressant scener af off-centrere dit motiv.

Hvis du nogensinde støder på et sted, hvor du ønsker at tage billeder så tage til efterretning, hvor dette sted er, notere ned en lille påmindelse til dig selv at vende tilbage til stedet senere. Medbringe en lille notesbog, på din rejse til at notere eventuelle særlige steder, du gerne vil vende tilbage til.

For at maksimere det skud, du er nødt til at vælge fra, skal du flytte tættere på, samtidig med at knipse billeder, indtil objektet fylder rammen. De nærmere detaljer vil hjælpe viewer er en fantastisk måde at få klare billeder, der kan resultere i flotte billeder.

Fotografering kræver talent og uddannelse. Hvis du er lige er startet ud som fotograf, skal du få lidt inspiration fra disse tips og tricks.
0Comments
anonymous's avatar
Join the community to add your comment. Already a deviant? Log In

Featured

Hvordan vil du Tage Dine Bedste Billeder

Hvordan vil du Tage Dine Bedste Billeder

Er du frustreret over din fotografiske indsats? Prøv forskellige lukkertid eller hvad der virker bedst for dig. Fotografering kan hjælpe dig med at få det split-sekund øjeblik eller til at vise bevægelse i perioder. Ved hjælp af en hurtigere lukkertid kan hjælpe dig med at fange objekter i bevægelse, mens en langsom lukkertid er fantastisk til at fange rolige og naturlige omgivelser. Prøv forskellige vinkler, og ikke være bange for at tage nye og originale billeder. Undgå klassiske billeder, der har set tusind gange. Prøv at kigge for vinkler der er unikke, og være kreative!