Group Info Group Founded 9 Years ago 159 Members
15,945 Pageviews151 Watchers

Admins

Founder


:iconhitodama89:

Deviants

Affiliates

:iconaetheriusrpg::iconpohjolarpg::iconcavecanem-roolipeli::iconfinnishimprocenter::iconfinnish-ginga-group::iconuusilegenda::iconcolordogs-rpg::iconafterliferpg:

FinnishForumRPG - mikä, miksi ja miten?

FinnishForumRPG (tai lyhyesti vaikka FinnRPG) on nimensä mukaisesti luotu keräämään yhteen paikkaan suomalaisiin foorumiroolipeleihin liittyvää taidetta. DeviantARTissa on jo toki useita tietyille roolipeleille omistettuja ryhmiä, mutta näitä ryhmiä seuraavat usein vain ne samat ihmiset, jotka näkevät peliin liittyvät taiteet jo muutenkin foorumilla. Näin ollen tämän ryhmän tavoitteena on rikkoa foorumiropejen välisiä rajoja ja saattaa niiden inspiroima taide myös juuri siihen tiettyyn roolipeliin kuulumattomienkin nähtäväksi!

>> Kuka saa liittyä ja lisätä taidetta?
Taidetta saavat lisätä "memberit" eli ryhmän jäsenet, ja jäseneksi saa liittyä kuka tahansa! Tosin mikäli aikomuksenasi on vain seurailla meininkiä sivusta, kannattanee kuitenkin harkita varsinaiseksi jäseneksi liittymisen sijasta pelkän +watch-namikan painamista.

>> Millaista taidetta saa lisätä ja mihin kansioihin?
Hyväksymme kaiken suomalaisiin foorumiroolipeleihin liittyvän taiteen, kunhan se ei riko tekijänoikeuksia tai muita DeviantARTin sääntöjä. Kuvat lisätään kansioon, jolla on sama nimi kuin roolipelillä, johon kyseiset kuvat liittyvät. Jos rope on kuitenkin nykyisin "kuollut" eli lopetettu tai käynyt totaalisen epäaktiiviseksi, lisätään siihen liittyvät kuvat Vanhat roolipelit -kansioon.

>> Entä jos haluamallani roolipelillä ei ole omaa kansiota?
Ilmoita asiasta ryhmän ylläpidolle (mieluiten notella suoraan ylläpitäjälle; pelkästä kommentista esim. ryhmän seinälle ei tule ylläpitäjälle ilmoitusta) niin, että linkität meille haluamasi roolipelin foorumin sekä halutessasi myös kuvan, jonka tahtoisit ropen kansioon lisätä. Luomme pelille oman kansion mahdollisimman pian.

>> Mitä jos roolipeli, jolla on oma kansionsa, lopetetaan?
Kansiossa olleet taiteet pyritään siirtämään Vanhat roolipelit -kansioon ja kuolleen ropen oma kansio poistetaan. Näin kansiolista pysyy mahdollisimman siistinä. Ilmoitathan siis, mikäli listoillamme roikkuu vielä joitakin elävien kirjoista jo poistuneita pelipaikkoja?

>> Kysyttävää?
Kysy pois! Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassakaan.

Comments


Add a Comment:
 
:iconshiriart:
ShiriArt Featured By Owner Aug 12, 2018  Student Digital Artist
Uunituore koiraeläimillä pelattava Kalevala-aiheinen roolipeli Taivaannaula on avattu, tervetuloa tutustumaan! :)

taivaannaula.waldharia.net/
Reply
:icondonlikanen:
DonLikanen Featured By Owner Apr 16, 2018  Hobbyist Digital Artist
Laitoin noottia!
Reply
:icontakaree:
takaree Featured By Owner Nov 9, 2015  Hobbyist
Tervetuloa kisaileen ^_^
takaree.deviantart.com/journal…
Reply
:iconzirokko:
Zirokko Featured By Owner Aug 18, 2014
Deseon ja Renewyn kansiot voi poistaa. Molemmat pelit lopettaneet. : )
Reply
:iconsaranna:
Saranna Featured By Owner May 24, 2014  Hobbyist General Artist
Derppasin yhden kuvan vahingosa Afterlifen galleriaan kun hiireni tättähääräs kesken kaiken, pahoittelen. Nisshoku -otsakoidun kuvasen saapi siirrostella Uuden Legendan puolelle. 8')
Reply
Add a Comment: